pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ginaly said: ilk kez bir yazı pogodisiz geçirmiş olcam galiba günlük. geçen yaz da buluşmadık sevgilim bi de sende mevcut bulunan bütün numaralarımı sil en yeni ve tek olanını veriyim dfgjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 sevgili idiot, aksama bizim wileyde die toten hosen konseri var bi de abidik rock gruplari geliyo burnumuzun dibine. kardesimlen biralari kapip cimlere uzancaz galiba. tabi yalan da olabilir. 40€ verip girmem iceri. param yok sak sak sak. disarda serseri gibi takilcaz. olm punk anlayisina ters nazilik fekat, nazi dolu olabilir. cok komik tipler var lan, taa sehir disindan gelmisler. popolarina köpek kacmis sanki her taraftan bi zincir sallaniyo. bi sürü helikopter fink atiyo etrafta. tirsmiyor degilim. heeey hier kommt alex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 sdfhjksdf nasıl dedikodu yapıyosak öyle. baya iyi. kısacık bacaklara yapıştırılmış tombik ayaklar lafım çok rep aldı. süperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ankaraya dondum gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 son şansım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 günlük! rınrınrınrın rınrın kader günü yaklaşıyor rınrınrınrınrın içimdeki istek giderek azalıyor rınrın-rınrın-rınrın sonum hayır olsun -rınrınrınr-rınrın 1 man, this summer, 1 desire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 kermit said: son şansım korkma. kesin alıcaksın. çünkü ben oynamadım sdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 dizilerime verdim kendimi anca bu geciriyo su an gerginligimi. yarin 9:30-16:00 arasi görme testi + ilkyardim bilmemnesi yapmak zorunda oldugum icin ehliyet icin, daha da bi geriliyorum. bi de uyuyamicam muhtemelen ve bisletle gitcem. neyse bu da gecer, kafama birseyleri cok taktigim dönemlerden birine girdim sanirim. ama heycan, baski iyidir. adam olmak lazim. dizilerimi birakmicam bi süre daha, kabuguma cekildim. böyle iyi. cu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 cebimdeki bozuk para bile belki dönüp dolaşır senin cebine girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 3aylık perfect herkesin özenerek baktığı hayatımın bi parçası gitti... canı saolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Kullanacak yeni birilerini bulmuştur, üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bu gün unutmadım pazar olduğunu ama bilerek geç kalktım babası yine bıdı bıudı yaptı bende "istiyosan kargalar bokunu yemeden açayım" dedim sustu sonra. başım miğdem bacaklarım ağrıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 oyş pazar günü uykumun içine ettiler resmen. herkes anlaşma yapmış gibi 4 bir yandan ararmı yea. veya gece 4 te yatıp 10 neden kalkıyım ben hele pazar günü. manyak mıyım. off coguykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kahvaltımızı yaptık üstüne bitane yaktık yine göya bırakmıştım 1hafta of günlük be şu dertler olmasa kafam bi rahatlasa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 günlük çokzel bi gün geçirdim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Uzun zamandır izmir alemlerinden uzak kalmamı tek gecede kapadım thx god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Gecenin iltifatını bi travestiden almam hos olmadı sadeece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ne dedi bana bunuuuusss demişti tatlı bunuuus falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Olivies said: Gecenin iltifatını bi travestiden almam hos olmadı sadeecebazıları güzel oluo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Eh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 g.u.o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bugün anne terlikleriyle merdivenlerden düstüm yine, sol bacagim hala agriyo. ikinci vaka oldu bu anne terlikleriynen. bi de camasir asmaya gidiyodum. önce ben düstüm sonra camasir sepeti üstüme. böyle cenabetim iste. bi de uyuya kaldim kurs yalan oldu. cok pis trolledim. güzel oldu ama baydim. simdi yatmassam da annem bana cok güzel kayar. su belirsizlik beni öldürüyor bi de =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 şu rşarabım bitsin söz yatıcam mercimek uyanfdı annmler klkarf şimdi ben blakona geçeyim yakalnmıyım bide 2 3gündür ne brebat günler geçyio be 2 saatö nce çok güldüm ama güdlüğümle kaldım ama lan bi boka yaramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bana para lazim günlük evi tuttuk ama cok sey alinicak, su an sex hayatimda alt üst oldu. House party lerde sex orgilerin icinde buldum kendimi. imdaaatt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 dilimi yaktım birazdan ilk defa motora binicem tabularımı yıkıp hem de chopper sdfsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar