Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 endorfin ftw lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Dworgian said: of bi uyusam şu an. yokki odamız 36 saat iş yerinde kalmak durumunda olsan sana da oda yaparlar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 copry said: Dworgian said: of bi uyusam şu an. yokki odamız 36 saat iş yerinde kalmak durumunda olsan sana da oda yaparlar =( bi laptop atsam uyar bana valla başında müdür de yoksa ooooh ver elini oyun adlkjasdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 başımda müdür de var kamera da var ne yazık ki =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 yuh =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 eve git evde çalış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 adeta miskin bir ev hanimiyim bugün. yesilcam izliyorum. allah baba bana da kadir inanir gibi yakisikli bi koca nasip eylesin. amin. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 son yarım saat günlük sonra rahatım :) son günlerde zaman sayar oldum işte yaf niye böyle oldu ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 adeta hastalıktan geberiyorum bugün. bir antibiyotik bir bünyeye bunları yapamaz, yapmamalı. iki gündür evden çıkamıyorum çok sinirliyim. hasta olunca çok sinirleniyorum dfg. kapıma domuz yağı süren her kimse kendisine tanrımz 20lik diş problemi versin alttan üstten sağdan soldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 periodum gecikti günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Of öldüm. Bugün sabah 11'den akşam 7'ye kadar dersim var normalde. Ama 4 buçukta doktora gitmem gerektiği için kırdım. Sonra dersten çıkar çıkmaz koştur koştur doktora. Ordan koştur koştur istinyepark'a. Anam ağladı lan dfgh. Şimdi de Erol'un a.k.a meriçin dersinin bitmesini bekliyorum ki gelip beni alsın yemeğe çıkarsın dfgh. Bi de hassas cilde sahip olmaktan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ahmet sana yemek ısmarlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Jahrein said: meriç demişsiniz .geldim win lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Oha nerde okuduğumu nerden biliyosun be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Jahrein said: hangi kampüstesin naz geliim aliim. dolapderede miydi bugün dersler? napae said: Oha nerde okuduğumu nerden biliyosun be? ahahahahahahaha helal aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 jahrein spidermandeki uzaylı yaratık gibi. bir defa iletişime geçtiği bağyanı ayakkabı numarasına kadar absorbluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 birisi su adamin title'ini geri alsin. LÜTFEN. yavsakligin bokunu cikardi. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 title alınırsa bu sefer tekrar haketmek icin daha cok cabalıyacak. daha kotu. iki ucu boklu değnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 en azindan bi sakinlesir belki. dur medeni yollarla bi deneyelim. huop alo BAYDIK JAHREIN, adam ol. oook? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 adam meriç bişi diyemezsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 meriçliği güzel bişi mi saniyo acaba ya. belki de ondan böyle yapıyordur. ben iyi niyetle yaklaşıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 herifin default ayarları meriç olmak üzerine. fabrika çıkışı öylemiş. bizden gizlemiş meğer bunca zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 utopia said: adeta hastalıktan geberiyorum bugün. bir antibiyotik bir bünyeye bunları yapamaz, yapmamalı. iki gündür evden çıkamıyorum çok sinirliyim. hasta olunca çok sinirleniyorum dfg. kapıma domuz yağı süren her kimse kendisine [b][b][b]tanrımz 20lik diş problemi versin alttan üstten sağdan soldan[/b][/b][/b]. belaya helalll =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 copry said: utopia said: adeta hastalıktan geberiyorum bugün. bir antibiyotik bir bünyeye bunları yapamaz, yapmamalı. iki gündür evden çıkamıyorum çok sinirliyim. hasta olunca çok sinirleniyorum dfg. kapıma domuz yağı süren her kimse kendisine [b][b][b]tanrımz 20lik diş problemi versin alttan üstten sağdan soldan[/b][/b][/b]. belaya helalll =)) işine gelio tabi gelsin paracıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 hafften kursa kaçayım allam çok yoruluorum ben ne üşengeç adam olmuşum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar