QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 slim içiosan verim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 silmeden ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 tsssııaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Ya ne salak bir gündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 gülmekten nefes alamıyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 günlük modumuz yavuzu çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bugün akşam 9 da trafik olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bu gece hasta olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 acaba su kaç saatte buza dönüo dipfrizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Günlük, Bugün zengin olcam hissediyorum, evet evet zengin olcam, piyango bana çıkıcak, o kıskançlık başlığına yanıt yazanları görücem ben ondan sonra B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 why does my heart cry feelings i cant fight günlük hatta roxanneeeeeeeeeeeeeeeeeee =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Kuaföre gittim geldim, kadınlar içeriye bi masa kurmuş. Mercimek köftesi, börekler, kısırlar, kurabiyeler, kekler falan. Sadece boş boş baktım yemeklere ve çıktım. :/ Şimdi de mercimek köftesi çekti canım sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coblck Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 hoş sennde bir varoluş sebebin var .. yakından uzaktan alakam olsa mutluyum.. happy new merry christmas günlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Sağlık, sağlık , sağlık yine sağlık, sonra olursa para başkada bişi istemiyorum günlük.. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 gunluk sattim arkadaslari cok fena =D of bitirme projesi duruyor oldugu gibi 2 haftasi kaldi daha ilk kontorle bile goturmedim yeni yila guitar heroyla girmek varmis :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 günlük paticiğe kar yağdı çok mutlu oldum =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Günlük sana yeni yıl için yazmaya girdim. Pati'ye kar yağıyor Daha bir mutlu oldum. Biraz hastayım günlük. Ama yine de bugünün önüne geçmesine izin vermeyeceğim. 2010, 2009'dan güzel olsun. Bir sefer olsun bu. Mutlu yıllar BB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 aa yeni yılın ilk mesajı benden aksdjsa günlük sene hesabından 20 yaşındayım çok ciddiyim canım sıkılıyo bu işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 günlük tröllendim sonra ilanı aşk aldım, ne bu allasen dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 HAYIR DE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 utopia said: günlük tröllendim sonra ilanı aşk aldım, ne bu allasen dfg. en azindan yeni yilin ilk günü güzel gecmis ulan, yani basarili bi giris. seker bi aksiyon. ben sahsen su an fena derecede baydim. böyle olmamaliydi! kahpe hayat! essolessek 1 ocak, senden beklentilerim bu degildi. BU MUDUR YANI ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 valla hayır de hayır de nereye kadar, ömrüm seni beklemekle geçti şükrü............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 selin birak sükrüyü.. herkese yaziyo o. adam olmaz bundan sekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar