Khelben Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ben yerden 43 e düşmüştüm o da bişey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kermit said: lan istanbula ışınlan direk uçağa ne ışınlanıyon ya uçak düşerse Seviyorum uçak muhabbetini ya. Çok heyecanlı oluyor böyle indiğin zaman annen baban sevgilin arkadaşların birisi karşılayacak. Bütün yol onu düşünüyorum şarap spamlerken adsasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 84sonrası jenerasyondan başlayıp seneler ilerledikçe artan bi sakillik ve über bencillik görüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Tanrı big daddylerin bin belasını versin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 nalet gitsin böyle dünya nick mesaj uyumsuzluğunun dibine vuruyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 dilimi elektrik carpti lan. :/ dilimin ucunda beyaz beyaz seyler cikti + aci var aci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 oha nası becerdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ya günlük ne kadar sıkıcı bir haftasonuydu yaptığım tek şey 2 günde 4 maç(bjk-eses, barcelona, samsun-altay, gs-fb) izlemek oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 yapmak istediğim şey ile yaptığım şey ve yapmak zorunda olduğum şeyi düzlem uzayda işaretler ve 3 adet çıbık ilen birleştirirsen iç açıları toplamı 180' oluyor.. vay vay! bildiğin sıkıcı olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 http://fc09.deviantart.net/fs18/f/2007/132/f/5/_coursework__by_Link3Kokiri.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 dasaaa said: yapmak istediğim şey ile yaptığım şey ve yapmak zorunda olduğum şeyi düzlem uzayda işaretler ve 3 adet çıbık ilen birleştirirsen iç açıları toplamı 180' oluyor.. vay vay! bildiğin sıkıcı olm.. günlük bunlar ne kullanıyor sen biliyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Bana rüyasız uyku, Hakoya sabır. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 dasaaa said: yapmak istediğim şey ile yaptığım şey ve yapmak zorunda olduğum şeyi düzlem uzayda işaretler ve 3 adet çıbık ilen birleştirirsen iç açıları toplamı 180' oluyor.. vay vay! bildiğin sıkıcı olm.. günlük bunlar ne kullanıyor sen biliyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ders, ödev, yönetmelik falan.. puahahha olm asıl sen ne kullanıyorsun? bi o sayfaya bi bu sayfaya atmış aynı mesajı.. ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 günlük herşey zamanında güzel lafı tokat gibi yüzüme çarpıyor.Okumak,sevmek,ders çalışmak,iş hayatına atılmak.Zamanında yapılmalıymış. Herşeyi yaşayarak ogrenmek ne kötü bişeymiş lan :=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bugün saati ileri aldılar hiç sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 HİaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG SDG SD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bok gibi bi gündü bugün günlük boş boş geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 günlük çok fena uykum var ama 1 saat sorada 4 saat derse giricem. of günlük of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 yaklasik 2 hafta once acip yarisini kullanip yarisini dolaba koydugum tavuk suyunun acildiktan sonra 1 haftada tuketilmesi gerekiyormus, ben gayet yaptim pilavimi yedim valla, insallah zehirlenmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bilemiyorum ne yapacağımı. kafama ediyim. oyuncağa döndüm. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Bu saatte hala kapali olan eczaneye bir, kaybolan ilaca iki. Geberiyorum sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Dün uzun zaman sonra ilk defa tatil yaptım. Tamamen spontan gelişen olaylar sonucu süper bi gün geçirdim, hava da güzeldi. Gezdim, yedim içtim, maçı da kazansaydık tam olacaktı ama olsun günüm güzeldi. Bugün sabahın köründe kalkıp işe geldim, bi de yağmur yağıyor, hava kapalı. İnsana zorla pazartesi sendromu yaşatıyorlar valla ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 5k bu yıl güzel geçsin hepimiz için. amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar