Khelben Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 adaş daha neyin uykusu biraz önce uyku çok geldi bana diyodun haftasonu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Khelben said: adaş daha neyin uykusu biraz önce uyku çok geldi bana diyodun haftasonu :D 1200 rapor=n hafta=2-3 günde bir uyku=bitmiş bi Hako Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ouv çok geçmiş olsun. hakoya bol uyku ve sabır o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 abarey! millet ipad peşinden para saçarken adamlar ne mid'ler ne umpc'ler üretivermiş yarabbim.. şu dünyada ne muhteşem şeyler var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Günlük dasaaa nın beyinle benimkini birleştirsen einsteinin bile ağzını kırarız gibi bi his var an itibariyle içimde. Heleki iqlar eklenirse birbirine 146+ dasaaa allah allah lan :D Ver elini sörn yemişim eksperliği :O edik:imla fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 298-111=187 yaaaaa T_T Bana uyku,Hakoya sabır,Prensese Hako, İremden ses yok gibin onada sağlık. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 irem hala ağrıdan kıvranıyo iki tane serum bana mısın demedi sadece ateşim düştü biraz. birazdan da yatıcak hastası gelmez sanırım bu saattten sonra bana sağlık hakoya teşekkür amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 geçmiş olsun yaf :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Yarından itibaren imba düzenli yaşamaya başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 insanlar astar istemesin lan artık.gelmek zorunda mıyım ben senin cehennem dibindeki evine?çat kapı geliosun zaten sen evime yuzsuzce,suratına kapıyı carpmıyoruz diye mi bu yuzsuzluk,hesap sorma?güler yüz gosterdikçe sapıtıyor anam bunlar.kimsin sen bana hesap soracak diye çemkirmeyi öğrenmem lazım sanırım.gelmiyorum ayrıca,cağnım konseri senin boktan toplaşman yüzünden yalan edemem arkadaşım,muhtemel tribine de ekmek banarım. sinirlendim lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 DoruK said: eşşşek gibi a3 kağıdı doldurdum gece gece. hem de kurşun kalemle. inşallah değer.hoca napayım ben ödevi dedi. evet napsın ki o ödevi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 günlük, yine bilgisayarımın şarj girişi yattara insan gibi kullanamıyorum hiç bi elektronik eşyayı kullanamıcam da üstelik servisi taa cehennemin dibinde ÇOK MUTSUZUM GÜNLÜK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bir cicişin güncesi. http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs036.snc3/12402_363911324891_654919891_3682384_3428031_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Erzurumundaa, barajınındaa, taşlıköyününde, ağacınında, evininde DAYT!! //_-) Bana uyku, Hakoya sabır,İreme sağlık.Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kimi aşktan yorgun, kimide hayattan. kimi feryad ediyor aşksız yaşamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 lan ibik günlük nbr, güneşin doğmak için çabalamasını seviyorum hava çok güzel oluyor yarı karanlık bende havayı görmek için atladım dışarı bi işkembe içtim bi çay içtim havaya karşı sigara yaktım geldim hade iyi sabahlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 iyi geceler günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 öffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Yine lanet olası bir pazartesi sabahı. Allahtan güneş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Galiba birazdan gg ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 her sabah kalktığımdaki o bokluk hissinden kurtulamıyorum. kaç saat sonra anca bitiyor bu. yeter ama artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 pogodi said: bir cicişin güncesi. http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs036.snc3/12402_363911324891_654919891_3682384_3428031_n.jpg bu cok dramatik bisi. senin adina uzuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Şimdi ben eski sevgilimle artık arkadaşım ya. İntikam falan almicam hani. 4 günlük manitasıyla "aşk kaçamağı" yapıcaklarmış. Yalova'ya gidiyolarmış. Kızın yazlığı falan vardır muhtemelen. Benim burdan anladığım, ikisinin de evler boş diil tabi, vuruşacak yer arıyolar asjdklsdflg. İlginçtir ki herif her yaptığını facebook'a statü olarak yazmaya başladı. Listesindeki tek eski kız arkadaşı da ben oluyorum sdfg. Neyse şimdi burdan bi anlam çıkartmıyorum. Ama önceden böyle olmadığını biliyorum. Dün de bizim meriçle sinemaya falan gittik, sonrasında da artık açıldı bi nevi sdf. Ben de şimdi adamı kaybetmiyim diye, ben de seni beğeniyorum gibi bişey dedim. Bildiğin bütün özel hayatımı anlattım sana günlük. Öğlen de Kerem'le yemeğe çıkıyoruz. Hadi öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ask hayatlari yogunmus... Gunluk, burdaki suudi mudur benden son 3 gundur ogrendigim herseyi ozetleyecek bi rapor yazmami istedi. ARkasindan da buranin milyar dolarlik bir holdinginin kredi raporunun analizinden ne ogrendigimin ozetini cikarmasini istedi. Ne ogrendim ki ben o rapordan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar