aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 peki, i set you free =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 beni mi? beni mi.... ben seni coktan... =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 deutchland cik aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 sükrü ben aradan cikarilcak kari degilim, ayibediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 sana elveda diyemem şükrüm, metresleeeerce uzaktaki gönlümün şen bülbülüsün <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 kari mi? eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 taam yeter sevismeyin günlükte, asabimi bozmayin. forum sevisgenleri :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 üzerimde anlamsız bi neşe var forumda sevişmeyin bi de. sonra heryer yabışyabış oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 karabasan ne kötü bişi ya. unutmuşum uzun zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 O kadar sağlık diledim günlük, gel görki yılbaşına hastanede girdim gene. Bundan sonra bişi dilemicem günlük ne istesem tam tersi oluyor, hemde daha kötü bi şekilde.. çok bişi istemedim lan günlük, bikaç yıl daha istedim çok mu lan :( elin çekik gözlüsü 110lara kasıo birkaç yılcık lan şu kodoman abimin evlendiğini görsün yeter. Şu saatte sözde uyumaya geldim ama uyuyamıorum içimde kalsın istemedim sana yazdım günlük, saol dinlediğin için. 2010ada kafam girsin. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 3 şişe vodka içmiş adam az önce diş çektirmeye geldi günlük ayakta duramıyo . 'olmaz uyu uyan öyle gel ' dedim 'tamam o zaman ben burda uyuyayım uyanınca çekersin ' dedi :S baya bi mücadele verdim baktım adamın sesi yükselmeye başladı müdürü çağırdım. yarım saat de o uğraştı. sonunda ikna ettik. giderken de 'iyi geceler' dedi sdf :D ilginç bi yıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 3şişe vodka ile yerde bile duramaması lazım, bünye sağlammış yine adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yalandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 fede said: üzerimde anlamsız bi neşe var forumda sevişmeyin bi de. sonra heryer yabışyabış oluyo ahahaha nasıl bişey bu ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 QueenofSpades said: yılbaşı gecesi icip icip pakette ne kadar kalırsa kalsın atacağım paketi, 2010a sigarasız başlayacağım. :) karşımda sigara içiosun lan şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ben o iş yatar demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Daha milenyuma girdigimiz günü dün gibi hatırlıyorum. 10 yıl gecti aradan. 10 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 pogodi said: ben o iş yatar demiştim sigara içmemek için forumda yagan karları yakalamaca oynuyorum hmmff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yakalarsan link çıkıyo oynama asdsad çerez ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Hepsinde yokmuş link olanı bulmaya çalış asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Dartanian said: Hepsinde yokmuş link olanı bulmaya çalış asd ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 daha cok stres yaptı bu yakalayamadım yahu, touchpad ile kavga ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Git sigara iç sakinleş asdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 İçmemek için bulaşıkları yıkadım, haberleri okudum zamlara sövdüm, sonra evdeki bozuk para kutusundan eski paraları ayırdım, 18.55 TL ziraate götürmem gerektiğini keşfettim, kar topu yakalamaca oynadım, ama hala aklımdan çıkmıyor, kaç gün bu stres devam eder acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar