Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 aç kombiyi sobayı yada artık neyle ısınıyorsan. dert ettiğin şeye bak. görende evsiz sanır.
Bella Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bunun okula gitmesi var...... evde sorun yok.
napae Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ay yarın çok yoğunum. Sabahtan kuaföre gitmem gerek. Ordan okula. 1 puan için bi ankete katılıcam falan. Sonra eski sevgili/ yeni arkadaşla beraber derse giricem sdfg. Çok merak ediyorum nasıl olucak. Hayır biliyorum aslında dersin sonunda kapıdan elele çıkıcaz yine. Sonra bişey yokmuş gibi devam edicek. Gördüğümüzde konuşucaz sadece sdfg.
balon Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Yoğunlaşıyor her şey günlük fazlasıyla, ama isteğim de artıyor. hadi bakalım, ya herra ya merra.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Of deli gibi yoruldum bugun. 1 bölüm dizi seyredip fıstıgı koynuma alıp uyuyayım bari. Vanille iyileşsin, Hako sıkılmasın artık azıcık tatil yapsın, copry nöbette ise kolay gelsin, xaty baileysi getirsin artık, başka sorunu olan göremedim, herkese iyi geceler ^^
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bugun hakanı o kadar komik bir sekilde yakaladım ki gunluk :=) yakalandıgını anlayınca kıpkırmızı cocuk
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bir insan nasıl bir mantıkla ne gibi bir zor durumdadır bu kadar ki 2 dugme arasından bir kızın gogusune bakmaya calısır,allahım akıl fikir ver bu erkeklere internet var her sey var artık git ordan cıplak kadın gogusu fotosu diye yaz google a bak ne bu çaba
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ahahahaha 2 dugme arasindan kizin memesine bakmaya calısmak nedir.
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ya giydigim gomlek tarz bir seydi dugmeler arasında kot farkı var
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ahahha. goruntuyu canlandırdım da cok komik lan, kafasını saga sola yatırıp gorus acısı fln da duzeltse.. sdfs.
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 mizika almis arkadasim dogumgunum de sardim calicam galiba.
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 öyle öyle oooo neler gorduk biz kitap yazsam melissa p den daha meshur olurdum yemin ederim
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dera said: kimisi cok çapkın oluyor çapkını iyidir:)
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 yazsana buraya iste. gizli seler varsa om de olabilir.
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 gerci herkesin tecrubeleri vardır ama ben iliskilerimde sınır tanımadıgım icin basımdan gecen olaylar daha olagandısı olmustur her zaman
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dera said: gerci herkesin tecrubeleri vardır ama ben iliskilerimde sınır tanımadıgım icin basımdan gecen olaylar daha olagandısı olmustur her zaman asffaf dunnonun erkek arkadaşı olduğunu idda eden kimse diorum var mı arttıran?
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 üf 2 kelime ettik hemen turkcenin esnekliginden yararlanıp sacma sapan yerlere cekıyorsunuz,dunno kim ayrıca tanımam etmem
Öne çıkan mesajlar