fede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ben özledim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hatırlat da yarın semranın şansına bi kaç bilet alayım bana hayatta çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hayatımda güzel bişey olsun ilk gördüğüme 500 ytl vercem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 allah sevgilimi şu wow batağından kurtarsın, amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 abvblizzard said: hayatımda güzel bişey olsun ilk gördüğüme 500 ytl vercem. sınavından 1 almazsın en azından. güzel bişi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 modern aile klişeleri ve newage sistemlerini görünce aklıma hep leyla tekül ve oğlu efe geliyor.. modernleştirilmiş türk ailesi olmak istemem gelecekte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 barbu said: abvblizzard said: hayatımda güzel bişey olsun ilk gördüğüme 500 ytl vercem. sınavından 1 almazsın en azından. güzel bişi o abi kötü bişey olmaması güzel bişey olduğu anlamına gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 pogodi said: allah sevgilimi şu wow batağından kurtarsın, amin. hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kismen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Günlük, tamam arnavutum, arnavut damarım var, hatta sanırsam şah damarım benim o damar ama günlük ben, beni en çok seven insana bi anlık sinirle ufacık bi zarar vermek istemiyorum kalbi kırılmıyor belki ama, bi ani hareketim canını yakıyor, o hiç sevmemesine rağmen bu tarz bişeyi, yine sakin davranıyor, sakinleştirmeye çalışıyor beni olay da olay değil ha, anlatsam gülersin, ama ben öyle şey yapamıyorum işte günlük çok üzülüyorum, ama engelleyemiyorum o bi anlık sinir patlamasını resmen alev çıkıyor gözlerimden, hayır, sevdiceğe de sinirlenmiyorum günlük, başka bişey, başka herhangi bi olay, ama sorumlusu suçlusu o değil, alakası yok günlük arnavut olmanın birçok iyi yanı var, eşek yüküyle acı yiyebiliyorum, büyük-küçük ilişkilerini iyi biliyorum, iyi öğrendim, saygı sevgi, bisürü şey, iyi yanı var ama sinir olmasın, seviyesini bilsin günlük o 5 saniyelik anda beni ele geçirip bedenimi kontrol etmesin lütfen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 DÜNYA DELİKANLI OLSAYDI YUVARLAK OLMAZDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 "napae ile ilgili bişeyler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 aga sakin )= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Heyvanlar gibi uyudum günlük, 10 günde uyuduğumdan daha çok uyudum.. uyku bozukluğu fln dinlemedim çıkmadım o yataktan günlük.. uyumasamda yattın acımadım :) de artıkın dışarı çıkma vakti geldi gibi günlük yarın 3-5 arkadaşın yanına gidiyim, beraber bi çay kahve 2 lakırdı yapayım diyorum. Sen ne dersin? iyi olur iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 10 saniye önce konuştuğum herkese yatıyorum dedim ve msni kapadım ama uykum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 çok şükür hiç derdim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Yarım saat kaynar suyun altında kendimi haşladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 fede said: çok şükür hiç derdim yok onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 günaydık tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 sen bana bi akıl fikir günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bigün biri bana "sana alienware laptop aldım" dicek. böyle oturup ağlıcam mutluluktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retawis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 günlük sana hiç sen nasılsın diye soran oldumu günlük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ruyamda dounun bana verdigi kolyenin butun denizleri korudunu ogrendim. bu gizli bilgi ile dunyayi kurtarabilirmişim. şşşt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar