kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 prenses olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 günlük uyuyorum ya walla gec kalcam kesın yarın hep dartanian-balon-whiplash yüzünden iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 benim suçum yok, ben çok geç katıldım masumum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 23 oldum lan günlük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 pencere önündeki saksılarımdan birini daha mesken tutan yeni çiftimizin dişisi(tamlamaya gel heycandan),şu saat itibariyle yumurtluyor.garibim bağırmaktan ölücek,korkutucam diye de yanaşamıyorum. erkeği bile yanaşamıyor zira.ikimizde uzaktan uzaktan bakıyoruz. sağ salim yumurtlasında bi.bu sefer gene bırakıcak olurlarsa ben yatıcam kuluçkaya.söz. erkek gitti,it herif!hepsi aynı lan bunların sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 GunaydIIInnnnn gunluk gec kalmicam sanirimm uyanabildim cunku :)) bu Antalya'nin da havalarina hic guven olmuyor hmm... Bi uyandim " bu sabaaah yagmur var Antalya'da lalalalalal" Yani bu yağmurda ne yapılır ? - öğlene kadar uyunulur sonra mis gibi bı kahvaltı ve evde dvd keyfi offff ise gidilmez ki Pazar Pazar asdghkl günlük mağdurum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 yumurta sayısı 1 erkek geri geldi.ahını adım hayvanın ama gene gitti.başında çok beklemiyor hatunun. evde bulunan bilimum tahıllı serdim önlerine,ekmekde parçaladım biraz.su da koydum. birbirimize bakıyoruz.daha yumurta gelicek mi ki acaba.yoksa tek seferde mi yapıyor bunlar? off kuş kafasını anlamaya çalısıyorum ben de saf salak. neyse yumurtanın güncesi kib,bye,sçs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 günaydın günlük gülistanlık pazar sabahı işte olmak nefretlik gerçekten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Öff taşınma faslı UYUMAK ISTIYORUM LAN BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 cindrella mandeki gibi bi kızım olsun istiyom lan günlük. saçlar aynı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 günnük naber len. =) 2. çarşı iznim ve ben istanbuldayım ehehe :D olm özgürlük güzel bişey yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 berbat, keyifsiz bi gün daha.. bi sürü salak saçma, moral sıkıcı ve çözülmesi gereken problem de var.. ne berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 vapur kuyruğu öffff daha 2 saat burdayım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Günlük Bugün sınıfça fizik profumuz ve eşiyle gs-bjk maçı izlicez fenerbahçede. eşi de edebiyat hocası bizim ünide. bakalım eşi galatasaraylı prof beşiktaşlı. fena darlıcaz. inşallah yeneriz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hastam kocaman kavanoz turşu getirmiş bana nam nam nam çok da güzel acaip mutlu oldum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Benim eski erkek arkadaşımın babası dişçi. Tam erkek arkadaşım da sayılmazdı neyse. Oraya gelen kadınlara sipariş verirdi. Bilmemneli kek getir, bilmemneli börek yap falan diye. Kadınlar da bidahaki geldiklerinde bizzat elden adama vermek isterlerdi bi tepsi böreği falan. Adam hep meşgul olurdu tabi. Sekretere bırakırdı kadınlar da. Ama benim bıraktığımı belirtin nolur falan diye yalvarırlardı. Hey gidi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 krep yapmayı unutmusum ya bi turlu tutturamadim kivami ama nutella + muz ile waffle tadi yakaladim yerken resmen mutlu oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Hava accık düzelsinde annanemi azıcık bi gezdiriim günlük yaf :/ kadın n kere geldi bi kere gidemedik anıtkabire.. Şöyle bikaç saat yeter yahu hemencecik gezeriz soora gider yemek yeriz fln olmamı? Bide şimdiden içimde korkular başladı günlük stress olayorum ameliyat fln denilince :/ bebeyken korkmazdım hiç bişiden ama o zamanlar herşey siyah ve beyazdı sanırsam o yüzden ^_^ olmayıp hem tropical hemde ıssız bi adaya mı göç etsem? Hem üşümem artık hemde kafamı dinlerim sıkılınca döneriz :P Bana ve dasaaa ya huzur, Hakoya prenses. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 napae said: Benim eski erkek arkadaşımın babası dişçi. Tam erkek arkadaşım da sayılmazdı neyse. Oraya gelen kadınlara sipariş verirdi. Bilmemneli kek getir, bilmemneli börek yap falan diye. Kadınlar da bidahaki geldiklerinde bizzat elden adama vermek isterlerdi bi tepsi böreği falan. Adam hep meşgul olurdu tabi. Sekretere bırakırdı kadınlar da. Ama benim bıraktığımı belirtin nolur falan diye yalvarırlardı. Hey gidi ya. zaaaa baya yakışıklı muhtemelen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 calisma iznim cikti dun, takimlari gomlekleri kravatlari cektim, belgeler yarin gelir gelmez bankaya goturecegim, sanirsam da c.tesi basliyorum ise. kendime bol para kazanip luks hayata kavusma dilekleriyle ayriliyorum simdilik burdan gunluk. Biraz spor yapayim ki gotum kuculsun, takimlar daha da iyi dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ilk maaşınla napıyoz emir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Azmodai said: calisma iznim cikti dun, takimlari gomlekleri kravatlari cektim, belgeler yarin gelir gelmez bankaya goturecegim, sanirsam da c.tesi basliyorum ise. kendime bol para kazanip luks hayata kavusma dilekleriyle ayriliyorum simdilik burdan gunluk. Biraz spor yapayim ki gotum kuculsun, takimlar daha da iyi dursun. hangi takımlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 biri biletixe benim cep telefonu numaram ile kaydolmuş. kim lan acaba. sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Günlük, yarın efsane bi gün beni bekliyor. hazırlık yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 günlük ben neden isyan edemiyorum? asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar