Azmodai Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 onu ben de hissettim. Dun gece 1 gibi uyumusum, 9 da kalktim simdi, guzel bir uyku oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 gece gelmeyen tüm hastalar size sesleniyorum çok teşekkür ederim yaf bitanesiniz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 huh 10 dakkam kaldi direksiyon sinavina. aci yok raki aci yok. ya yabarim ben yaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 basarilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 tesekkür ederim fis^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 almadan gelme nil ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 patakla onlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 elime almadan mi gelm......asdgh of taam^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 İş hayatımın en stresli gününü başarıyla atlatmış bulunmaktayım, daha da kovulmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ÜHÜHÜ GECEMEDIM YA =( böyleyim su an. 10 dakkadan az sürede hayatimda hic yapmadigim hatalari yaptim. 10 dakkada üc tane hata. ÜC TANE. ve kaza bile yapabilirdim o kafayla, ne aldim bilmiyorum ama hapci gibi kullandim. liseli gibi heyecan yapmasaydim ne olurdu ya. adam; Tamam bitmistir, baya bi korktum bu kadar korku bana yeter dedi. direksiyon hocam da yanimda WTF NIL? gibi bisi söyledi, agir rencide oldum. som agizliyim hakkaten, elime aldim. le le le o yüzden fail olusumu su sarkiyla kutlayalim; le le le vanille, niye aldin eline. sinav sonuclarim da muhtemelen bugün aciklanacak, beklemedigim gibi sonuc alirsam yemnederim depresyona girerim. kimse tutamaz. kendimi aptal kumral gibi hissediyorum, lanet olsun. tek tesellim annemle ablamin sinavi 3. seferde gecmis olmalari, en azindan kafami silkmicekler. simdi kafami vurup yatcam. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 geçmiş olsun sana ehliyet mi yok elini sallasan ellisi(hohhooo iğrencim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kendi kendini baltaladın 1 aydır neyse gecmış olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 banane almanyada daha zor =( ALMANCILARIN BILE TEK SEFERDE GECTIGI SINAVI KIZIM NIL GECEMEDI diye ilan versin ánnem. keske almanlar sinavi gecince nil de gecmis sayildi durumu olsaydi tabi. neyse bi dehaki sefere yargilarim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 öğleden sonrası için izni kopardım. arabaya atlayıp doğru deniz kenarı, akşam da yemeğimizi yiyicez ve günü tamamlayıp evimize geri. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 araba demeyin, kötü oluyorum. abi SUSAMIYORUM cok sinirlendim. ve arabalari o an araba olarak degil de monstertruck olarak gördüm heycandan. sadece ondan kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 yat uyu ya boşver 2.de geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 vaniLLe said: araba demeyin, kötü oluyorum. abi SUSAMIYORUM cok sinirlendim. ve arabalari o an araba olarak degil de monstertruck olarak gördüm heycandan. sadece ondan kaybettim.takma kafaya senden daha kötüsü olanı vardı Almanya'da yaşayan kuzenim direksiyon sınavında yayaya çarptı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Günlük, yeni uyandım hiç bi işim yok havada çok güzel spora mı gitsem acaba yada biraz kpds biraz ales mi çalışsam. Bilemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 proses dersini kaçırdım,çılgın kabuslarım yuzunden.amaaa her işte bir hayır varmış. babazula nın yeni danscısına'' kostum almaya eminönüsüne gidiyorum.çok heycanlı laaan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Bi dahaki sefere inş..Peki burda geçememen kaç avroya daha patlıcak? Vallaha benden gidiyor ya. Bi de beyler sıradaki ehliyet sınavı nisanın kaçındaydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 UYKUUUUUUUU, UYKUUUUUUUU UUUUU TEK İSTEDİĞİM BUYDUUU UYKUUU UYKUUU t_t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Dartanian said: Bi de beyler sıradaki ehliyet sınavı nisanın kaçındaydı ya 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 hiii benim motor çalışmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar