napae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 En zor dersimden B- ile geçmişim, gurur duyuyorum kendimle. Ama dünyanın en gerizekalı seçmeli dersinden nasıl E sınavına kalabildim, anlamıyorum. Sınavlar bitti oleey derken 26 Ocak'ta tekrar giricem şimdi. OOOF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Selam Günlük, bugün yine okula gitmedim. sabaha karşı kalktım baktım saat 8, vurdum kafayı yattım. bir daha kalktım saat 10, vurdum kafayı yattım. bir daha kalktım saat 1, ve 2'de okula yetişmesi gerekli olan bir evrak olduğu aklıma geldi. Keşke 10'da kalksaydım. neyse hadi gömdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=31495&p=1&rid=2 şu otele tatile gitmek isterdim çogüzelmiş :( ene belekteymiş http://www.corneliaresort.com/diamond Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 İş yerinde masanın üstünde uyuyakaldım yine off nefret ettim kendimden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 birkaç aydır ilgilendiğim hatun ile beraber olmaya başladım ama hiç beklediğim gibi değilmiş günlük. nasıl kurtulurum bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 QueenofSpades said: İş yerinde masanın üstünde uyuyakaldım yine off nefret ettim kendimden :( olmasın diye saatlerdir kendimi parçaladığım şey bu ama. ha gayret 2.5 saat kaldı sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 narziss said: QueenofSpades said: İş yerinde masanın üstünde uyuyakaldım yine off nefret ettim kendimden :( olmasın diye saatlerdir kendimi parçaladığım şey bu ama. ha gayret 2.5 saat kaldı sadece... Rezil oldum sorma ya, ama rüya bile gördüm 10 dk içinde :) Neyse ben bi türk kahvesi içeyim bi de sigara içeyim de kendime geleyim, hem benim 2 saatim kaldı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ben tatil diyorum siz uyku diyosunuz ya........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ÖLÜCEEEM. 2 notumu daha giriyolar şu an sisteme. IP diyo. 5 dakikada bir bakıyorum girilmiş mi diye. Çatlicam şimdi meraktan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 hasta oluyorum günlük gebercem heralda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Böjeek said: ben tatil diyorum siz uyku diyosunuz ya........... ah tatil güzel şey, ama ben bulamıyorum kendisini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Aaaaa diğer iki notum da B-. Ölücem mutluluktan sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 tebrix ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 günlük çok mutluyum. duygusal anlar yaşıyorum asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souichiro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Günlük ölüm gibi sıkıldım lan. Hayır yani hayatımın 11 saatini bekleyerek bişey yapmadan geçirdim böyle, garipti. Garipti ama pek hoş değildi. Bol sigaralı ve yeme içmeli bi gündü. Bak işte orası güzel, paso yedik içtik zaten. Oh bedava hepsi nasılsa, Aydın Doğan amcam verdi hepsinin parasını. 11 saatimin 5 saati yemek yiyerek, 4 saati sigara içerek, 2 saati de uyuklayarak geçti. Hayır şimdi böyle söyleyince bayağı güzel geçmiş gibi gözüküyo ama, hayır geçmedi işte. Bi de sınıfı tekrar edicem sanırsam. Perşembenin geleceği, çarşambadan belli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 copry said: tebrix ^^ teşekkür ederiiiiiiim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 QueenofSpades said: İş yerinde masanın üstünde uyuyakaldım yine off nefret ettim kendimden :( hahah ben varya stajımın ilk günü uyuyakalmıştım çok utanmıştım sdkljf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 günlük antalya biletimi aldım ^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Bella said: QueenofSpades said: İş yerinde masanın üstünde uyuyakaldım yine off nefret ettim kendimden :( hahah ben varya stajımın ilk günü uyuyakalmıştım çok utanmıştım sdkljf O zaman cheers! :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Lost'un 3. sezonuna başlıyorum Günlük, hadi hayırlısı... not: evet taş devrinden yeni geldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 "cinsiyetimi belli edeyim de ekmek çıkar belki" düşüncesi acınasıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Günlük, bugün az kalsın kaza yapıyordum. 80-90 gibi bi hızla tam biraz sert bi viraja girerken araba kendiliğinden stop didi. Direksiyon kitlendi.. Allahtan hemen farkettim ve tekrar çalıştırdım geri arabayı yoksam giriodum aradaki duvar bariyere. Çok pis refleklerim varmış sdaf :D Onun dışında iğrenç bi gündü sıkıntımı hafifletir die arkadaşlarımı aradım ama kıyamadım hibinalara anlatmadım nooldu, ne bitti üzülürler şimdi. Bana prenses,dasaaa nın sınavları bittiyse onada prenses hemide acımasız olsun hatun.. Yoksa ders çalışma azmi(nie taktıysam asdafasd neyse iidir ii :P ) Bana daha değişik bi iş. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 eve iş getirdim ama yapmadım yarın geri götürcem, dolaştırıyorum hava alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ve yeni bir dikkatsizlik örneği daha;muhafiyet varmış ayın 2 sinde.ama ben sisteme baktım ve görmedim,haliye biletimi de ona göre aldım. şimdi dönem sonuna(yaz okuluna gelin diye) muhafiyet koymaz bu kevaşeler.allahım kıçı kırık dersi ikidir sınavı kaçırmaktan veremiyorum,deliricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Yazık la bana...1,5 aydır aralıksız sınav oluyorum.4 aydır haftada iki rapor yazıyorum.Dün eve geldim.2 gün yatma kararı aldım.Sonra ne mi? asdsf.Tabi ki çalışmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar