QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Sürekli silmekten yara oldu artık burnum... Koparıp atmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bugün de negatif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 yutuptan sevmek zamanı(1965) izleyip ağlıyorum.sonra halime gülüyorum. öyle bir can sıkıntısı işte benimki de.müşfik kenter alev alevmiş tabi o zamanlar,semacığım desen bir içim su.hey gidinin zamanı dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 11'den beri raiddeyim, kusacam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 of 13 saat kaldı, uyumamam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bugün çok yordular beni be günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 kafayı patlatma isteği... 100/100 sokarım çalışmam lazım.. 2hafta daha yaw.. kırarım bilgisayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 final döneminden tiskiniyorum bütün sınavlar arka arkaya hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 dasaaa said: kafayı patlatma isteği... 100/100 sokarım çalışmam lazım.. 2hafta daha yaw.. kırarım bilgisayarı final dönemi çok acımasız bir şey lan. hani vizeler üst üste denk gelmez ve konuları az olur. final bütün konular + arka arkaya. nasıl saçma bir mantık bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Günlük kafeinden ölücem, la havle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Günlük, Allah beni kahretsin ya, kendi derdime düşüp kardeşimin doğum gününü kutlamayı unutmuşum, iğrencim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Tükendim bugün bildiğin. kasım 2010 a kadar uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 final döneminden de okuldan da nefret ediyorum günlük. bitse de kurtulsam. hem çalışamıyorum hem 3.5 hatta 4 atıyorum son sene diye. ben artık çalışamıyorum bence, eğitim hayatımda ki çalışma kapasitem bitti. 1 sayfa okuyup 9 kere dolanıyorum falan. herşeyi büte bırakıyorum şaka gibi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 hatta 12 dersim var günlük totalde. resmen de şuan 5 bütüm var,7 sınav olduk. SANKİ O BÜTLER GELMEYECEK. //_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Bella said: hatta 12 dersim var günlük totalde. resmen de şuan 5 bütüm var,7 sınav olduk. SANKİ O BÜTLER GELMEYECEK. //_o Dua et sizde Bütünleme diye bir şey var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 gözlerinden öpüyorum günnük, nn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Günlük, Bugün iğrenç bir gündü. Bütün aksilikler beni buldu ve acayip gerginim şuan anlamsız bir şekilde. Açtım cem yılmaz'ı izliyorum o bile etki etmiyor o derece. Zaten bu tütünde boğazımı yakmaya başladı. Ders çalışasımda yok çalışmam gerekirken. Varya tam kafama sıkasım var ha =( neyse. sçs <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 MONOTON bi gün daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 PATA said: MONOTON bi gün daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 eric clapton eşliğinde kopya yazıyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 @ardeth: aynen öle yahu.. :( 2tane de project vermem lazım. excel güzel görünsün diye kasıyorum ki saçmalığa bak arkadaş.. içerik doğru olsa yetmiyor işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 4s canimcim, 4s. neyse straight up mode on, final donemi ders calismam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Bella said: eric clapton eşliğinde kopya yazıyorum günlük. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Ulan sevincim 1 saniye içinde kursağımda kaldı hahah )=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Normal insanlar gibi uyumak istiyorum günlük, 2 günde bir uyumak sux. Neyse ben biraz daha döneyim yatağımda ayaklarım üşüdü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar