Azmodai Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 naraso said: sevgili günlük , bugün sevdiğim kız bana abi dedi:( cok fena.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Jahrein said: vaniLLe said: 2 gündür aradigim cep telefonum el cantamin icinden cikti. allah belami versin. bakmistim ben oraya. saskinligimdan nefret etmeye basladim artik. bu kücük bi örnekti sadece düsün. ben de diyorum 2 gündür arıyorum arıyorum niye açmıyo hay allah... Sevgili Jahrein, sana bi tane vururum kapsama alani disina cikarsin. ne telefonu ne aramasi alala
balon Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ben mesaj attım iletildi dedi ama ? başka kızın telefonunu verdin bize galiba nil.
irin Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ve tanrı skitlessdan sonra jelly bean'i yarattı. cengizciğime bütün sinirim aniden geçti,haftaya ensesine bile şaplatıcam,girmiyorum len dersine diyeceğim.bi de kumaş boyası kafa yapıyormuş bende. U LALALA JELLY BEAN<3
barbu Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 günlük. dersim var suan gitsem mi? bisi de anlamiyorum gerci ama karar veremedim. napim?
naraso Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 copry said: naraso said: sevgili günlük , bugün sevdiğim kız bana abi dedi:(:( bu yalandı da na bu doğru sevdiğim kız tavla oynayalım dedi , yakında okeye 4. olarak çağırmasından korkuyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 meh.. bütün günü böle geçirdim.. önümde bi sürü kitap ve bi sürü pdf.. 10sf oku 1adım ilerle, patiye bak.. 2 sf oku.. patiye bak.. 10sf oku 1 adım ilerle.. f5 f5 f5 2sf oku.. noraml yapmam gerekenden fazlasını yaptım, yani ilerideyim şu anda.. yine de bu gibi aksak durumlardan doğal olarak tiksiniyorum..
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 oh önce 2 tane beefn cheddar sonra tbone steak üstüne bi de blue label işdim. ne güzel gül güldüm bi sürü de D:
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 abvblizzard said: oh önce 2 tane beefn cheddar sonra tbone steak üstüne bi de blue label işdim. ne güzel gül güldüm bi sürü de D: bilinen dünyanın sonu yakındır
Vidar Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 naraso said: copry said: naraso said: sevgili günlük , bugün sevdiğim kız bana abi dedi:(:( bu yalandı da na bu doğru sevdiğim kız tavla oynayalım dedi , yakında okeye 4. olarak çağırmasından korkuyorum sevdiğini söylemezsen abi de der tavlaya da çağırır.
Vidar Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 abow koltuğunun altına da aldın mı? edit: tavla şeysini. ne ki onun adı?
naraso Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 adı tavla :D edit: heralde öyledir sadsa
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Hala uyumadım günlük ama ökküzler gibin yedim, mutluyum karnım doydu die ama kayıyor gözlerim arada. sdfg Gene sabaha kadar maraton var gibi 4 kişilik ekibiz bu gece, bissürü kahveler de aldık :) Bana uyku, Hakoya uyku, Prenseslerede uyku sonra buluruz birbirimizi :) Fıstık ii olucakmış hızlı iileşsin. Amin.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 hocam senin nefesin kuvvettli diyorlar, erenlerdenmişsin diyorlar.. bize de dua etsen?
naraso Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 büyücü o , hoca değil. ayrıca edit: bunlar dinimizce günah :p
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 İlişmeyin len temiz, saf duygularıma :O siz kütüğümsü varlıklarsanız ben nabiim hıh! sdfg
Öne çıkan mesajlar