dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Jupiter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Seni mahvedicem joseph, görürsün sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 günlük son 2 günüm kayıp. bu kadar tatil yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 hala ders calisiyorum. deadlineimin subatta olmasina ve yeterli calisma süremin olmasina ragmen. cok takdir ettim kendimi. valide hanim yakinda död olcaksiniz, bunu da buraya yazeyorum. simdi okumaya devam. adam olcaz zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 aslansin, kreuzberg kaplanisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 vaniLLe said: hala ders calisiyorum. deadlineimin subatta olmasina ve yeterli calisma süremin olmasina ragmen. cok takdir ettim kendimi. valide hanim yakinda död olcaksiniz, bunu da buraya yazeyorum. simdi okumaya devam. adam olcaz zira. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 eyw killa sükrü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 saol halkekmek, beni sizler yarattiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 yoketmesini de biliriz. ay pardon elimden kacti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ateşim var gibi. feci terliorum, ama ölçünce 36.6 37.3 çıkıo, nedir günlük bunun olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Abvkırıkkale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 aptal hd. dün çıkmadan agd. gittim koşa koşa (evet yağmur yağıyordu koştum) bi tane hd aldım. gecenin bir yarısı geldim onu kurdum. sabah yediye kadar ayaktaydım yine. serseme döndüm. bugün de gidiyim annemde yemek yiyim bari. üç ay oldu herhalde kadına gitmeyeli. pişmanlık çekmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 kontrolu ele almam lazım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 artık para kazanıp kendi ayaklarım üzerinde durmasını öğrenmeliyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 günlük sen herşeyi düşünürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 galiba hasta oluyorum günlük, tam da sırası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Dünle ilgili şok edici haberler öğrendim. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama komik yani. Güleyim en iyisi skldfş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 BİR DAHA BÖYLE KAYNAĞI AZ AMA ALANI GENİŞ KONU SEÇENİ MEZUN ETMESİNLER. ETMESİNLER. ANAM AĞLADI. FARENJİT OLDU ANAM SESİ KISILDI ANAMIN. BAŞLARIM AMA HAA. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 aradığım mutluluğu minik turuncu bi lava lambasında buldum günlük açtım şimdi, ısınıp erimesini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Kafam çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Müdür, taş çatlasa 99 defa daha tıraş olurum ben burada. Veya ne bilim en fazla 297 defa daha yemekhaneye gider yemek yerim. 2-3 günde bi tuvalete gits...... boşver özetle 99 gün sonra biticek herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Bence yarın kar yağsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 kar bitek yağsın diyen arkadaşların ev çevresine yağsın işalla amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 yarın bütün istanbul felç olur inşallah amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar