Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabah kar serpiştiriyormuş.
hayatta tutmaz ama havanın soğukluğuna dair ipucu.
burası izmir, kar serpti.
true story.

ÇOK SOĞUK NASIL ÇIKAYIM EVDEN YA. ÇOK SOĞUK. ÇOK.
Mesaj tarihi:
Günlük dedim ya bugün böyle bi tuhaf moral bozuk "niye yaşıyoruz" moduyla uyandım die,

hzır 26 ocak d.günüsüm gelioken birileri bana ME2 yi gift olarak alsa da mutlu olsam fln accık

aman be =/
Mesaj tarihi:
utopia said:

sabah kar serpiştiriyormuş.
hayatta tutmaz ama havanın soğukluğuna dair ipucu.
burası izmir, kar serpti.
true story.

ÇOK SOĞUK NASIL ÇIKAYIM EVDEN YA. ÇOK SOĞUK. ÇOK.

Orası izmirin neresi ya havada 1 tane bulut yok asd
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Dworgian said:

hzır 26 ocak d.günüsüm gelioken birileri bana ME2 yi gift olarak alsa da mutlu olsam fln accık

içkisine ilaç at. Raflara düşünce alırsın :)

olm hiç güleceğim yoktu yanız :D
Mesaj tarihi:
sabahtan beri kar yağıyor ama yere düşmüyor sanırım hiçbiri. ama manzara güzel evet.
dün bütün gün risk oynadık. tek parti 8 saat filan sürdü herhalde. oyunda bir tane ne yaptığını bilmeyen serseri mayın olunca gereksiz uzuyor. sonuçta özlemişim bağıra çağıra oynamayı. iyi geldi.
bugün de geç geldim ofise bi iki saatlik toplantı harici bugünün işini yarına bırakmayı planlıyorum. harika.
Mesaj tarihi:
çoçalışmak lazım.. 1saat falan uydum. ev donuyor servis de gelemedi bi türlü. sabahtan beri 5kere telefon etmişimdi adamlara..

yorgunum, argınım, cüneyt arkınım, barkın'a o konuda ben de kırgınım...
Mesaj tarihi:
Ben de 12 saat uyudum. Zira dersim sabah 10'da değil öğlen 2 bıçıhtaymış. Kahvaltımı yaptım şimdi çayımı içiyorum. Buralarda havalar pek güzel (İstanbul'a göre en azından). Hayat yine bana güzel vallahi.
Mesaj tarihi:
sesu bağa hayattaki güzellikten biraz ver be.. hadi be apla be.. fırrk (<-burun çekme sesi)

apla! (uzun montun eteklerine ve paçalara yapışır) apla bi parça beaaa.. fırrrrk..

e lidıl sanşayn tu maylayf be apla..
Mesaj tarihi:
said:
Yoğun kar yağışı nedeniyle 25 Ocak 2010 Pazartesi Günü İkinci Eğitim final sınavları dahil olmak üzere, 26-27 Ocak 2010 tarihlerinde Marmara Üniversitesi'nde eğitim-öğretime ara verilmiştir.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ĞAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

1 yıl aradan sonra uçakla gidiyim dedim antalyaya
BİLETİM YANICAK YAAAAAAAAAĞ
Mesaj tarihi:
pogodi said:

1 yıl aradan sonra uçakla gidiyim dedim antalyaya
BİLETİM YANICAK YAAAAAAAAAĞ

of sanırım benim de.
bok gibi bir gün cidden.
ev kazası dedikleri sey oldu az evvel,o kadar guzel dustum ki 3metrekare içinde,yürüyemiyorum şu anda.
priceless!! evdeki sakat sayısı 2 ye cıktı durup dururken
Mesaj tarihi:
Bu aralar pek bi durgun pek bi mutsuzum yaf günlük.. Mizacıma ters olmasa bugün kimseyi sefmiorum diip yataktan çıkmayıp eeemoo lar gibin takılasım var. Tabiyki çalışmam gerektiği için öle bi lüksüm yok safasd

Bana prenses, Hakoya huzur, dasaaa mööler gibi aşık olsun sürünsün die geçti içimden onuda yaziim bari, cerene şans(benim gibin olmasın inşallah), pati ahalisinin 2. istekleri gerçek olsun bide.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...