Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 cidden inanılmaz darlanıyorum. son senem. ama çalışma kapasitem doldu benım artık çalışamıyorum. @selin, ben ettim sen etme,elinde sorular varsa otur çalış. yok artık sorun varmış vicdansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=78339134404&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ya öyle bi psikoloji var.benim de son sene.1 dersten bile kalırsam yaz okulu gibi bir belayla uğraşıcam.Buna rağmen bi rahatlık, bi rehavet.Bazen vicdan azabı hissediyorum deli gibi sonra yine aynı bok.Valla anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Bende de var aynı şey ama. Son sene çok kötü ya. Tez yazmam lazım hiçbir şey yapmıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 simdiye kadar hic bi dersten kalmadim, bu sene kalirsa arkadaslarim 4 sene boyunca verdigim butun ayarlari bana yol su elektrik olaak geri sokucak. hayır bi de gerizekali olucam yani, bu sene dersten kalirsam. ama toplogy cok zor be suraya bak parmak kalinliginda not var. HERYERDEN diye konu mu olurmus. advanced calculusa kadar cekti konulari (2.sinif dersim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 aynen benim de.inanılmaz bir rahatlık var. devamlı bi stres ama çalışmıyorum da sadece stres herşey lafta. 8 tane bütüm var ve girmedim sınavlara ya,nası olsa büt var diye bıraktım. sanki o bütler gelmeyecek:( bari sinemaya gitseydim ya.bu aralar çok başarısız kararlar veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?62,4575685,4575685#msg-4575685 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Tek dersim var: Electromagnetic Waves. Cuma günü finali var. En az 80 almam gerekiyo geçmek için ve hala çalışmıyorum. İşin güzel tarafı hiçbir fikrim yok ders hakkında. Geçemezsem bir dönem daha uzayacak. Okul 5 senede bitmiş olacak. Hayat çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ne salağız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Ben baya zekiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 fede said: http://forum.paticik.com/read.php?62,4575685,4575685#msg-4575685 resmen de fırsata çevirdin. hit alıcak topiğin sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ben de zekiyim. ama hastayim ya. hay boyle soguk alginliginin ben elim kolum kalmiyo ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 narziss said: Tek dersim var: Electromagnetic Waves. Cuma günü finali var. En az 80 almam gerekiyo geçmek için ve hala çalışmıyorum. İşin güzel tarafı hiçbir fikrim yok ders hakkında. Geçemezsem bir dönem daha uzayacak. Okul 5 senede bitmiş olacak. Hayat çok zor. şimdi şunu okuyunca garip geldi ama ben olsam ben de yaparım ukala şesu ksdjfkdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ben de zekiyim arkadaşım.salağız derken sorumsuzluk yaptığım için dedim.allala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 tamam hepiniz zekisiniz korkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bugün tualete gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Kıskanma fede sen de katıl sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 hiçbiriniz saksı değilsiniz tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 en zeki benim.en çok bana soracaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 aynı anda aklımıza gelmiş asdasşd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 naber kız şesu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 pogodi said: narziss said: Tek dersim var: Electromagnetic Waves. Cuma günü finali var. En az 80 almam gerekiyo geçmek için ve hala çalışmıyorum. İşin güzel tarafı hiçbir fikrim yok ders hakkında. Geçemezsem bir dönem daha uzayacak. Okul 5 senede bitmiş olacak. Hayat çok zor. şimdi şunu okuyunca garip geldi ama ben olsam ben de yaparım sonrasında pişman falan olacağımı bile bile yapıyom hem de. mal geldim mal gidecem galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 olm aynı ben lan geleceğimi görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abvblizzard said: naber kız şesu iyidir ekmekim senden naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar