kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yaptığım ve yapacağım şeylerden pişman olmamak üzere çıkıyorum yolculuğa. görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sevgili mukavemet ve statik dersi, 3 gündür açılan bütün kontejanları kaçırıyorum ve senden nefret ediyorum! ayrıca 2. öğretimin kral oldugunun farkına varan,derslerimi çalan 1. öretim uyanık arkadaslar, sizden de nefret ediyorum.çalmayın derslerimi,uyku düzenimi.bi gidin rahat verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Biri Chicago izlemiş^^ Canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Okula metroyla mı gitsem taksiyle mi kararsız kaldım. Çok üşeniyorum gitmeye de ya sdfg. Metroyla gidicem ya neys. Bugün de eski sevgilimle beraber aldığımız ders var ya. Section değiştircem bugünden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 mehehhemen bir cell block tango çak kendine. 4 yıldır düzenli izledim yegane film ki müjde olsun yeni film geliyormuş,birlikte izlering^^ önümüzdeki 4 yılda da onu loopa alırım ben artık dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 napae said: Okula metroyla mı gitsem taksiyle mi kararsız kaldım. Çok üşeniyorum gitmeye de ya sdfg. Metroyla gidicem ya neys. Bugün de eski sevgilimle beraber aldığımız ders var ya. Section değiştircem bugünden sonra. ya onun için seksiyon(çok seksi oldu ha) değiştirilir mi sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Ihıhıhı. Gerizekalı herif en yakın arkadaşımla bi alakası olmadığı halde mesaj atmış ona facechatten naber napıyosun diye. Naptığı kulağıma gelsin diye midir nedir, anlamadım. Kız da uyuyomuş cevap vermemiş. İyi olmuş. Kesin altından bişey çıkıcaktı yine. Gerizekalı ya. Nasıl sinirlendiriyo adamı of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Günlük, Gümüşsuyu kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 napae said: Ihıhıhı. Gerizekalı herif en yakın arkadaşımla bi alakası olmadığı halde mesaj atmış ona facechatten naber napıyosun diye. Naptığı kulağıma gelsin diye midir nedir, anlamadım. Kız da uyuyomuş cevap vermemiş. İyi olmuş. Kesin altından bişey çıkıcaktı yine. Gerizekalı ya. Nasıl sinirlendiriyo adamı of. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 niye aynı çalışmalar yapılır ki.. Dikdörtgen kesitli su depolarının sonlu elemanlar yöntemiyle depo-sıvı-zemin etkileşimini dikkate alarak analitik yöntemlerle karşılaştırmalı deprem hesabı sene 1995 Dikdörtgen kesitli betonarme su depolarının sonlu elemanlar metodu ile depreme karşı analizi Sene 2002 birincisi 236sf, ikincisi 84sf.. garip bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 selam günlük naber lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 redbull zararlı. ama hala aktara gidilemedi. rezilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bi kere bi işim düzgün gitsin bi fakiri sevindircem yeter ya. baya sevindircem hem de eroin parası felan vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 2. yılı kutlamak için kızkulesi diodum 250tl dediler hey maşalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 koştur koştur nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Dworgian said: 2. yılı kutlamak için kızkulesi diodum 250tl dediler hey maşalla 5. kata götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 maaşımı yatırın artık yaa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 öğrenemedim şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 paspatur said: Dworgian said: 2. yılı kutlamak için kızkulesi diodum 250tl dediler hey maşalla 5. kata götür galata kulesini istiodu ne zamandır oraya ayırttım. 5. kat a da bakayım nerde o? edit: aaa tmm biliorum burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 pişman olmazsın galata kulaesi kadar tuzlu da değildir. manzarada aşağı kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Abi bi dakka galata mıkız mı? kuleler karıştı pizza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hahaha galata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 galataysa aman diyim hiç gittin mi bilmyorumda tam bir belediye gazinosu tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 niye yeaaaa. ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 irin said: mehehhemen bir cell block tango çak kendine. 4 yıldır düzenli izledim yegane film ki müjde olsun yeni film geliyormuş,birlikte izlering^^ önümüzdeki 4 yılda da onu loopa alırım ben artık dfgh Sen buraya gel müzikaline gidelim beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar