Dworgian Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bi şans daha dedim. ama geçmiş yakamı bıraksın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 abi yaaaa offf ehie... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Ah! Gördüğüm rüya ÇOK SAÇMA. Ama master a kabul ediliyordum o bölüm iyiydi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Günlük haftaya vizeler var vizenin bittiği gün ehliyet sınavım var ve daha hiç bi konuda hiç bi bok bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 EHAHAHA AY ÇOK SALAĞIM. Yarın sınavım var daha konularım bitmedi. Kendime bakım falan uygulamaya başladım şimdi. Saçlarıma üzüm çekirdeği yağı sürdüm. Yüzüme falan da. Kaşlarıma da badem yağı sürdüm sdfgh. Bi saat sonra duşa giricem, kafamı 3 kere falan şampuanlicam heralde. Sonra iki saat yüz maskeleri falan uygularım. Sonra nemlendirici kremler falan hahaha. Ders çalışmamak için her şeyi yapıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 İçimden gelmio günlük, görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 4 tane vize var. 2 haftalık takvimde 7-8 Nisan'a, 1'er saat arayla koymayı becermiş okulum. Neyse ki birini bırakıcam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 şimdi nasıl desem insanın doğasında var böyle şeyler fifimdede değil lan artık bu aralar hastayım zaten onumu düşüneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 tezimi yazmak istemiorum bi de huzurum geri gelsin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 kipkipkip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 biri beni özlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 o pikap bu pikap şu pikap go go nedjima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 iptal aoldu saniye farkla kardeşim ateşlenmiş inmiyomuş onun yanına gidiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Bahar beni mafetti günlük...çok hastayım,vizeler geldi,salak gibi çok mutluyum.Koşup boynuna sarılasım var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 günlük, bugünkü olasılık dersinden bi halt anlamadım, sonra fiziğe girdim ki ondan da hiçbişi anlamadım, nedir benim hala 1. 2. sınıf dersleriyle çektiğim çile. V&V dersini networku iple çekerken resmen iğreniyorum olasılıkla fizikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Geometri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Tam doğruldum diyorsun, tekrar takılıyorsun. Tam ayağa kalktım bu sefer diyorsun, gene tekme yiyorsun. Hayat çok rererö.. Bana kum torbası, Hakoya temiz bi sopa. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bugun hayatimda hic olmadigi kadar guclu hisediyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 hizmetçi tutucam ağzıma zorla soksun yemekleri. aa kilo alamıyorum öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 günlük geçmesin lütfen geçmesin şu son 3 gun. lütfen ayın 2 si olmasın böyle mutluyum o gitmesin ben burda kalmıyım yıne böyle dursun zaman :( :( nolur be günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 teamviewer'ı amaçları dışında kulanmak (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 alkollü araba kullanma günlük, gerek yok öle atraksiyonlara efet.. Bana huzur, Hakoya uyku. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 kullanma tabi, noldu yedin mi cezayı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 daha ne cezam ne de kazam var çok şükür ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Günlük 3 gündür 5 saat falan uyuyorum Sanırım yarın sabah kimya dersine gidemiycem hem makine mühendisine kimya dersi ne yeaea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar