varlok Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sipeyskeyk said: aynı anda aklımıza gelmiş asdasşd asdgsfahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sesu said: Kıskanma fede sen de katıl sdf. finalim yok ki benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 OF. resmen of. sonra çok pişman olcam. kendimi 17 pendik'in önüne atıcam ama çok geç olcak .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 @FEDE NİYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 iyi ya aynı işte bi yandan müslümanlara sataşıyorum bi yandan ders çalış diyen içsesi kovalıyorum. güzel hayat :f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 haahahhahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 o müslümanlar birgün seni tenhada kıstıracak da hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sarmısak taşıyorum yanımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 yav, 15 senedir öğrenciyim; şunu hala bilmiyom: ders çalışan nasıl çalışıyo? aramızdaki çalışkan gençlerden biri bunu bana bir anlatsa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 zevk alarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 öğrenme isteği var insanların içinde.bazen bana da geliyo sonra kaçıyo hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 senin kafan almıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ben çalışkandım. eskiden çalışıyodum. bu sene sapıttım =( bunu da çalışma kapasitemin bitmesiyle açıklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sipeyskeyk said: zevk alarak(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 fede said: senin kafan almıyodur olm çalışmaya başlayınca alıyo da, sorun çalışmaya başlamak. bak sen de biliyon, 3 sene yattım; 4. sene tüm elektrik-elektroniğin müfredatının yarısını pederbey başımda demoklesin kılıcı gibi durunca verdim. oluyo, oluyo da, çalışmak nasıl oluyo? sizin gezegende aşk var mı gibi bir şey oldu bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 işte gençler bilebilse yaşlılar yapabilse diye boşuna dememişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ben ders calisan insanlar taniyorum bizim bölüm 1.si ve 2.si boyle kimseyle konusmuyolar hep ayni yere oturuyolar sürekli sakiz cigniyolar hergun de zaten mukemmel tuttuklari musvedde ders notlarini, defterlerine geciriyolar. hocalardan baska kimse onlardan not isteyemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 İşte tam bir ben hahahahaha. Ama ben notları çoğaltıp dağıtıyorum sınavdan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bi de dağıttığı notların en başına ilk sayfasına kocaman ismini yazan kızlar var. psikolojik baskı olsun diye herhalde. BAK BUNU BEN YAZDIM SANA VERDİM VE SAYEMDE GEÇİYORSUN, VERMESEM KALICAKTIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Yok yok. İsmi bilmemeleri, ondan ziyade uzaktan görüp "işte bak şu kız" demeleri daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abi yok sürekli sakiz cignemenin olaya bi etkisi var sanirim bi de kimseyle konusmicaksin ben bunlari yapamam bolumden kimseyle bi muhabbetim yok ama cenem agriyo sakiz cignemekten bi de balon yapip patlatiyorum kendimi kaybedip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Ben bir kutu sakızı 5 dakikada bitiriyorum. Şahitlerim var sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 şu kadar insan için bir tane çalışkan adam çıkmıyo mu yani şimdi? gene önümüzdeki maçlara kaldı umutlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 aman allahim ya. sakiz hayatimin cokus sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar