kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 güzel bi hayal kurduk lan şu an onun için çalışıyom hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 sol elimle ikinci gunde daha bır mutluyuz.giyinmeyi ögrendik artık.yımırta bıle cırptı bana bugun.bı de banyo yaptırabılırse super olucak.humeyraya msjı caktım:dedım tatlım elim sakat haftaya basliim staja.bakalım yanıt yok henuz beklicez.irin ve sol el hikayelerinde arkası yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 OY şiştim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 gümlük bu vistanın allah belasını versin yok böle salak bişey ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 of günlük olm, bi heycan kapladi ki sorma. sanirim bu bir dönüm noktasi, hersey o planin ''gerceklesecegi'' dogrultusunda ilerliyo, cok ilginc. ya da ben cok kaptirdim bana öyle geliyor. ama yok sanmiyorum. optimistlik olsa bile en azindan gerceklerin farkindayim. tarot baktim dün, onda bile o dogrultuda kartlar cikti. artik heycanla bekliyorum. yarin bi sürrü isim var. su kayit isleri baslasin da vicdanim rahatlasin artik. umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 anam tarot dedin de ben de bi bakıcam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 günlük bugün köye gittim. ağaca falan tırmandım. dedemle yemiş topladık. çok güzeldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 vaniLLe said: tarot baktim dün, onda bile o dogrultuda kartlar cikti. etkilendim. bana da bak sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 nedendir bilinmez köpürüyorum! iş güç çıldırdım hafiften.. millet hala başımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 antalyaya döndüm sinirlerim pert muhallebi gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 AAAHAHAHAHAHA of uykum kacti aklsdfjsdffjkjksdfdfjkdfasdsdaasd allam. klsdljkkkdfsdfj hahahahahahahaahha hayir bi de depresif karilar gibi yedim, catliyorum. ooof carry osurmamaliydin o bölümde aklsdfjkdffdjkd. BI OSURUGA GÜLÜYORUM COK FENA GÜLÜYORUM AMA UYKUM KACIYO o derece gülüyorum yani. cok fena :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 lan acaba kafama hunimi takip tuna ''deresi'' boyunca kossam mi. hem yediklerimi de eritirim, güzel olmaz mi ha? cünkü yine ''tuna deresi boyunca kafasinda huniyle kosan bi lavuk görürseniz, o benim!'' diye haykirasim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 esniyorum çok uykum var en iyisi yatıyım günlük bişiler karalıycaktımda yarın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 istanbula dönmek istiyorum artık. şu 10 gün geçmek bilmeyecek sevgili günlük. baydım havasından da kendisinden de. yiter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yeni bir is bulmam lazim sıkıldım bu sehirden bu hayattan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Günlük dönüşümsüz bi şekilde burs bulmam lazım askerlik şubesine gitmem lazım sanırım gitmem lazım mı onu bile bilmiyorum okul otomatik iptal ediyo mu ya da gerekli belgelerden biri mi... off uyumam lazım aslında.. neyse iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 dönüşümsüz burs bulursan haber ver sen banada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Ok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 eriyor, eritiyor. son 96 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 günlük böyle hayvan gibi spor yapınca uyuyamıyorsun ya o akşam... ne lanet birşeydir ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 acil zamanlar için sakladığım tequila goldumu çıkartıyorum valizimden, an itibariyle yaptıklarımdan mesuliyet kabul etmiyorum. edit: acil zaman değilmiş ben yatar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Sevgili Gunluk, body'e baslayali 3 ay oldu. Omuzdu gogustu baya costu, gelisti, guzel oldu. Gel gelelim kollar gelismiyor. Kafayi yemek uzereyim. Biraz google falan kasip cozum bulmam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Bugün Ikea var, yemek takimi, masasi alicam mutfak siparis edecem koltuk takimi alacam iki merinos hali alip yerlere vernik atacam duvarlara kagit yapip boyucam günlük allah askina ben ne yapacammmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Karnım açlıktan acıyor. Ben inatla oturduğum yerden kalkıp birşeyler yemiyorum. E neden eve geldim ki o zaman ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 otrivine ile nasorex nası bi kombodur ya. hayatımda ilk defa 2 burnumdan da nefes alabiliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar