sesu Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Pardon=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 bende açım ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 sesu said: asdffrkjehg Sandviç all day breakfast dı ya herşey vardı içinde resmen. Sosis bacon yumurta domates falan. Hala enteresan. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 içinde herşey varmış HERŞEY ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 önümde var yiyoyrum. http://www.farina-bioback.de/pictures/Mandelhoernchen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Benim gibi sessiz sakin adamı bile çileden çıkarabilen terbiye yoksunu insanlar var okulumda. Bide asistanlığına güvenip aklınca laf sokup cevabını aldığında da terbiyesizleşiyorlar. Sonra üstüne yürüyüncede geri vitese takıp yırtmaya çalışıyorlar. Ağzını burnunu kırmak vardı ama işte o zaman haklı konumdan haksız konuma düşerdim. Önce üstüne yürüyüp sonra vazgeçip aldım eşyalarımı çıktım sınıftan bi daha da gitmem o derse.. Tükürdüğümün çocuk zihniyetli, zamanında ben ezildim şimdi ezmeye çalışmalıyım kompleksli, iq seviyesi 80in üstüne çıkamamış totoş asistanı -.- Bana huzur, Hakoya kum torbası. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Öyle çok kahve de içmedim. Nedir bu hiperaktivite, nedir bu çarpıntı? Anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 güne gandhi gibi basladim, cok pasifistim bugün her zaman ki gibi. cikip dolastim bütün gün sehirde. italyan dondurmacilarini zengin ettim. tunanin ördekleri de sayemde güne güzel basladilar, doyurdum hepsini. hayat cok güzel lan aslinda. ilkbahari seviyorum. neese sindi ders caliscam, bu kadar istekli olmayayim yahu. normal degil cidden. ahahayt i'm in love with the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 eveeeeeeeet yine midemi bitirdim kahve ve soda ile aferin aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Farinal said: bende yatayım hacılar 16gibin görüşürük 17de kalktım fazla uyumuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 o kadar yoğun sıkılıyor ki canım.. nesne haline getirebilirim.. ama yapmam şimdi.. çünkü çok canım sıkılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Günlük canım sıkıldı dün, tatlı yaptım. Sınavlara hiç çalışasım yok, şöyle tüm gün oturup kitap okuyasım var. Film festivaline yarın bilet almaya gidicem, umarım kalmıştır biletler. Biletix'den kontrol yapmaya bile üşendim şu an. Evet gidip tatlı yiyim ben. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 kaskodan param geldi patiyi bile satın alarım sinirlendirmeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 en boktan 3 finalimi final döneminin başına koyan araya 10 gün koyup baba 3 dersin finalini arka arkaya koyan okuluma teşekkür bir borç bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Günlük, Maaşım yatmış lan! Hayatımda ilk defa kendi paramı kazandım, feci mutluyum. Ama hala banka kartı gelmediği için işten izin almam lazım parayı çekmek için. Umarım 3 günde dibini gördürmem hesabın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 -Bacağımı sakatladım. -Midem bulanıyor. -Uykum var. -Dizimi izleyemiyorum. -Cuma'ya sınavım var. -Çok mutsuzum. -Pek çok insanın zekasız olduğunu düşünüyorum. Gerizekalı demiyorum, çünkü gerizekalılara hakaret olur. -Arkadaşlarımın bi kısmından çok sıkıldım. -yine- Hayat bana zor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 günlük bacak sakatlama dışında herşeyim aynı yine kısmı dahil edit: allam yeni insanlar pls edit2: ha günlük yarında sınavım var..ha bide günlük benim yerime uyu biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 http://img217.imageshack.us/img217/4466/1269381913573.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Emre'ye Çelik - Hercai'yi armağan etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 burdan almanyadaki akrabalarima selam göndermek istiyorum MUCUU MUCUU MUCU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 can sıkıntısı be günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 -wavelet toolbox'a bi bakın +ok. np.. ... pdf indir/bak/1279sf olduğunu gör õ_O' ohnoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 666 sayfa başı günlük sçs bu post topici açıp, ardından giden dory ye ithaf edilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 50 cent - in da club melodisi ile: "go go go go go shawdy it’s your birthday go party like it’s your birthday i wasn’t invited, but it’s okay i’ll just stay at home and play some video games" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar