dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 copry said: hasta gelmesin uyuyorum amin dolgu ne kadar? 200 mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bomberman setup yollayan arkadasım yüzünden günümü mundar ettim resmen.3 saatim çarçur oldu aptal oyun! yarın nasıl kalkıcam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 dasaaa said: copry said: hasta gelmesin uyuyorum amin dolgu ne kadar? 200 mü? ohş nerede o günler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 günlük pıtımda siğil çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ayıp ya nerde o günler diyo bi de sağlık bu sağlık vayy beee İnş kimsenin dişlere bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Dartanian said: ayıp ya nerde o günler diyo bi de sağlık bu sağlık vayy beee İnş kimsenin dişlere bişey olmaz yav işin esprisi o.200 e yapan da vardır ona bakarsan ben konuyu buradan hükümete, devlete bile çekerim. insanlarımızdan bi dolgu için 3 ay randevu bekleyen de var devlet ödesin diye, 200 tlyi acımadan veren de .ne bu maddi uçurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ahaha benimkide esprisineydi zaten ya :D Bi de böyle nöbette uyuyanlar var şuraya bak hala yok.Bi de horluyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 auhaua, 6 ya kadar ayakta kalırsın tek hasta gelmez, uyuyayım dersin en güzel yerinde hastanın en gıcığı gelir :) seviyorum seni murphy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 laaaan yatmalıyım ama yatamıyorum. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 uykumun gelmesini istiyorum. bi de uyanınca iyilesiyim olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 teklifim geçerli denn. KAÇMA BENDEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 NE TEKLİFİ YA aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Cons said: günlük pıtımda siğil çıktı OF AHAHAHA allah belani versin orcun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 dualarım tutuyo günlük sanırım =)) gece hiç hasta gelmedi horulTUSUZ! uyudum mışıl mışıl ^^ ........... amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Yıllar sonra saat 9 civarı uyanmak aboww.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 GÜNAYDIIIIIIIINNNN Bugun 06,25 de uyandım, karşıdan işe gelicem diye. 7de otobus vardı evin oradan ona bindim, sonra metrobus sonra bi otobus daha 3 vasıta ile geldim ama saat 8de etilerde inmiş bulunduğumu gördüm. Metrobüs cidden işe yarıyormuş. Kahvaltımı ettim Barış Büfe'de, şu an çok enerjiğim ve inanılmaz huzurluyum. Bugün güzel geçecek galiba Günlük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 selam 04'de uyandım 4 buçuk saattir ayaktayım. güne biraz erken başladım. 6ya kadar kitap okudum. sonra köfte patates pilav ısıttım mikro dalgada yedim. biraz mideme oturdu. sonra çeşitli şeyler seyrettim internette. sonra facebooka girdim. sonra baktım force gatherin mathering dedim gideyim mi. bi an için ciddi düşündüm. hatta statüsüme gitsek mi la yazdım. sonra dedim adam sende. sildim statüsümü. gitmekten vazgeçtim. ha bide arada çok kral bir sahne ve fikir geldi aklıma. gerçi belki malcadır bana kral geldi o an. koştum hemen wordpadde 1 sayfa yazdım. ilerde kullanırım dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 merhaba günlük, bugün geri kalan hayatımın ilk günü. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Lancelion said: merhaba günlük, bugün geri kalan hayatımın ilk günü. teşekkürler. Keşke akşam o kadar kötü yenmeseymişim seni Monopoly'de. Depresyona girmişsin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 QueenofSpades said: GÜNAYDIIIIIIIINNNN Bugun 06,25 de uyandım, karşıdan işe gelicem diye. 7de otobus vardı evin oradan ona bindim, sonra metrobus sonra bi otobus daha 3 vasıta ile geldim ama saat 8de etilerde inmiş bulunduğumu gördüm. Metrobüs cidden işe yarıyormuş. Kahvaltımı ettim Barış Büfe'de, şu an çok enerjiğim ve inanılmaz huzurluyum. Bugün güzel geçecek galiba Günlük :D ben de bir o kadar uykusuzum, yapıcak büssürü de iş var, akşamı etsek bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Erken kalkınca gün çok uzun geliyor haklısın. Ama ben bugun enerjik kalktım ilginç bir şekilde ^^ toplantı filan var bi ton işim var, geçeceğini umumyorum. Hem bugun cuma, hafta bitiyor ha gayret =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Sçtığım okulu yüzünden ayakta olmak cidden kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 evet haftasonu 49 saat uyuycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 gece manyak gibi 2 de yatnca zor kalktım ama olsun. kahvem var. arkadaşım havuç tarçın lı kek yapmış. iyi yani be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ben de manyak gibi 5te yattım, erken yatcam diye niyetlenmiştim bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar