Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

ben bugun 3 ay sonra okula gittim.baya garipti.öğrenci işlerindeki memur bile sarıllıp öpecekti o derece sdf.
herkes de bi lan bu kız yasıyormuş bakışı,garip geyikler;çoraplarımı özlemişler sdf,ne biçim arkadaslarım varsa artık,sorgulayacağım bi ara.
neyse kısaca özlemişim,en çok buna şaşırdım.danısmanım hiper züper insan; ben gelmeden herşeyi yapmış.yaparken az kufretmedim haberin olsun dedi. np dedim,hakkettim. bi daha öyle dan diye okula gelmemezlik yaparsam bacaklarımı itinayla ayırırmış. üniversiteye geldik hala zeki ama calısmıyor muhabbetine maruz kalıyoruz lan,hem de bire bir hocalarla,hayat baya garip sdf

ağacıma da gittim baktım,en çok onu özlemişim zaten koca kampuste. o bile deişmiş 3 ayda, yeşermiş yaprakları gürleşmiş falan.dedim hacı hazırlan 27 krediyle hergün birlikteyiz artık.yeni diabolo da alıcam,çimlere de yuvarlanırız ohh ohh.beni bekle bahar dönemi çılgınlar gibin geliyorun.
Sosyal ağlarda paylaş

Vidar said:

irin said:

üniversiteye geldik hala zeki ama calısmıyor muhabbetine maruz kalıyoruz lan,hem de bire bir hocalarla,hayat baya garip sdf

ben üniyi de bitirdim, hala o muhabbete maruz kalıyorum gerçi yakında atarlar beni işten asdasd

btimicek yani diyorsun=/2 tane koca koca doç ortalarına oturtup 10 dk çapraz ateşe tuttular.baya korkunçtu.
Sosyal ağlarda paylaş

irin said:

Vidar said:

irin said:

üniversiteye geldik hala zeki ama calısmıyor muhabbetine maruz kalıyoruz lan,hem de bire bir hocalarla,hayat baya garip sdf

ben üniyi de bitirdim, hala o muhabbete maruz kalıyorum gerçi yakında atarlar beni işten asdasd

btimicek yani diyorsun=/2 tane koca koca doç ortalarına oturtup 10 dk çapraz ateşe tuttular.baya korkunçtu.

yok aslında ipe ipe bitmesi lazım, sen bitir yani
Sosyal ağlarda paylaş

günlük olmmmmmmmmmmmmmmm bu mortal online çok sardı :D ışın kılıcımda çok sardı derslere bile onla gidiom h.sonu güzel olcak...otobüs mola muabbet fln..annem çağırıo gitmiorm star wars partisi oluo gidiorm haufhsufh ne bok bi adamım lan :D nası bi evlattır :D

la günlük bide 4 ay oldu ayrılalı şmdi böle çiftleri görüorm ne lan öle vıcık vıcık bndemi öleymişm ıy orta yerde vıcık vıcık dolanmayın lan..veya dolanın ne blim :D

olm günlük sınavlardan sora şöle arabaya atlıcaz gitcez bi yerlere gezi düzenlicez kendi çapımızda her gördüüüm yerde mola vercem çok eğlenceli bence muabbet müzik fln nere gidersek gidelim farketmez bnce snce ?

şş günlük bide bşi daha dicem ıdsofjsdıogjs yatmam lazım si yu
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...