Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Bugün öğrenci belgemi okuldan aldıktan sonra ehliyete başlıyorum.Sınavda motordan biraz korkuyorum onu geçersem haziranda ehliyet sahibiyim naber nil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 hazirana kadar ben coktan alirim. gecen sene haziranda baslamistim zati allah karetsin ya. cik git, yarama tuz basma tolga sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Hayır 1 yıldır hala ne hata buluyo sana direksiyon dersi veren adam.Sen hala hata yapıyo musun asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 hayir 1 yildir hata buluyo diye bisi yok. haziranda kaydimi yaptirdim. sonra araya staj falan girdi, ehliyeti salladim. ekim kasim gibi yine basladim teoriye,direksiyon da geldi ardindan. teori sinavini gectim direksiyon kaldi iste üü. onun icin de herifin HAZIRSIN KOCUM! demesi gerekiyo. =D e ben de saskin bi insanim. arada ufacik hata yapinca hazir diilsin diyo. pislik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Sen ehliyeti alcam diye batcaksınız.Çok para nil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ya zaten min. 1600€ tutuyo. benim direksiyon derslerim uzagidi icin 2k'yi geccek. BIHIHIH.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 300-350 kurs desek hade 300de trafiğe verdiğin paralar olsa sanırsam almanya sizi çoook ağır öbüyor hatun kişi :D bırak gel burda al :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Olmuyomuş öyle sordum.Yani oluyomuşta orda yenilemesi gerekiyomuş o da pahalı bi olaymış asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 almanya türk ehliyetlerini kabul etmiyor. gayet makul nedenlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 gün güzel oldu şimdiye kadar. daha da güzel olsun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Abii 2k euro ya über tatil yabarım ben yahuu.. Kullanmayıvereyim araba dicem ama onun yerinide çok az şey tutuyor benim için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ilk kez türk telekoma saygı duydum arıza kaydı yaptıktan sonra 2.5 saat içinde gelip bütün herşeyi hallettiler yehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 lan kpds de ne bicim kelimeler var ilk defa gordum bazi kelimeleri deyimler neyse de bazi kelimeleri ingilizce konusanlar bile kullanmiyodur yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 of cok yoruldum, ama iyi kullandim. artik HA dese de sinava girsem. idoluid. gecersem kurban kesmicem de bmw kiralayip türkiyeye gelcem mwhaha. bagajda da bi piknik tüpü, iki tabure. okeeey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bi çok problem ve can sıkıntısı.. huzursuzluk falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 arkadaş takılıp benden hoşlanan kızlardan nefret ediyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 artık nefret etmiyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Günlük, Çoook yoruldum. :( Annem hasta üzgündüm tüm gün çok, ama akşam moralim düzeldi gibi biraz. ^^ İyi geceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Aynı hataya 3. kez düştüğüm için kafam kopsun benim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bornovayı sevdim lan bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bornova candır aras. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 tek başına keyifsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 içelim abi dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 hatırlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 su hardcore sinav maratonundan sonra biseyler okumadan duramiyorum. bugün amazondan bernard cornwell'in warworld chronicles'ini aldim, oh yeah. sonra gittim o yetmedi, geo ve national geographic türevi bi sürü dergi aldim marketten. bütün parami kitaplara yatirdim. haftasonu da bebeklerim geliyo, güzeeel. cok özledim itleri. hayat bana güzel. (eed kücük seylerle mutlu olabiliyorum, baya iyiyim) bi de adam olsam bazi hususlarda daha güzel olcak. saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar