copry Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 günlük dün akşam babamla rakı sefası yaptık çok keyifliydi ama ertesi gün işe gelmek pek hoş olmadı tabi haydee =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 günlük şu gün kazasız belasız bi bitsin zaman hesaplamaktan bıktım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 peki annemin beni güneşlenmeye zorlaması niye?güneş var diye illa ağzına mı yatmak lazım.bak gemi var,gemi ne güzel diye kandırmaya çalışması üstelik.ağzımı açsam uçak geliyor diyecek.ardarda 3 kez hapşurana kadar oturttu sapık gibi.hayır çıkıp yürüsem daha homojen bir d vitamini sentezi olacak bence.hatta evet bunu yapayım gideyim sahilde yürüyeyim,ankarada kar altında insanları arayıp taciz edeyim hatta,mutsuz olsunlar sfgd.deniz kokusu,güneş ışltısı falan anlatayım.ahahaha gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Başak bigid. İnanılmaz kıskandım. Sesli küfür falan ettim o kadar kıskandım yani. Burda hava bok gibi, arkadaşım hala jet lag sabah kalkıp bulaşık falan yıkadı onun sesine uyandım. Dün akşam güzel eğlendik ama. Bugün de Lost gelmiş, nays. Ama önce kütüphane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 3.5 saat sonra özgürüm günlük gülistanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 çok bunaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Günlük, Yarın ve cuma patron gelmicekmiş, ooh ooh =) İnşallah bugun de erken çıkar yareppim amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 böğrtlenli çay ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Dworgian said: böğrtlenli çay ftw ıykkk=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ne kötü gün lem.istediğim kadar uyuyacam diyordum yine titreye titreye uyandım, gözümü açar açmaz annemle kavga ettim.ev havalansın diye ben uyuyorken açma şu camları diye 3 kere söyledim ama anlamıyor.geleli 3 gün oldu zaten öyle düşün.boğazım şişmiş, periyodik olarak hapşırıyorum ve burun yıkıyorum.of anne off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Dworgian said: böğrtlenli çay ftw ıhlamur. ama demleme olucak. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 copry said: Dworgian said: böğrtlenli çay ftw ıykkk=/ :S denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 QueenofSpades said: Dworgian said: böğrtlenli çay ftw ıhlamur. ama demleme olucak. (tu) eet ama burda yok o =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 gel ısmarlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 çıkma imkanım yok =/ ama çok naziksin teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 günlük, yine ekmek çıkmadı. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 aman tanrım reddedildim sdf. kolay gelsin madem öyle. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 yaklasık 10gundur dogru duzgun uyuyamıyordum agrılarım yuzunden saolasın kortizon bir daha gorusmemek dilegiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Dworgian said: böğrtlenli çay ftw boyalı o çok boyalı,kimyasal bosver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ohş. işten iznimi aldım 1 saat erken çıkıyorum. dışarda über kar var. eve giderken kokoreç falan da alayım. tam havası lan. ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 QueenofSpades said: aman tanrım reddedildim sdf. kolay gelsin madem öyle. =) rencide etmek istememiştim askjdashlkas saol ayrıca offf of =/ irin said: Dworgian said: böğrtlenli çay ftw boyalı o çok boyalı,kimyasal bosver ama.... ne iççem ben =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 adaçayı buldum poşet hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Tezimi yazmaya başladım lan. Cidden başladım bu sefer. Çok mutluyum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ben daha konu belirleyemedim hay =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sesu said: Tezimi yazmaya başladım lan. Cidden başladım bu sefer. Çok mutluyum^^ tez bitiresin inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar