elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 askerlikten hem çekiniyorum hem de gitmem gerektiğini biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 mektupları yazmaya basla ali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ALİ SANA DESTEK VERİYORUM ASKERE GİT EN GÜZELİ BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 TŞK OSMAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 YW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 olm ne ara okul bitti askere kaçıyon lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 temmuz mezuniyet. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 sevgili günlük, hani hep derdim ya '' bi gün cocugu öyle bi koycam ki, hepiniz sasircaksiniz'' diye. iste o hirsi ve o gazi faaliyete gecirmenin vakti gelmis bile. olay bu aslinda, tek sorun da bu biseyleri faaliyete gecirmek. düsünmekten öteye gitmek ve ben bunu yapacagim. hem de bu sefer fail olmadan. di mi fail fail dedigin nedir ki gülüm ben senin icin kazanmayi göze almisim. su anda kaslarimi cattim monitöre öle bakiyorum, cok hirslandim! huaa. gülme effenkti olarak hua degil. böyle bi yerden atlarken cikardigin ses gibi HUAAAAAA. zafer ani gibi! evet HUAAAAA. yazmam icap etti, eyw. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Nil, seni itip o hayalimizi gerçekleştirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 terli terli yatilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 3.5 günden sonra staja gitmek .. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 yazdan bu kadar nefret eden başka bi insan yoktur tatil matil istemiyorum NORMAL bi yaz istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 3-4 gundur bilgisayardan baska yere bakinca sanki hafif basim donuyor gibi oluyor. galiba artik gozler zky tuttu be gunluk, uhuhu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Bella said: 3.5 günden sonra staja gitmek .. =( stajı boşver patitis bul. 3 tane orta boy olsun. motivasyona ihtiyacım var acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 canım sıkıldı günlük çıkıp bi kadıköy yapıyım rastlaşırım birileriyle kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 sevgili gunnuk ananem de didi iyice ev karisi oldun diye oldum valla cok pis oldum bugun da patatis dolma yapcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 günlük yine sıradan bir güne uyandım daha demın kuzenım söledi annemın tansıyonu cıkmıs ama durumu iyiymiş bakalım geceye kadar neler olucak daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 artık okul açılsın istiyorum günlük istanbulu özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 evde amaçsız saçma gereksiz zamansız bi tadilat var. anne hastanede. akciğerinde pıhtı olmasından şüpheleniyorlarmış. foçadan geirken bak şimdi aileyle oturup üni işini konuşcaz eğlencez gülcez derken karşılaştığım içine düştüğüm manzaraya bak. canım çok sıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Böjeek said: Bella said: 3.5 günden sonra staja gitmek .. =( stajı boşver patitis bul. 3 tane orta boy olsun. motivasyona ihtiyacım var acil yarından itibaren bedenen olmasa bile ruhen tüm neşem ve motivasyon çılgınlığımla yanında olcam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Pisiyorum cok sicak büroya klima taktirmayan patronumuda esefle kiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Pyro said: Nil, seni itip o hayalimizi gerçekleştirmek istiyorum. bi gün oguz, bi gün mutlaka.. asil ben seni itcem lan. ''slm, oguzu taniyo musun^^ ehehe''. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 güllük yola çıkmam gerek hiç canım istemiyo sıcak mayıştım uykusuzum işin yoksa 3 saat direksiyon salla şimdi pöf =( bi denize girip öyle el atayım şu konuya :/ bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 gunluk staj yapamicam galiba, istemiyo bu adamlar bizi. dun 5 bucukta gelin dediler, sabah besbucuk mu dedik, yok aksam imis. 6ya kadar bekledik, ne gelen oldu ne giden sonra aradik amcami pazartesi gelin, laptop getirin dedi. sictim direk. nerden o kadar para yaraticam ben bilemiyorum ki. kasami gotursem okuz derler mi? hmm.. arastirma projesi mi ne yapcakmisiz, heycanliyim bi yandan. nolcak bilmiyorum of. yemek yiyim beynim calissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 memi memi memiş memi memiş memi memi memi memi memi memi memi memiş memi memiş memi memi memi memi memi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar