elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 askerlikten hem çekiniyorum hem de gitmem gerektiğini biliyorum.
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ALİ SANA DESTEK VERİYORUM ASKERE GİT EN GÜZELİ BU
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 olm ne ara okul bitti askere kaçıyon lolz
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 sevgili günlük, hani hep derdim ya '' bi gün cocugu öyle bi koycam ki, hepiniz sasircaksiniz'' diye. iste o hirsi ve o gazi faaliyete gecirmenin vakti gelmis bile. olay bu aslinda, tek sorun da bu biseyleri faaliyete gecirmek. düsünmekten öteye gitmek ve ben bunu yapacagim. hem de bu sefer fail olmadan. di mi fail fail dedigin nedir ki gülüm ben senin icin kazanmayi göze almisim. su anda kaslarimi cattim monitöre öle bakiyorum, cok hirslandim! huaa. gülme effenkti olarak hua degil. böyle bi yerden atlarken cikardigin ses gibi HUAAAAAA. zafer ani gibi! evet HUAAAAA. yazmam icap etti, eyw. bb
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Nil, seni itip o hayalimizi gerçekleştirmek istiyorum.
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 3.5 günden sonra staja gitmek .. =(
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 yazdan bu kadar nefret eden başka bi insan yoktur tatil matil istemiyorum NORMAL bi yaz istiyorum
aente Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 3-4 gundur bilgisayardan baska yere bakinca sanki hafif basim donuyor gibi oluyor. galiba artik gozler zky tuttu be gunluk, uhuhu.
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Bella said: 3.5 günden sonra staja gitmek .. =( stajı boşver patitis bul. 3 tane orta boy olsun. motivasyona ihtiyacım var acil
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 canım sıkıldı günlük çıkıp bi kadıköy yapıyım rastlaşırım birileriyle kesin
dory Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 sevgili gunnuk ananem de didi iyice ev karisi oldun diye oldum valla cok pis oldum bugun da patatis dolma yapcam.
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 günlük yine sıradan bir güne uyandım daha demın kuzenım söledi annemın tansıyonu cıkmıs ama durumu iyiymiş bakalım geceye kadar neler olucak daha
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 artık okul açılsın istiyorum günlük istanbulu özledim
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 evde amaçsız saçma gereksiz zamansız bi tadilat var. anne hastanede. akciğerinde pıhtı olmasından şüpheleniyorlarmış. foçadan geirken bak şimdi aileyle oturup üni işini konuşcaz eğlencez gülcez derken karşılaştığım içine düştüğüm manzaraya bak. canım çok sıkılıyor.
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Böjeek said: Bella said: 3.5 günden sonra staja gitmek .. =( stajı boşver patitis bul. 3 tane orta boy olsun. motivasyona ihtiyacım var acil yarından itibaren bedenen olmasa bile ruhen tüm neşem ve motivasyon çılgınlığımla yanında olcam ^^
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Pisiyorum cok sicak büroya klima taktirmayan patronumuda esefle kiniyorum.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Pyro said: Nil, seni itip o hayalimizi gerçekleştirmek istiyorum. bi gün oguz, bi gün mutlaka.. asil ben seni itcem lan. ''slm, oguzu taniyo musun^^ ehehe''.
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 güllük yola çıkmam gerek hiç canım istemiyo sıcak mayıştım uykusuzum işin yoksa 3 saat direksiyon salla şimdi pöf =( bi denize girip öyle el atayım şu konuya :/ bye
dory Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 gunluk staj yapamicam galiba, istemiyo bu adamlar bizi. dun 5 bucukta gelin dediler, sabah besbucuk mu dedik, yok aksam imis. 6ya kadar bekledik, ne gelen oldu ne giden sonra aradik amcami pazartesi gelin, laptop getirin dedi. sictim direk. nerden o kadar para yaraticam ben bilemiyorum ki. kasami gotursem okuz derler mi? hmm.. arastirma projesi mi ne yapcakmisiz, heycanliyim bi yandan. nolcak bilmiyorum of. yemek yiyim beynim calissin
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 memi memi memiş memi memiş memi memi memi memi memi memi memi memiş memi memiş memi memi memi memi memi
Öne çıkan mesajlar