Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ay yarın çok yoğunum. Sabahtan kuaföre gitmem gerek. Ordan okula. 1 puan için bi ankete katılıcam falan. Sonra eski sevgili/ yeni arkadaşla beraber derse giricem sdfg. Çok merak ediyorum nasıl olucak. Hayır biliyorum aslında dersin sonunda kapıdan elele çıkıcaz yine. Sonra bişey yokmuş gibi devam edicek. Gördüğümüzde konuşucaz sadece sdfg.
Mesaj tarihi:
Of deli gibi yoruldum bugun.

1 bölüm dizi seyredip fıstıgı koynuma alıp uyuyayım bari.

Vanille iyileşsin, Hako sıkılmasın artık azıcık tatil yapsın, copry nöbette ise kolay gelsin, xaty baileysi getirsin artık, başka sorunu olan göremedim, herkese iyi geceler ^^
Mesaj tarihi:
bir insan nasıl bir mantıkla ne gibi bir zor durumdadır bu kadar ki 2 dugme arasından bir kızın gogusune bakmaya calısır,allahım akıl fikir ver bu erkeklere internet var her sey var artık git ordan cıplak kadın gogusu fotosu diye yaz google a bak ne bu çaba
Mesaj tarihi:
gerci herkesin tecrubeleri vardır ama ben iliskilerimde sınır tanımadıgım icin basımdan gecen olaylar daha olagandısı olmustur her zaman
Mesaj tarihi:
dera said:

gerci herkesin tecrubeleri vardır ama ben iliskilerimde sınır tanımadıgım icin basımdan gecen olaylar daha olagandısı olmustur her zaman

asffaf dunnonun erkek arkadaşı olduğunu idda eden kimse diorum var mı arttıran?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...