Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Günlük dün yılbaşından sonra güzide bir hanımefendi,masaya kendi yaptıgı börregi getirdi her dilimin içinede ufak notlar koymuş,kimine para cıktı kimine iş hayatında başarı cıktı banada : cıktı.Parayı tercih ederdim ama bunla idare etcez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 HELOOO mutlu yillar yeni yillar =) merhaba gunluk, dun cok da oyle yilbasi modunda olmayan, vodka icip muhabbet ettiğimz bi gundu ama cok guzeldi. zaten oyle cok da disari akasim yoktu benim. yeni yildan cok, gorgon'un doom gununu kutladik aslinda. iyki dogdun beybim! sonraciima eve geldim, zaten pek bi yorgundum ve yattim. yilbasi kutlamak cok gereksiz bisi gunluk, boyle oturcan evde cekcen pijamalari oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 boğaziçi üniversitesi final dönemine hoşgeldiniz. lütfen kemerlerinizi bağlayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Dün 17 yaşındaki bir çocuğun "DELİYİM BEEEEEN, ÖLDÜRÜRÜM KENDİMİİİ!!" diye bağırarak bıçağı kendi gırtlağına dayadığını gördüm. 14 yaşındaki bir kızın "Önce soğutucuyla başladım işte yaa." dediğini duydum. Sonra da kendi kendime "Olum keşke rüya görüyo olsam ya." dedim. ABİCİM YENİ NESİL NASIL BİŞEY YA? NASIL ANALARI BABALARI VAR BU YAVRUCAKLARIN? PES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 dertliyim günlük...bu sene de dertliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Daha yeni ayıldım, bi kaç saat uyumak iyi geldi. Toparlanıp finallere çalışmaya başlamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yılbaşnda threesome yaptm mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Dişimi fırçaladım canım sigara çekti deli gibi. Sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 2010 a igrenc basladım günlük.. Bu yılı da sevmicem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 kimseyle konuşmak istemiyorum ama buraya gelip düşüncelerimi paylaşıyorum. ne kadar garibim di mi günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 QueenofSpades said: 2010 a igrenc basladım günlük.. Bu yılı da sevmicem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Killer said: yılbaşnda threesome yaptm mutluyum sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 sınıfta seneye gorusuruz esprisi yaptım deli haz veriyort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 günlük lan iki patates, bi büyük dükkanburger, üç millerdan sonra devasa bi parça mozaik kek yedim. üstüne de üç büyük bira daha içtim. bira kadar salak bi içki yok bu arada. baktım patlamak üzereyim, şaşkından evlendirme dairesine kadar yürüdüm. süper geldi üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 fıratın cocuğu varmış günlükk!!çocuklugumun butun abla abilerinin cocugu var.bu dunya duzeni beni ciddi boyutlarda korkutuyor.bi kere ben bu adamların serseriliklerini dinlemeye alışkındım. daha dün uzamadı mı cerenin okulu,ozan okulu bıraktı olaylar oldu falan,hani bu emrenin fizikten derse ihtiyacı vardı?? şimdi hepsinin elinde cocuklu profil fotoları var ya. ozan ikinciye koşuyormuş hatta.gazı fena almış.noluyor ya noluyooooorr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ahaha 2010a girince irin yaşlandığını hissetmeye başlamışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 günlüüük! sevgilimi gordum bugun! oof yakisiklim, asker olmak nasil yakismis :) yerims! gunlukcum, bugun onun disinda cok normal bi gundu, disimde cikan kucuk kan problemi(!) disinda bi sorun olmadi, suan kafam cokgzel bi de boyle yildizlaar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Dartanian said: ahaha 2010a girince irin yaşlandığını hissetmeye başlamışsın :D yaşlılık falan deil çok gencim daş gibiyim.seni sıkar suyunu cıkarırım da.ben daha 1. sınıf (kısmen)okurken millet çoluğa çocuğa karışmış.görelilik kuramı ağzımı bugun kırdı attı işte=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Ya benden küçük kız güzellik kraliçesi oldu falan :D eskiden abla gözüyle bakmazdım tabi ağzımın suyu akardı ama ablaydı asd Benden küçük kuzenim bile evlendi ya salak off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 LAN SEN ZATEN 19 YAŞINDA DEĞİL MİSİN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 evet o 18 işte evlenmemeliydi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Boşanıcak. Buraya yazdım bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 sdfg senin kuzen salakmış ama harbi döverdim benim kuzenim olsa mesela öyle.benim bahsettiim adamlar büyük,kariyer¶ comboları mevcut yani. şu kar da yağmasın ya artık.mesaj yazarken yağmıyordu eskiden bi anasayfada mı ne vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Bu kuzenim kız ya baba tarafım açıkçası birazcık cahildir..Kocaya kaçtı diyim yani , şimdi asker yolu gözlüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Şimdi ben bugün postmodern teori essay imi hızla bitirsem, bir de üstüne masculinities essay ime başlasam bütün gün kendimi eve kapatıp, çok kral olur doğrusu. Umarım yaparım bunu çok gaza geldim. Yapayım bitsin kurtulayım yeter. Haftaya da sadece tezimin literature review unu yazmak kalır böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar