Dartanian Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Günlük iyi geceler Bi de uyuyan nöbetçi diş hekimlerine hasta,amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 lan. bitti bittim.. uyku.. lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 uykusuz gecen bi geceden sonra sınava gidiyorum..shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 bende yatayım hacılar 16gibin görüşürük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Kafama sicayim gunluk. riglous beni kesse yeridir. Tekrar tekrar kesebilir hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Selam günlük, Çalışma hayatımdaki 7. işgününe başlamak üzereyim. Hala misafirhanede kalıyorum ve eve çıkmak için mobilyacının/beyaz eşyacının keyfinin beklediğim için pazara kadar ne yazık ki buradayım. Ne msn var ne youtube, netbookla ne yapılabilirse onu yapıyoruz. Önümüzdeki hafta sağlam bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum, kafamda zilyon tane soru var. Ankara'yı çok özledim, ailemi-arkadaşlarımı çok özledim, wowu çok özledim, kalabalığı, gürültüyü özledim. Off bunaldım günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Nesfit yiyerek güne başladım ve böyle nerdeyse bütün exlerimin olduğu acayip bi rüya gördüm. Kusuyodum falan sonra anlamadım. Anlamına bakıcam yine. Bu aralar saçma sapan şeyler görüyorum ya. Bi ara da Gossip Girl'deki Serena oldum ahaha. Popom baya açıkta kalıyo bu aralar sanırım. Ya da bilinçaltımı saçma sapan şeylerle doldurmuşum. Her gün abuk subuk şeyler gördüğüme göre. :/ Kusmanın anlamı buymuş: Genelde iyi sayılmaz. Kişinin konuştukları veya sağlığının bozulması yüzünden sıkılacağına işaret eder. Düşünmeden hareket ettiğinizi, bu durumun ilerde sizi zor duruma düşüreceğini işaret eder. BİLİYODUM İŞTE, KİMSEYE GÜVENMEMELİYDİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 okul yok bugün günlük. ama cuma gününe validation dersine quiz varmış, ona çalışayım bari, geçen hafta biraz hocanın gözüne girdim gibi bu hafta da quizden iyi bişi alırsam şukela olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 copry said: saat 2.00 da kanal tedavisi yaptım yok artık demek istiyorum bu insanlar manyak mı lan? kızım süfer bi dişçi var, daş gibi hatun diye millet yayıyo olmasın sağda solda =) gündüz çuvala mı girmiş ya da ne bileyim akılları başlarına yeni mi gelmiş, manyak mısınız kardeşim gidin gunduz gelin de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 1 ay önce oldum kanal tedavisi, ne illet bir şeydir yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 günlük yalan olmama 2 gün kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Abi rüyalarım gittikçe kötü oluyor lan gene bembeyaz uyandım. İşaret fln olmasın bana :S Neyse hepsinde ölmüyorum nasılsa %35 fln kurtarma şansım var gibi :P Bana 3 saatten fazla uyku, Hakoya daha çok boş zaman, Prenseslerin hepsi evde kalsın. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 wastyrx said: Prenseslerin hepsi evde kalsın. Amin. ahhaha o niye ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 sabah hesapladım ingilizceden 4 hafta oldu devamsızlığım. şimdi slackliyorum inkılaba gitmeye. ofs. /cast güne rezil başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 güzel, güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Günlük, 7 dakika sonra İtü hocalarını birbirine kırdırma girişiminde bulunacağım. Bu savaşı kayıptsız atlatayım , sana dürüm ısmarlıcam. Çok riskli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Vidar said: wastyrx said: Prenseslerin hepsi evde kalsın. Amin. ahhaha o niye ya? kıymet bilmiyorlar çünkü, hepsi evde kalsında o zaman akıllanırlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 'bu insanlar manyak mı? ' hayatımın sorusu bu qos =)) teşekkür ederim ayrıca ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Sandviçimin bitmesini istemedim resmen, çok güzeldi. Her şeyimi hallettim, elektrik, internet faturası. Bu arada broadband hızımı 8den 20mb e çıkarıyorlarmış o yüzden kafayı yiyormuş akşamları, baya mutlu oldum öğrenince. Umarım şu kızlar pazar günü interview yapmayı kabul edecek de bu haftanın sonunda sadece analiz bölümümü yazmam kalacak. Şimdi bir tek girizgah yazmak kaldı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Ha güzel abi sandviç falan, enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 neliydi sandviç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ne kadar geldi fatura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 interviewde de başarılar ^^^^^^^^^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 asdffrkjehg Sandviç all day breakfast dı ya herşey vardı içinde resmen. Sosis bacon yumurta domates falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 sesu şu anda guruldayan midemi bir kez daha hatırlattın bana. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar