4Ever Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 günlük yalnızlık zor ya : ) şaşkın arkadaşlarımı bile özledim burada evden işe işten eve bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 hala devam ediyoruz.. hayat çok rererö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Cilginlar gibi King oynuyorum yeyyyy:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Günlük, statik baktım biraz yapılır ki bu dedim Kafes sistemi muhabbeti çok zevkli de, i, j, k lı şeylere sinir oluyorum ben Yattım xoxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 gerildim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 hurray! sanırım 48sa çalışmayı tamamladım.. kafamın arka tarafında bi sıcaklık hissediyorum ölmeden uyuyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yok ya sunumu yapacağım yok yani. bari uykumu alayım. sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 garson.. hanfendiye bi uyku alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 8 saat civarı olabilirse müteşekkir olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 1964 şatö dö oha.. o sene köylüler oha denilecek kadar çok uyumuşlar! 8saatlik alalım biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 öyle pahalı uykularla şımartmayınız bünyeyi, sonra alışıyor hep uyuyor. köpekuyutan alayım ben sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 GÜnlük, üç sınavım var bu hafta içi. Neredeyse tüm dersleri takip etmiş olmama rağmen zor geliyor sorular, anlayamamışım çoğu şeyi. Bölüm dersideki 2 sayfalık birim çevirmeleri de cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 flashforward son bölümü güzel bir bol kaşarlı 2 tost ve buz gibi bir cocacola ile seyretmek istiyorum izin verirseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ben de o bölümü ders kitaplarımı kucağıma alıp hepsine sarılıp izlemeye başladım. monitör ve sevgi bağı <3 kitaplarımla tekrar uyuya kalmak üzere bi sabaha daha flok yelken açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Günlük saat 6:00 oldu ben başağrısından ölmek üzereyim uyuyamıyorumda :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 gunluk tam karsimdaki dairede agir seks var, isiklar penceler her sey de acik valla rahat bu insanlar sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 11 de yatagima girip dizi izleye izleye uyudum gunluk, 7 de kalktim hala uykum vardi ve en kotusu su an hala var. Noluo bana yia :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Ay yaaaaa 9 buçuktan beri hıçkırıyorum. Bi bölüm dizi izleyip derse başlicam hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 gunluk, sevgili ofis odasi arkadasim OSAMA nin ne kadar hintli arkadasi varsa biraz once raid duzenlediler odaya, hepsi isik hiziyla hintce konusuyor, ben de O_O diye izliyorum hepsini, yemege cagirmislardi oglen ama gitmicem, vazgectim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 abi osama da ne talihsi bir isim lan asfahfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Azmodai said: gunluk, sevgili ofis odasi arkadasim OSAMA nin ne kadar hintli arkadasi varsa biraz once raid duzenlediler odaya, hepsi isik hiziyla hintce konusuyor, ben de O_O diye izliyorum hepsini, yemege cagirmislardi oglen ama gitmicem, vazgectim sdf. ama foo belki seni Shah Rukh Khan'lari ilan ederler, gitmelisin! bi de kamyon carpmis gibi uyanmaktan nefret ediyorum, birazdan disari atcam kendimi. bu kafayla cikarsam gercekten carpabilir ama =D islerimi halledip valerieyle falan buluscam. sonra günlük rutinime devam, ders calis. o B'ler A olacak hep. buraya da yazayorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Günlük, Bi uyandım saat 9 olmuş, benim 8.30da iş başında olmam gerekiyordu :( 9.30da ancak gelebildim, çok utandım Bugun güzel bir güne benziyor, işten çıkınca okula gidicem sonra belki biraz dolaşıp hava alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ofisin yarısı yok, bi sürü işim var ve korkunç uykum geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar