Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bernard cornwell dedin ben orda bi titredim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 insanın ilişkisinin yavaş yavaş solup gittiğini karşısındakini her geçen saniye daha çok kaybettiğini, içinin gittikçe sönükleştiğini görmesi kadar üzücü hiçbirşey yaşamadım ben hayatımda. işkence resmen. içim ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 =( günlük, öldürsen uyanamıcağım bi saatte uyandım. ev arkadaşımın odama girmesinin şokuyla olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 sil baştan negzel kitap be cidden bide acaba aramızda istanbul üniv kütüphanesi online access i olan var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 AAAAAAAAAAAAA YANODAYA YANODAYA YANODAYA YANODAYA DİJİTÜRK YANODAYA YANODAYA YANODAYA YANODAYA DİJİTÜRK AĞZIMA TAKILDIN PİS ŞARKI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Bugün sadece uzaktan gördüğüm bi hatun kişiye haftasonu planın var mı die girip telefon numarasını alaraktan çıktım afgsahg kızın eli ayağına dolandı.. İyi oldu gibi beklemekten sıkılmıştım. Beni kaybedenler üzülsün artık o kadar yalan dolan nasıl söylemişler yahu adam stresten ölür O_o halbüsü adam gibi böyle böyle hako bu yüzden olmaz deseydi bugün yaptığım şeyi çok önce yabardım. Arkadaşlığımıda kaybetmezdi hatun kişi.. Bana prenses, Hakoya huzur. Amin. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 aaa noldu senin şu çok bittiğin öldüğün peki? :| (bananeyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Osso said: AAAAAAAAAAAAA YANODAYA YANODAYA YANODAYA YANODAYA DİJİTÜRK YANODAYA YANODAYA YANODAYA YANODAYA DİJİTÜRK AĞZIMA TAKILDIN PİS ŞARKI hırsız diji.. ___ bazen bazı süper egoistlerin ağzını ve de burnunu kırmak istiyorum.. adamlar bi konşuyor "ben ben ben ben ben" duyan da churchill ile falan konuşuyorsun sanır.. o kadar konuşan salak bi bok beceremeyen loserın teki ama kendisini yarı tanrı olarak, muhteşem bir varlık gibi görüyor.. ne öküzler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 show must go on günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 dasaaa said: Osso said: AAAAAAAAAAAAA YANODAYA YANODAYA YANODAYA YANODAYA DİJİTÜRK YANODAYA YANODAYA YANODAYA YANODAYA DİJİTÜRK AĞZIMA TAKILDIN PİS ŞARKI hırsız diji.. ___ bazen bazı süper egoistlerin ağzını ve de burnunu kırmak istiyorum.. adamlar bi konşuyor "ben ben ben ben ben" duyan da churchill ile falan konuşuyorsun sanır.. o kadar konuşan salak bi bok beceremeyen loserın teki ama kendisini yarı tanrı olarak, muhteşem bir varlık gibi görüyor.. ne öküzler var konuşana fitil ol geç, konuşmayan egoistlerden korkucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Peki sabahın köründe okula yürürken ayağıma çivi girmesi? Ve benim onu sınıfa girip de ayakkabımın altına bakana kadar fark etmemem? Today's not gonna be a good one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 pokemondaki mug gibi oldum. kafa olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ZAAAA Postmodern teori ödevimden kalacağımı düşünürken bütün dönemdeki en iyi notu ben almışım. O kadar gaza geldim ki kendimi bütün gün kütüphaneye kitlemeye karar verdim. Ama ÇOK SICAK! Mihiey çok mutluyum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Dworgian said: aaa noldu senin şu çok bittiğin öldüğün peki? :| (bananeyse) Özgür bıraktım abi :) Nasıl istiyorsa öyle yapsın diye.. Olmuyorsa olmuyordur dedim. Çok isterse zate msn şifreme kadar herşeyim hatunda var :P Bazen böyle olması gerekiyor sanırım :) Bu arada bugün biyerlere gidelim mi dediğim hatunun erkek arkadaşı varmış aashgf Kızın telefon numarasını aldım ama süprüz attack ftw aghafgsha tabiyki aramıcam ama olsun macera yinede güzeldi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Günlük, yoruldum ya sanki bi haftada iki haftalık iş yapmış gibiyim... Bu dönem bütün hocalar iyi çıktı ama, bilhassa en korktuğum dersin hocası melek gibiymiş. neyse bakıcaz artık, inşallah her şeyi bi düzene koyarım da bu dönem rahat geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yımırta guncesi vol3 galiba koydugum yemlere (bugday) capulcu kuslar da gelmeye basladı ki ben tam olarak ne olduğunu anlayamamışken,bizim hatun bugun gözlerimiz önünde dellenip yumurtaları(evet yumurtaları)bırakıp 3 çapulcunun birden üstüne yürüdü,tartakladı döndü yerine tekrar oturdu. daha rahat 10 gün var ve şimdiden baya samimiyet kurduk,camı açmamı,başında durmamı,saksıların yerlerini deiştirmemi bile umursamıyorlar ve evet yumurtalar 2 oldu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 irin said: yımırta guncesi vol3 galiba koydugum yemlere (bugday) capulcu kuslar da gelmeye basladı ki ben tam olarak ne olduğunu anlayamamışken,bizim hatun bugun gözlerimiz önünde dellenip yumurtaları(evet yumurtaları)bırakıp 3 çapulcunun birden üstüne yürüdü,tartakladı döndü yerine tekrar oturdu. daha rahat 10 gün var ve şimdiden baya samimiyet kurduk,camı açmamı,başında durmamı,saksıların yerlerini deiştirmemi bile umursamıyorlar ve evet yumurtalar 2 oldu=) bildiğin zooloji deneyi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Çooook güzel oldu ellerim ya. French sürdürdüm bi de. <3 Bi de yarın büyük gün, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 elişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 I dont wanna work today Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 paspatur said: I dont wanna work today ben deeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 paspatur said: I dont wanna work today signed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 wastyrx said: Dworgian said: aaa noldu senin şu çok bittiğin öldüğün peki? :| (bananeyse) Özgür bıraktım abi :) Nasıl istiyorsa öyle yapsın diye.. Olmuyorsa olmuyordur dedim. Çok isterse zate msn şifreme kadar herşeyim hatunda var :P Bazen böyle olması gerekiyor sanırım :) Bu arada bugün biyerlere gidelim mi dediğim hatunun erkek arkadaşı varmış aashgf Kızın telefon numarasını aldım ama süprüz attack ftw aghafgsha tabiyki aramıcam ama olsun macera yinede güzeldi ^^ adama yazık valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 evet tembellik yapabilme özgürlüğü olmalı insanların. sıkıcı bir gün. ha bir de nedense annemi özledim günlük. kadına söylesem kalbine filan iner. bi gideyim göreyim bu haftasonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Dworgian said: paspatur said: I dont wanna work today signed sen çalışma diğeri çalışmasın kim çalışıcak arkadaş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar