Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Nutella taklaya gelmiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 hunharca göndermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Bereketliydi be! Ye ye bitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 anemmm vaniLLe yanlış şeyi almışsın beley :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yeni yıla merhaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 pogodi said: hapşırarak uyanmak ne ya. delircem allam kurtar beni bu allerji batağından. halıfleks varsa ondan olabilir parkeye geçtik sabah akıntılarım ve hapşırmalarım kesildi benim bilirim büyük dert bela lanet kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Günlük uyandığımdan beri film bakıyorum, baş ağrımın mideme vurduktan sonra kahlvatı etmeyi unuttuğumu fark ettim şimdi. Çok gözel filmler buldum ama hepsi sınavlarımdan 4 gün önceden başlayıp sınav saatlerimin üzerlerinden geçip öyle devam ediyor. Beynime yeterli sayıda glikoz molekülü yolladıktan sonra hangilerine gitmem gerektğine karar vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Azmodai said: 30 dk sonra 3 saatlik ogle molam baslayacak. Cok heycanliyim gunluk. OHAA 3 saat öğle molası ney bende mi gelsem oralara ne yapsam yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Bu gece bayılana kadar içmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Azmodai said: 30 dk sonra 3 saatlik ogle molam baslayacak. Cok heycanliyim gunluk. 3 saatlik mola ne ya napıyo insanlar o sırada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 copry said: geri sayım başlasın günlük 23.5 saat sonra hatta 24 saat sonra evimdeyim evet =( İşleyen demir ışıldar! İyidir çalışmak efet efet.. ps:yalan olduğunu söyleyenleri vururum gibi sakın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 eagle_dnz said: pogodi said: hapşırarak uyanmak ne ya. delircem allam kurtar beni bu allerji batağından. halıfleks varsa ondan olabilir parkeye geçtik sabah akıntılarım ve hapşırmalarım kesildi benim bilirim büyük dert bela lanet kolay gelsin odamda halı olması yasak zaten normalde havalar biraz daha ısınsın kaldırcam ben de. üü saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Hadi şu ojelerim kurusun da çıkayım kütüphaneye gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Selam gunluk, molamdan geri dondum simdi, cok guzeldi, eve gidip uyudum. Butun haftasonu bu bankanin verdigi islerle ugrasmistim, hic uyuyamamistim. Eger bu egitim surecinden sonra da kontratli eleman oldugumda da herkes gibi 3 saat ogle molalarim olacaksa ben bu ulkeyi asla terk etmeyebilirim gunluk. Hadi operim, siz yatarken fosur fosur, bizim haftanin ilk gunu, calismak lazim SDHFAGF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Her şeye üşeniyorum ya. Sürekli sigara tüketiyorum. Hava muhteşem halbüsü ama yataktan kalkamıyorum. Yine akşam çıkasım yok, ödev yapıcam diyip duruyorum ama bi türlü başlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 pazartesi uzun bi yolculuğa çıkıyorum günlük baya uzun bilmem kaç ay sürer acaba belirsiz rotamızda mersin - iskenderun - mardin - antep - konya - ankara - eskişehir - istanbul - balıkesir bunlar var. dönermiyim ? dunno =) kendinize iyi bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Ankaraya gelince haber et. Misafir edeyim iş güç olmazsa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 kermit said: pazartesi uzun bi yolculuğa çıkıyorum günlük baya uzun bilmem kaç ay sürer acaba belirsiz rotamızda mersin - iskenderun - mardin - antep - konya - ankara - eskişehir - istanbul - balıkesir bunlar var. dönermiyim ? dunno =) kendinize iyi bakın. İstanbula geçerken haber ver telefonumu kapatayım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yok haber vermem osman merak etme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Of yandım =( edik: tiyo var mı iddaada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 kermit said: pazartesi uzun bi yolculuğa çıkıyorum günlük baya uzun bilmem kaç ay sürer acaba belirsiz rotamızda mersin - iskenderun - mardin - antep - konya - ankara - eskişehir - istanbul - balıkesir bunlar var. dönermiyim ? dunno =) kendinize iyi bakın. güle güle sevgi kelebeği =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 günlüüüüüm gece hayatını bırakıp yeni etkinliklere girişicem artık ama 2-3 kere daa çıkıyım öle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 2-3 gün yokum. Okbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 16.5 saat daha var ne geçmez gün :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 asiri tatsiz bi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar