copry Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 dreagloth said: Pazartesi`nin, gün olmaktan çıkarılmasını talep ediyorum. Hafta 6 gün + bonus şeklinde olsun. bu sefer salı sendromu tüniycek başımıza kaçış yok maalesef =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Yok olmaz, Salı haftanın bitmesine 4 gün kalıyor, daha iyi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 o zaman bonus sendromu olucak :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 haftada 4 gün tatil 3 gün iş olsun t t i i t t i die gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 lidyalılardan nefret ediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 niye? çok beğendiğin ayakkabıyı almak için 56 (edit: mesela) koyun vermeyi tercih mi ederdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Saat ikide başlıyorum yazmaya. CİDDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 pazartesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 korkumu yenip dişçiye gitmem lazım acilen. korkmuyorum korkmuyorum korkmuyorum korkmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 disciden korkcak ne var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 http://dentalmumbai.com/images/dentist%20in%20mumbai%20tools%20india.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 korkuyorum işte elimde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 dreagloth said: http://dentalmumbai.com/images/dentist%20in%20mumbai%20tools%20india.jpg iyi de abi gozune sokmicak onları adamın dısını sekillendircek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Böjeek said: korkuyorum işte elimde değil. bence korkulcak bir olay yok mantıklı dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 diş hekiminden değil diş ağrısından korkun arkadaşlar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ben geçen hafta gittim. dişimin biri biraz çürümüş. çürüyen kısmı aldı porselen dolgu mu ney bişiler yaptı eleman. iğrenç bi duygu kesinlikle. bi kere ağzım bayaa büyüdü yani doktorun parmakları ve bir takım cihazları sağolsun. sonra dişim hala ağrıyo anasını satiym bişi değişmedi. koyayım böyle teknolojiye. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 çürük yok farklı bir olay benimki damaklarım şiş şuan beyaz beyaz irem bi antibiyotik adı söylede gidip alayım onu. çay bile içemez hale geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 agzın buyumemistir sana oyle geliyordur :=) bir de porselen dolgu cok saglam degil pek guvenme bence duser yarın obur gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 porselen değil kompozit dolgularda ilk 1 2 hafta genleşme yüzünden ağrı olabilir ağrı kesiciyle idare et geçer yakında. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Böjeek said: çürük yok farklı bir olay benimki damaklarım şiş şuan beyaz beyaz irem bi antibiyotik adı söylede gidip alayım onu. çay bile içemez hale geldim iltihapsa cok kotu bir an once git bundan 2 ay once arkadasımın basına geldi 1 hafta yattı sonra enfeksiyondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Böjeek said: çürük yok farklı bir olay benimki damaklarım şiş şuan beyaz beyaz irem bi antibiyotik adı söylede gidip alayım onu. çay bile içemez hale geldim gamzecim beyaz lezyonlar fungal olabilir şu an kafama göre antibiyotik söyleyemem. ama sadece muayene olacaksın korkmana hiç gerek yok =( geçmiş olsun çok p.s gargara alabilirsin andorex ya da farhex ağrı kesici özelliği var rahatlatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 patimizin dişçisi <3 bu gargara işe yararsa 1-2 hafta daha idare eder beni sanırım. erteliyorum gitmeyi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ^^ çok geciktirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bak çok pişman olursun, git bence. çok da bişi olmuyo yani. çürüğün falan da yokmuş, muhtemelen öyle kesme biçme tarzı heykeltraş skilleri gerektiren bi işlem olmayacaktır seninki. git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar