wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Günaydın günlükcüm 8 de yattım 12de kalktım tatilimdir lan bugün derken, abim mail attım sana onlarıda hallet dedi. Ühühüüh evde, büroda fln filan farketmio adam heryerde patron yahu :/ Bide eskiden fıstık erken yatsın die bızıklardım okulun var fln filan hadi sen yat diye okulu çok yoğun fln.. lan bu seferde konuşamıyorum diye yakınıyorum bu insan oğlu ne garip ne pis bişi yaf böyle doyumsuzluk diz boyu :D Prensesime boş zaman, Bana uyku, Hakoya okula gitme gücü(nası gidicekse işten güçten -.- ). Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 oh be kursu 4 ay dondurabiliyorum. gerçi para istediler ama napalım. böylece come to me tez die bagırabilicem evet. swot analizi yaptırmak isteyen beri gelsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 çok mantı yedim günlük gülistanlık midem yanıyo anemmmm =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 aşırı uykum var. çay kave yapıp duruyorum ama yardımı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 laaaaaaaaaan millet bi günde 10 rapor anca yazıo dün gece 180 tane yazmışım sabah hala elimde bi bukadar daha var ühühüh adalet istiyorum maaş istiyorum! T_T bide uyumak istiyorum T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Uyumamak için tüm hareketli parçaları koydum listeye azıcıkta fazla açtım sesini ama bu seferde salak salak kafamı fln sallıom ahahahneyse az kaldı 115 tane aşağı yukarı :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 iş stresinden geberecem bigün. niyazi olucaz abuk sabuk işler yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ihlamur, ayva çekirdeği kaynatılmış, tavuk suyuna çorba, komposto ve bilimum ilaç ile annem 1 günde ayağa kaldırdı sağolsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Acı yok! :D Biticek bu raporlar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 103 adalardan 12 tane kaldı günlük 9xx tane bitirmişiz ohanes dedim bize :O 105lere başlıcam şimdi onlar az :D 50 tane fln desek(daha fazladır ama iyimser olmak lazım :P ) yippiea die sevindim lan 103ler bitti gibi olunca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bugun d.gunum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 iyi ki doğdun eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 günlük muhasebe işlerinden anlayan biri lazım kısacık bişi sorcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 copry said: iyi ki doğdun eski cok tsk corpy bu arada muhasebeden anlarım ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 eski said: bugun d.gunum lan kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 QueenofSpades said: eski said: bugun d.gunum lan kutlu olsun thnx qos :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 eski said: QueenofSpades said: eski said: bugun d.gunum lan kutlu olsun thnx qos :=) yanlıs smile koymusum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eski Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 beceremiyorum bu alıntı ve guncelleme işlerini ben idare edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 262 bitti kaldı 38 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hayır neden ortam yok benım? herşeyim uçlarda. o değil 14 dersim var cuma günüm boş. şaka gibi günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Bella said: hayır neden ortam yok benım? herşeyim uçlarda. o değil 14 dersim var cuma günüm boş. şaka gibi günlük. öeah 14 dersi nasıl aldın? :O ortalaman 4.0 fln mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… balon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 günlük ben de 4. dersimi aldım napıcam diye üzülüyordum yüksek lisansta, formatlarımız çok alakasız olsa bile böyle çok ders alanları görünce seviniyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Son 18 günlükcüğüm ondan sonra kafamı vurucam bi yatıcam artık gece kaçta kalkarsam.. İnsanlığımdan şüphe duyuyorum yalnız şuan 30 kişinin işini bitiricem bi günde bi yerlerimi kesip robot olup olmadığıma baksam mı acaba :O Prenses bana ulaşsın artık ya da ben ona ulaşabileyim. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 wastyrx said: Bella said: hayır neden ortam yok benım? herşeyim uçlarda. o değil 14 dersim var cuma günüm boş. şaka gibi günlük. öeah 14 dersi nasıl aldın? :O ortalaman 4.0 fln mı ehau hayır geçen sene sınavlarına girmeyip kaldığım dersler onlar. 6 tane ff'im var ortalamam 2.55, iyi gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… balon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 marmara'daydın di mi sen. 6 ff ,2.55 ortalama. böyle anlaşılmaz şeyler ya kocaeli üni'de, ya sakarya'da ya marmara'da olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 Sonraki 325.sayfa (Toplam 551 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
eski Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 beceremiyorum bu alıntı ve guncelleme işlerini ben idare edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 262 bitti kaldı 38 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hayır neden ortam yok benım? herşeyim uçlarda. o değil 14 dersim var cuma günüm boş. şaka gibi günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Bella said: hayır neden ortam yok benım? herşeyim uçlarda. o değil 14 dersim var cuma günüm boş. şaka gibi günlük. öeah 14 dersi nasıl aldın? :O ortalaman 4.0 fln mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 günlük ben de 4. dersimi aldım napıcam diye üzülüyordum yüksek lisansta, formatlarımız çok alakasız olsa bile böyle çok ders alanları görünce seviniyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Son 18 günlükcüğüm ondan sonra kafamı vurucam bi yatıcam artık gece kaçta kalkarsam.. İnsanlığımdan şüphe duyuyorum yalnız şuan 30 kişinin işini bitiricem bi günde bi yerlerimi kesip robot olup olmadığıma baksam mı acaba :O Prenses bana ulaşsın artık ya da ben ona ulaşabileyim. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 wastyrx said: Bella said: hayır neden ortam yok benım? herşeyim uçlarda. o değil 14 dersim var cuma günüm boş. şaka gibi günlük. öeah 14 dersi nasıl aldın? :O ortalaman 4.0 fln mı ehau hayır geçen sene sınavlarına girmeyip kaldığım dersler onlar. 6 tane ff'im var ortalamam 2.55, iyi gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 marmara'daydın di mi sen. 6 ff ,2.55 ortalama. böyle anlaşılmaz şeyler ya kocaeli üni'de, ya sakarya'da ya marmara'da olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar