Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 http://www.ruyalar.com/ruya-tabirleri-sozlugu/ruyada-vurulmak-gormek.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Yuffi bugün bebek no.2'nin doğum günü. Çıktım şimdi hediyesini aldım geldim. Çok şeker bi gecelik aldım. Param olsaydı kendime de alıcaktım ama bitteh. Bebek no.1 de bana kalkmış "Sürekli seks içerikli hediye alıyosun." diyo. Şapşal. Neyse işte akşam Taksim'deyiz. Sonra da bebek no.2'nin abisinin Maslak'taki evine geçicez. Şimdi güzellik uykuma yatayım da akşam güzel olayım sdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sol kolumdan kalbime doğru süzülen bir ağrı var günlük. sonum gelmiş olabilir. Akşama bi ara da bak bakim yaşıyomuyum teyk ker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 nişanlımz geliyor yarın polskadan.karşılamaya falan gidicem hayatımda ilk kez birini,üff çok heycanlı!!zaten bi haftadır kampta,netten de iletişemiyoruz,iyice özledim hatunu.tek korkum yazın barcelonada liseden arkadaslarımla karşılasınca edindiği türk erkeği sempatizanlığı.bitmiş olsun lütfen,yoksa işimiz var.zaten voltran misali bi araya gelince bi duble-troublemaker oluşturmamız cepte, bir de abazaN toplumuyla haşır neşir olmayalım amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Evde bir tane bile temiz tabak yok, yemek de yok, çarşafları da değiştirmem lazım. PFT!! Annemi özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 halbuki kullandıkça yıkasan tabaklarını hep temiz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 irin said: nişanlımz irin said: iyice özledim hatunu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ardeth said: halbuki kullandıkça yıkasan tabaklarını hep temiz olur Evet ama bu sefer 2 kişiyiz evde, ondan hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sesu said: Evde bir tane bile temiz tabak yok, yemek de yok, çarşafları da değiştirmem lazım. PFT!! Annemi özledim. durum aynı. ve annemle yaşıyorum 4 aydır falan. 3 sene tek yaşadım hiçbir evim bu kadar pis olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 benim evim etrafta sağda soldaki kağıtlar notlar açısından bayağı dağınık ama bulaşık temizlik gibi işleri yaptığım için o açıdan temiz. sadece yemek yerken masanın üstünden bir tomar kağıdı sehpahanın üstüne aktarıyorum. sonra sehpayı kullanacağım zaman ordaki kağıtları masaya geri aktarıyorum falan. böyle dinamik allokasyonla hallediyorum o sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 oğlum bi erkek evladına bu kadar yüklenilir mi lan! canım anneannem, pek çok seviyorum ama dün gece aşkı memnu ile başlayan dizi izleme ve izlettirme maratonu horlamalar eşliğinde geçen yarım bir uykunun ardından sabah izdivaç programlarıyla devam ediyor...acilen evden çıkmalıyım.bi de ankaraya dönüyorum bu gün.yine internetsiz günler...görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Dworgian said: QueenofSpades said: GÜNAYDIIIIIIIINNNN ....Kahvaltımı ettim Barış Büfe'de,... Abi 35 dakikada sadece giyinip kahve içip evden çıktım. Etilere gelince kahvaltı ettim canım, o kadar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Geçte olsa öğlen yemeği yedim oh dünya varmış yaf. Bu arada ohanes ne ara cuma oldu yaf anlamadım günlük :) Bir sürü evrak işim vardı hepisini yabdım sadece 3 fatura kaldı bilgisayara işlicem o kadarcık ki onlarında acelesi yok ama olsun yabiim sonra haftasonu gene istemesin benden bişiler bitti işim diip full tatil yabiim bu sefer :) bu sefgililer gününde postacı oldum günlük ışığı gören geldi aleni.. bugün arkadaşın 'eski' sefgilisine hediyesini vericem kendisi uzakta olduğu için. Diğerinede yarın vericem kendisi askerde olduğu için.. Baya sevap kazanıyorumdur dimi günlük ^^ sefenleri sefindirik yabıorum dimi güzel bişi :D Bana prenses, Hakoya tatil. Rahatsızı uykusunda kediler tırmalasın.(çok acımasın canı ama ) Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 QueenofSpades said: Dworgian said: QueenofSpades said: GÜNAYDIIIIIIIINNNN ....Kahvaltımı ettim Barış Büfe'de,... Abi 35 dakikada sadece giyinip kahve içip evden çıktım. Etilere gelince kahvaltı ettim canım, o kadar da değil. e tmm bende onu vurgulamak istedim zaten orda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 göğüs ucum tahriş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Babylon Lounge'daymışız bu akşam. Ufaktan saçlarımı yapmaya başliyim ben. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paris'te yiyecekmişim ben de akşam yemeğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ben de aksam yemegini rawdat ghouraim'de yiyecekmisim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 AMA NORMALDE BUNU BURAYA YAZIYOR MUYUZ EMİR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ben Türkiye'nin en iyi üniversitesi Boğaziçinin kütüphanesinde kod yazacakmışım 7ye kadar (ara tatilde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ZaugnaKhaldun said: AMA NORMALDE BUNU BURAYA YAZIYOR MUYUZ EMİR? sen onu bunu birak ta, aksam hon atiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 oh gün bitti, haftasonu, tatil, uyku.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ardeth said: Ben Türkiye'nin en iyi üniversitesi Boğaziçinin kütüphanesinde kod yazacakmışım 7ye kadar (ara tatilde) Odtu daha iyi sizin okuldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ardeth said: Ben Türkiye'nin en iyi üniversitesi Boğaziçinin kütüphanesinde kod yazacakmışım 7ye kadar (ara tatilde) Ara tatilimiz bitti bizim. 1 hafta kaldı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar