Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

sevgili mukavemet ve statik dersi,
3 gündür açılan bütün kontejanları kaçırıyorum ve senden nefret ediyorum!
ayrıca 2. öğretimin kral oldugunun farkına varan,derslerimi çalan 1. öretim uyanık arkadaslar, sizden de nefret ediyorum.çalmayın derslerimi,uyku düzenimi.bi gidin rahat verin!
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

Okula metroyla mı gitsem taksiyle mi kararsız kaldım. Çok üşeniyorum gitmeye de ya sdfg. Metroyla gidicem ya neys.
Bugün de eski sevgilimle beraber aldığımız ders var ya. Section değiştircem bugünden sonra.

ya onun için seksiyon(çok seksi oldu ha) değiştirilir mi sen de.
Sosyal ağlarda paylaş

Ihıhıhı. Gerizekalı herif en yakın arkadaşımla bi alakası olmadığı halde mesaj atmış ona facechatten naber napıyosun diye. Naptığı kulağıma gelsin diye midir nedir, anlamadım. Kız da uyuyomuş cevap vermemiş. İyi olmuş. Kesin altından bişey çıkıcaktı yine. Gerizekalı ya. Nasıl sinirlendiriyo adamı of.
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

Ihıhıhı. Gerizekalı herif en yakın arkadaşımla bi alakası olmadığı halde mesaj atmış ona facechatten naber napıyosun diye. Naptığı kulağıma gelsin diye midir nedir, anlamadım. Kız da uyuyomuş cevap vermemiş. İyi olmuş. Kesin altından bişey çıkıcaktı yine. Gerizekalı ya. Nasıl sinirlendiriyo adamı of.

??
Sosyal ağlarda paylaş

niye aynı çalışmalar yapılır ki..

Dikdörtgen kesitli su depolarının sonlu elemanlar yöntemiyle depo-sıvı-zemin etkileşimini dikkate alarak analitik yöntemlerle karşılaştırmalı deprem hesabı

sene 1995

Dikdörtgen kesitli betonarme su depolarının sonlu elemanlar metodu ile depreme karşı analizi

Sene 2002

birincisi 236sf, ikincisi 84sf..

garip bunlar..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...