vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 geyikle karisik yazdik heralde, ne bu cosku ? ha bir de almanlarin neredeyse yüzde doksani kimlik göster derken, türkün tekinin gelip abla demesine alisik degilim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 said: neyse türk marketindeki 30-40larindaki herif bana abla demese daha iyi hissedecektim. ağız alışkanlığı.. istemeden en az babamız yaşındaki, saygı göstermemiz gereken amcaya "ya abi stttrrt" dememiz gibi bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 vaniLLe said: geyikle karisik yazdik heralde, ne bu cosku ? ha bir de almanlarin neredeyse yüzde doksani kimlik göster derken, türkün tekinin gelip abla demesine alisik degilim =P ablacim tamam anladik genc gosteriyorsun alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ya bi sus allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Sinir mi yaptin? Canin sagolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 yog canim ne sinir yapcam, senin o sekildeki cikisina karsilik yerinde bi cevap kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 yaşlanınca huysuzlanıyorlar. üzerine gitme sen de ablanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 evet evet cok yerinde bi cevap. yas kac bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 dasaaa said: yaşlanınca huysuzlanıyorlar. üzerine gitme sen de ablanın.. + +istege göre, opsiyonel. bu kombinasyondan kacinmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 hmm.. üstteki kombinasyonlara bakarak.. "yaş 15.. taş çatlasa 14.. yok yok 13!" diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 vaniLLe said: günlük ooom. bisiklet cantalarimi takip, bisletle tur atmaya bayiliyorum. yok böyle bi zevk. hele bazen o kadar kendimden geciyorum ki kendimi adeta city of angelsdaki bir meg ryan gibi hissedebiliyorum. kismen. bi kuplecik daha cosarsam meg ryan'in kamyona girdigi gibi, ben de cöp bidonuna falan girecegim yakinda o gazla. her neyseee eylüle dogru istanbula gelme planlarim gerceklesirse bi de rizeye gitmeyi planliyorum. zira damarlarimda dolasan laz kani canlandi cok pis. bütün gün evde divaneeee asuuuk gibi daaa dolaniiiruuuum yollaaarda diye sarki söylemekten alamiyorum kendimi fsd. neyse türk marketindeki 30-40larindaki herif bana abla demese daha iyi hissedecektim. ulan benim gibi minyon insana öle denir mi? nerdeyse aysen guruda tribine girip ABLAAA DEMEYIN BANAA!! HIIYAA dicektim. neyse gurbetci style iste =P simdi peymirli börek yapacagim, aksama misafir varmis! büyüksün abulaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 dasaaa said: yaşlanınca huysuzlanıyorlar. üzerine gitme sen de ablanın.. Dasaa abla kiz oklava terlik falan gosterdi, sakata gelicez tatliya baglayalim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 @spark:olm kaç sopa geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 teyze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 NoTwisT said: evet evet cok yerinde bi cevap. yas kac bu arada? 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 abla yarım kilo uskumru sarayım mı taze geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ne ablasi be kazik kadar herif, nerden ablan oluyorum senin hayvan herif! *dussssoooonkkkk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 vaniLLe said: NoTwisT said: evet evet cok yerinde bi cevap. yas kac bu arada? 17 must... resist... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 balıkla adam dövmek said: Bir savunma silahı olarak "balık" kullanımını irdelemek istiyorum bugün.. Şimdi düşündüğümüz zaman, kavga esnasında kullanılacak başka araç kalmadı mı, nereden çıktı bu balık diyeceksiniz.. Aslında bu fikir bir anda gözümün önüne eski çizgi filmlerin gelmesi ile başladı.. Asterix izleyenler bilirler, Galya köyünde durduk yere elamanlar arasında bir kavga patlak verirdi.. Ve o kavga sırasında havada sürekli balıklar uçuşurdu.. Bu noktadan yola çıkarak balığın gerçekten kavgada kullanılıp kullanılmayacağını düşünmeye başladım.. İncelediğimiz zaman balık kullanımının bazı dezavantajları var tabi.. Misal birine balıkla vurmaya kalktığımız zaman, balık kaygan bir yüzeye sahip olduğu için elimizden fırlayıp saçma sapan bir yere gidebilir.. Ayrıca pek ergonomik değil, ele tam oturmuyor.. İlk vuruşu gerçekleştirdikten sonra da kontrolümüzden çıkıp yere düşme ihtimali büyük.. Peki avantajları nelerdir.. Gürbüz bir balık adamı yerinden oynatır.. Şöyle ki, en tosunundan bir palamutu hızla sallayıp, hasmınızın suratına çöt diye oturttuğunuz vakit karşınızdaki kişinin dünyası şaşar.. Hatta çeneye falan oturtursanız nakavt bile edersiniz, o derece.. Demek ki neymiş, eğer elimizde kavga esnasında bir balık varsa tek vuruşta rakibimizi yere indirmeye konsantre olmalıymışız.. Vay be, gördün mü bak, herşeyin bir şeyi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 günlük hatun yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 mis gibi oldu lan ama bi görsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 kermit said: günlük hatun yaptım artık selin hep benden etkilenicek holey :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 betik ne lan betik ne! çetik var, patik var da betik ne ulan! ejonik betiği falan gibi bişi diyor zaten. ne dediğinin ne ilk kelimesini anlıyorum ne ikincisini.. betik ne olm.. Jonathan Rhys Meyers ve George Bernard Shaw adını verdiğim yımrıklarımlan tanıştıracağım betik kelimesini.. betik ne olm.. "betik, -ği" said: a. kablosuz klavye ile kafası yarılan insanın kafasından akan kanın oluştuğu kan gölüne verilen ad. "Kafası yarılmış halde yere yüzüstü düşmüş ve kendi betiğinin içinde can vermişti" Ş. Süreyya böle saçma türkçeleştirme yapmayın muharrem.. olm kime diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Of ya. Fotoğrafların bi kısmı geldi. Gördüğüm kadarıyla hepsi rezil. Yüzüm çok yorgun gözüküyo zaten sdfg. Diğer kısmından ümitliyim azıcık. Bekliyorum heyecanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar