Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bi de sezon sezon married with children indiriyorum çok zevkli lan özlemişim resmen. nostalji oldum. ama 1 sayfa 239483 saatte açılıyo böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 genel olarak bi günüm diğerinden daha kötü ya da aynı oluyor yuppi! hey, en azından istikrarlı gidiyor http://fc05.deviantart.net/fs40/f/2009/007/c/1/sad_by_Yoshiko_86.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 aksam yemegı sucuklu yumurta yaptım,yemek iyi de bulasık sıkıntı usenıyorum tek bi tava yıkamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 @ dasaaa bu şarkı benden bize gelsin sdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 uzun zamandır dınlemıyodum guzel sarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ahuah.. hühüühü babamız ilham aliyev değil ki http://www.msnbc.msn.com/id/35720827/ bize dubai'den 9villa alsın http://fc02.deviantart.net/fs14/f/2007/066/6/1/Meh_by_Cameljacks.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 teyzelik zor bisi üstadim. 2 saattir bunu dinlemekten beynim pörcledi artik. ama uyuttum veledi, süperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Alias'ı izlemeye başladım yine. Özlebüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sene 1440 falan.. anno oynuyoruz bi yandan.. bi yandan elentronik müsikisi ile çılgın atıyoruz.. he o zamanlar geçmiş.. kafama damburu dumburu vuruyorlar davulu gibi geldi.. demek ki 570 yılda biraz yaşlanmışız. hemen zero7 açıp oh ulan.. yarabbim beynimizi akmaktan korudu diye şükrettik.. ha ayrıca avp'nin ota boka "du kontrol etcem virüs var mı?" diye süper hiper kasması çıldırtıcı.. kaspersky'nin kafasına atıcam ayakkabıları. kaçamasın diye yakaladıktan sonra yapıcam tabii bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Günlük sevilla diye bi takım var, dünyada yenemeyeceği takım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 günlük 0-2, futbol öğretiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 günlük şike var, iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 gunluk cikmadim bu gece yorgunum cok ama uykum da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 balon said: günlük şike var, iyi geceler. ahauhauhauhauhauuahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Amanın, soğuk! Taksimde rakı balık (tu) Fıstık da iyi maşallah, şimdi domuz gibi uyucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 günlük napin,Muppet Show ne güzeldi be günlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ayagımızın altında ahşap var diye bu kadar vurmamalıydım bence. topuk dikeni olmazsam iyi.bi dahaki derse topukluyla gidicem zaten.topukluyla yuruyemezken nasıl dansedicem,merak konusu,bakalım görücez.alee,olee,bien! ayrıca alt komsuma tanrıdan sabır diliyorum,amen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Uzun zaman sonra günlük 1 hafta içinde 2 kez evde oturdum. İlginç özlemişim aslında böyle oturmayı şaşırdım kendi kendime. Bolbol film izledim ders çalışmadım (iyi bok yedim). Birazcık kafamı dinlemem uzak kalmam lazım sanırım olaylardan falan bunu anladım zaten uzun süredir ilişki falanda istemiyordum güzel bir süre daha devam etmesi lazım toparlanmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Alice in wonderlandı ben beğendim ama abim uyudu günlükcüm bildiğin :/ Hoş gitmeseydikte olurdu die düşünmekteyim.. O kadar para vermeye değmez gibi, evde izlenir ama sdasf kafam omuzlarımın üstünde zor duruyor ilk defa bu gece çalışmıcam ama az soora sızıcam :) Az bi rahatladım gibi temiz hava aldım yarış yabdım :O abim tokadı bastı ama kafama adamı tarumar ettikten sonra yavaşladığımda :P (duyanda ülke kurtarıyorum, bi iş yapıyorum sana ehaueh ) neyse uzun bi süreden sonra deişiklik oldu az ii oldu. hadi öbdüm :* Bana güç-kuvvet, Hakolara prenses. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 dasaaa said: balon said: günlük şike var, iyi geceler. ahauhauhauhauhauuahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kımse yok be gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Sevgili günlük Herkes dedii merakk içinde ölümden sonra hayat var mı diye boşuna düşünürler sanki hayat varmış gibi ölümden önce...Ne güzel sözdür helal aga!Çok pis takıldı ağzıma şarkı lan Yarın güzel gün sevdicek gelmiştir görüşülecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kal geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 mutsuzum günlük, bad company 2 oynarken donuyor, ne yapsam çözemedim. Mutlu girdiğim güne bir hüzün çöktü, salona gidip pes oynayasım bile yok. wow'da da adam yoktur şimdi random hc yapsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar