Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 günlük western temalı rüya gördüm çok heyecanlıydı, en son baya yüksek bi yerden atladım atımla beraber, bi göle doğru düşüyodum, sonra lan göle düşünce paralar ıslanır yapışır topak olur atlamıyim en iyisi ama atlamışım falan derken uyandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Azmodai said: sevgili gunluk. Bugun yeni ulkemdeki (eski yeni aslinda) ilk is gunum. Gece zaten 3'e kadar uyuyamadim, 6da da kalktim heycandan falan filan hazirlandim yeni takimimi giydim falan derken indim assaga ve arabamin calismadigini farkettim. Kontagi cevirdim ama calismak bilmedi meret, isiklari falan da acik birakmamistim, niye boyle oldu anlamadim... neyse buyuk kosusturma panik ve aceleyle ise yetismek icin kendimi taksilerin onune atip, resmen herifi acele ettirerek bankaya tam 8:20 de vardim. Yukari ciktim heycanli heycanli, patronun odasina yonlendirdiler ve onu beklememi soyleyip bu boktan laptopu verdiler elime. gunluk, saat 9:15 ve patron hala yok. 45 dk once gelmesi gerekiyordu. Arabistandaki ilk is gunum ve sanirim anlatilanlar dogruymus. Bakalim kacta gelecek gorecegiz. Heycan meycan da kalmadi, herifin ofisi de buz gibi serrefsizim klimayi koklemis hayvanlar, allahtan cekette almisim yanima :/ bu arada takim cok yakisti gunluk, bi de kilo verirsem cok seks olcam insallah sdfg. not: bu arada nasil is gunu diyenler icin cevapliyorum, burda c.tesi gunu ilk is gunu, bizim p.tesi gunumuz gibi yani. Persembe cuma haftasonu cunku. Ya... oyle iste. siz bugun fosur fosur uyurken ben calisacam, ayrica banka instant messaging portlarini banlamis, ebuddyde banli, giremiyorum msne :( meebo'yu denesene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Lan işe bak ya. İlkokuldaki en yakın arkadaşım tutturdu geçenlerde görüşelim artık diye. İyi dedim cumartesi yemeğe gideriz öğlen. Tamam dedi. Kaçta nerde buluşucağımızı cumartesi sabah konuşuruz dedim. Tamam uyanınca ben sana mesaj atıcam dedi. Saat 2ye kadar bekledim geç yatmıştır belki diye. Sonra mesaj attım telefon kapalı sdfg. Kız buluşmak için tutturdu sonra ekti ya. Diğer en yakın kız arkadaş grubum da bugün yazın takıldığım çocuğun doğum gününe gidiyolar. Onlarla beraber olamam tabiğ. Üniversiteden gızlarla da çıkamıyoruz bugün. Tek umudum Kerem. Akşam Bebek falan diye konuşmuştuk. Yoksa akşam bi yere gitmek yerine paperlara başlicam artık. İçimden gelmiyo ama. Ay çok sinirlendim. Mericime mesaj atiyim bari bi sdlkşf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Odamı bir temizledim, pir temizledim. Klavyeden halı altına, masadan elbiselere kadar genel bir temizlik tertip harekatı başladım, sabah 9dan beridir ancak bitti. Süper oldu ama:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 napae said: Lan işe bak ya. İlkokuldaki en yakın arkadaşım tutturdu geçenlerde görüşelim artık diye. İyi dedim cumartesi yemeğe gideriz öğlen. Tamam dedi. Kaçta nerde buluşucağımızı cumartesi sabah konuşuruz dedim. Tamam uyanınca ben sana mesaj atıcam dedi. Saat 2ye kadar bekledim geç yatmıştır belki diye. Sonra mesaj attım telefon kapalı sdfg. Kız buluşmak için tutturdu sonra ekti ya. Diğer en yakın kız arkadaş grubum da bugün yazın takıldığım çocuğun doğum gününe gidiyolar. Onlarla beraber olamam tabiğ. Üniversiteden gızlarla da çıkamıyoruz bugün. Tek umudum Kerem. Akşam Bebek falan diye konuşmuştuk. Yoksa akşam bi yere gitmek yerine paperlara başlicam artık. İçimden gelmiyo ama. Ay çok sinirlendim. Mericime mesaj atiyim bari bi sdlkşf ayni durum bende de var herkes tarafindan ekildim ama ne yazikki mericim yok, bayan olmak baska bsi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Delimanyakçapkın sıkma canını kardeşim ya onlar seni kaybeder asjkgbagsnmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 oha erkeklere de mi meriçliğe başladın lan sdflkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 hahah. iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 olm neden her alıntılanması gereken ama nasılsa bir ustumde diye alıntılamadıgım mesajlar sayfa bası. hepsi böle abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi sole kiz meric bulmak lazim kiyida kosede tutucan bole bos gunlerde buluscan, olan vardir gerci bende yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Kız meriç zor ya. Çok çok yakışıklı olmanız lazım bence öyle bişey için sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 o kadar yakısıklı değilim ben halbüsi ama var yaw.negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Eski haklı gerek yok ya.Haa tabi kız meriç çokta güzel olmaz olsa meriçiye olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mericim tarafından Wan-na'ya davet edildim ama istemiyorum gitmek. Ya nasıl keyifsizleştim belli değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 YUH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Jahrein said: ben sana bilgi'den başka bi kız grubu ayarlıyım. takılın. taksime falan giderler kesin. cts sonuçta. hatta kızlardan birini tanıyosun. ama şuan türkiye'de deil o galiba. herif primed stalker hahaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 jahrein inanilmaz bir adamsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sevgili günlük. dün gece bir buçuk civarında arandım. bana bunu neden yaptın dedim, o ağladı. özür diledi ben ağladım, dunno gibi birşey olmak istemiyorum. o aradığında telefonları açmamam lazım artık lan. kendine gel alo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Buyse said: sevgili günlük. dün gece bir buçuk civarında arandım. bana bunu neden yaptın dedim, o ağladı. özür diledi ben ağladım, dunno gibi birşey olmak istemiyorum. o aradığında telefonları açmamam lazım artık lan. kendine gel alo. ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 günlük evcideyim. kardeşim bi çikolatalı cupcake yaptı ki oyoyoy. hayvan gibi yiyorum bu ara ya. sdf neyse kendime geldim böle... yarın yine geri dönüyorum bi de. az kaldı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sayılı gün çabuk biter hacı facebooktan msj atmışın görmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Üşengeçlikte son nokta. Öğlen yemeğinde üzüm yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bence öğlen yemeğini bu saatte yemek de ayrı bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Ama burda 4'tü o zaman saat. O kadar kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sevgili günlük lisansta yaptığım bir çalışmanın makalesini şimdi yazıyorum. neden yazıyorum? çünkü bence dandik bir çalışmaydı o sırada kullandığım programları artık ben kendim yazar hale geldim ama ne bileyim hoca yaz dedi. iyi olur belki dandik de olsa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar