copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Loxias said: günlük 3.96 ortalama yaptım ya hani yatay geçiş yapabilir miyim lan p.s höhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 copry said: günaydının iyi gecelere karıştığı bir gece daha günlük iyi ki uyumamışım az önce hasta geldi uykudan uyanınca çok suratsız oluyorum ne yazıkki =( neyse 3 saat sonra özgürüm s.y hastanede falan mısın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 oy oy kolay gelsin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bu saatte ne hastası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kalbi teklemiştir birinin acil falan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 günlük dişi ağıran hasta uyuyamadığı için ve rakıdan da verim alamadığı için hastaneye geldi. ben de nöbetçi olduğumdan asdasdsa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 rakıyı içip sızsaymış geçermiş ben olsam kovardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 içmiş zaten leş gibiydi =( verim alamadı derken hem ağrı geçmemiş hem de sızamamış =/ p.s yazık yaa ne kovuyosun hiç dişin ağırmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 diş ağrısıda ne pis bişeydir ha. günlük benimde dişleri göstermem lazım napıcam bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ağrıdı:( benimde gitmem lazım dolgumu değiştircem kaç yıl oldu hala değiştircem o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 günlük 4 saat sora çekime gidecem nasıl uyanacam. ah bi kahve ısmarlayanımız.. neyse neyse boşver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 günaydın günlük. hiç uyumadım ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yat telefonu aldım. yavaş yavaş toplıyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 hani yarinlar guzel olucakti lan gunluk? madem yarinlar guzel olucak, bugunler de dunlerin yarinlari, degisen bi halt yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 hatta kötüye gitmekte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Günaydın günlük, Bugun güneşli bir hava var, işe de gitmedim. Annemle kahvaltı yaptık. Birazdan gezmeye gidicez çok sevinçliyim ihi ihi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Günaydın günlük uyanır uyanmaz hemen sana yazma istegi beliriverdi icimde. Hemen telefonu aldım elime çünkü uyku sersemi oldugum için bilgisayarıma gidene kadar yolda basıma bı is gelir! hava güneşli ama bı fırtına var ki sorma.. Çok aciktim bide aksam yemeğinden hesaplarsak 17 saattir hicbisey yemedim. Off ne kadar negatifim son günlerde yaaa acaba su lanet asiklarr gununun bı etkisi olabilirmi? Zaten dün veronikaya yine çiçek geldi kıl oldum!!! Hergün çiçek gelir mı bı kıza yaaa! Yahu gunluk bay!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 veronika kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Bu gün biticek. Akşama keyifle dvd izlices. Sora ver elini bf2. Mis gibi işte daha nolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Spora başladım ben. Karın kaslarım fenalarda. Genelde ağrımaya başladığında pes ediyorum ben ama tabi üstüne gitmek lazım öyle olunca. Bu sefer üstüne gidiyorum. Helal olsun bana oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Six pack naz asd Abartma da sonra benim gibi 3gün tuvalete zor gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Ben hapşurunca veya gülünce mahvoluyorum şu an sdfgh. Çok ağrıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 günlük, futbol bölümünden banlanmı$ım. geçmi$ olsun. bari kaç gün olduğunu söyleselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar