Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

insanlar astar istemesin lan artık.gelmek zorunda mıyım ben senin cehennem dibindeki evine?çat kapı geliosun zaten sen evime yuzsuzce,suratına kapıyı carpmıyoruz diye mi bu yuzsuzluk,hesap sorma?güler yüz gosterdikçe sapıtıyor anam bunlar.kimsin sen bana hesap soracak diye çemkirmeyi öğrenmem lazım sanırım.gelmiyorum ayrıca,cağnım konseri senin boktan toplaşman yüzünden yalan edemem arkadaşım,muhtemel tribine de ekmek banarım.
sinirlendim lan!
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ben eski sevgilimle artık arkadaşım ya. İntikam falan almicam hani. 4 günlük manitasıyla "aşk kaçamağı" yapıcaklarmış. Yalova'ya gidiyolarmış. Kızın yazlığı falan vardır muhtemelen. Benim burdan anladığım, ikisinin de evler boş diil tabi, vuruşacak yer arıyolar asjdklsdflg.
İlginçtir ki herif her yaptığını facebook'a statü olarak yazmaya başladı. Listesindeki tek eski kız arkadaşı da ben oluyorum sdfg. Neyse şimdi burdan bi anlam çıkartmıyorum. Ama önceden böyle olmadığını biliyorum.
Dün de bizim meriçle sinemaya falan gittik, sonrasında da artık açıldı bi nevi sdf. Ben de şimdi adamı kaybetmiyim diye, ben de seni beğeniyorum gibi bişey dedim.
Bildiğin bütün özel hayatımı anlattım sana günlük. Öğlen de Kerem'le yemeğe çıkıyoruz. Hadi öperim.
Sosyal ağlarda paylaş

ask hayatlari yogunmus...

Gunluk, burdaki suudi mudur benden son 3 gundur ogrendigim herseyi ozetleyecek bi rapor yazmami istedi. ARkasindan da buranin milyar dolarlik bir holdinginin kredi raporunun analizinden ne ogrendigimin ozetini cikarmasini istedi. Ne ogrendim ki ben o rapordan :(
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...