PATA Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Eskiden tek problemim ttnetti.Şimdi bide elektirik kesintileri çıktı.TAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 günlük bu havada nasıl gidicem ben sınava yaa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sabah kar serpiştiriyormuş. hayatta tutmaz ama havanın soğukluğuna dair ipucu. burası izmir, kar serpti. true story. ÇOK SOĞUK NASIL ÇIKAYIM EVDEN YA. ÇOK SOĞUK. ÇOK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 dışarda bi kar var yere bile düşmüyo az önce baktım yukarı yağıyodu kardelen olcam okula giderken =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sana kıyamam:/ kardelen cansın:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Günlük dedim ya bugün böyle bi tuhaf moral bozuk "niye yaşıyoruz" moduyla uyandım die, hzır 26 ocak d.günüsüm gelioken birileri bana ME2 yi gift olarak alsa da mutlu olsam fln accık aman be =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 utopia said: sabah kar serpiştiriyormuş. hayatta tutmaz ama havanın soğukluğuna dair ipucu. burası izmir, kar serpti. true story. ÇOK SOĞUK NASIL ÇIKAYIM EVDEN YA. ÇOK SOĞUK. ÇOK. Orası izmirin neresi ya havada 1 tane bulut yok asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 izmir bornova. sabah dedim şu anda yağıyor demedim. yağıyormuş dedim. ama soğukluk baki gayet sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Evet çok soğuk keşke bulutlu olsa belki kar yağardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Dworgian said: hzır 26 ocak d.günüsüm gelioken birileri bana ME2 yi gift olarak alsa da mutlu olsam fln accık içkisine ilaç at. Raflara düşünce alırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 dreagloth said: Dworgian said: hzır 26 ocak d.günüsüm gelioken birileri bana ME2 yi gift olarak alsa da mutlu olsam fln accık içkisine ilaç at. Raflara düşünce alırsın :) olm hiç güleceğim yoktu yanız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sabahtan beri kar yağıyor ama yere düşmüyor sanırım hiçbiri. ama manzara güzel evet. dün bütün gün risk oynadık. tek parti 8 saat filan sürdü herhalde. oyunda bir tane ne yaptığını bilmeyen serseri mayın olunca gereksiz uzuyor. sonuçta özlemişim bağıra çağıra oynamayı. iyi geldi. bugün de geç geldim ofise bi iki saatlik toplantı harici bugünün işini yarına bırakmayı planlıyorum. harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 çoçalışmak lazım.. 1saat falan uydum. ev donuyor servis de gelemedi bi türlü. sabahtan beri 5kere telefon etmişimdi adamlara.. yorgunum, argınım, cüneyt arkınım, barkın'a o konuda ben de kırgınım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Ben de 12 saat uyudum. Zira dersim sabah 10'da değil öğlen 2 bıçıhtaymış. Kahvaltımı yaptım şimdi çayımı içiyorum. Buralarda havalar pek güzel (İstanbul'a göre en azından). Hayat yine bana güzel vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sesu bağa hayattaki güzellikten biraz ver be.. hadi be apla be.. fırrk (<-burun çekme sesi) apla! (uzun montun eteklerine ve paçalara yapışır) apla bi parça beaaa.. fırrrrk.. e lidıl sanşayn tu maylayf be apla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 said: Yoğun kar yağışı nedeniyle 25 Ocak 2010 Pazartesi Günü İkinci Eğitim final sınavları dahil olmak üzere, 26-27 Ocak 2010 tarihlerinde Marmara Üniversitesi'nde eğitim-öğretime ara verilmiştir. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ĞAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 1 yıl aradan sonra uçakla gidiyim dedim antalyaya BİLETİM YANICAK YAAAAAAAAAĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bi bizim okul tatil olmadı ya,ona yanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ne yavşak iğrenç herifler var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 topologyden kaldim gunluk, cumleten gecmis olsun. makeuptan en yuksek notu alan benim, yine de kaldim. :) bi de sevgilimi özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bi de sacimi kestirdim sanırsam bok gibi oldu. ay bugun ne kadar kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 pogodi said: 1 yıl aradan sonra uçakla gidiyim dedim antalyaya BİLETİM YANICAK YAAAAAAAAAĞ of sanırım benim de. bok gibi bir gün cidden. ev kazası dedikleri sey oldu az evvel,o kadar guzel dustum ki 3metrekare içinde,yürüyemiyorum şu anda. priceless!! evdeki sakat sayısı 2 ye cıktı durup dururken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Üst komşularım tavşan kesildiler yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Bu aralar pek bi durgun pek bi mutsuzum yaf günlük.. Mizacıma ters olmasa bugün kimseyi sefmiorum diip yataktan çıkmayıp eeemoo lar gibin takılasım var. Tabiyki çalışmam gerektiği için öle bi lüksüm yok safasd Bana prenses, Hakoya huzur, dasaaa mööler gibi aşık olsun sürünsün die geçti içimden onuda yaziim bari, cerene şans(benim gibin olmasın inşallah), pati ahalisinin 2. istekleri gerçek olsun bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 depresyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 topik yiyorum, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar