dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hatırlat da yarın semranın şansına bi kaç bilet alayım bana hayatta çıkmaz
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hayatımda güzel bişey olsun ilk gördüğüme 500 ytl vercem.
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 allah sevgilimi şu wow batağından kurtarsın, amin.
barbu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 abvblizzard said: hayatımda güzel bişey olsun ilk gördüğüme 500 ytl vercem. sınavından 1 almazsın en azından. güzel bişi o
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 modern aile klişeleri ve newage sistemlerini görünce aklıma hep leyla tekül ve oğlu efe geliyor.. modernleştirilmiş türk ailesi olmak istemem gelecekte..
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 barbu said: abvblizzard said: hayatımda güzel bişey olsun ilk gördüğüme 500 ytl vercem. sınavından 1 almazsın en azından. güzel bişi o abi kötü bişey olmaması güzel bişey olduğu anlamına gelmiyor.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 pogodi said: allah sevgilimi şu wow batağından kurtarsın, amin. hayır
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Günlük, tamam arnavutum, arnavut damarım var, hatta sanırsam şah damarım benim o damar ama günlük ben, beni en çok seven insana bi anlık sinirle ufacık bi zarar vermek istemiyorum kalbi kırılmıyor belki ama, bi ani hareketim canını yakıyor, o hiç sevmemesine rağmen bu tarz bişeyi, yine sakin davranıyor, sakinleştirmeye çalışıyor beni olay da olay değil ha, anlatsam gülersin, ama ben öyle şey yapamıyorum işte günlük çok üzülüyorum, ama engelleyemiyorum o bi anlık sinir patlamasını resmen alev çıkıyor gözlerimden, hayır, sevdiceğe de sinirlenmiyorum günlük, başka bişey, başka herhangi bi olay, ama sorumlusu suçlusu o değil, alakası yok günlük arnavut olmanın birçok iyi yanı var, eşek yüküyle acı yiyebiliyorum, büyük-küçük ilişkilerini iyi biliyorum, iyi öğrendim, saygı sevgi, bisürü şey, iyi yanı var ama sinir olmasın, seviyesini bilsin günlük o 5 saniyelik anda beni ele geçirip bedenimi kontrol etmesin lütfen .
napae Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 DÜNYA DELİKANLI OLSAYDI YUVARLAK OLMAZDI.
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Heyvanlar gibi uyudum günlük, 10 günde uyuduğumdan daha çok uyudum.. uyku bozukluğu fln dinlemedim çıkmadım o yataktan günlük.. uyumasamda yattın acımadım :) de artıkın dışarı çıkma vakti geldi gibi günlük yarın 3-5 arkadaşın yanına gidiyim, beraber bi çay kahve 2 lakırdı yapayım diyorum. Sen ne dersin? iyi olur iyi..
napae Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 10 saniye önce konuştuğum herkese yatıyorum dedim ve msni kapadım ama uykum yok.
napae Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Yarım saat kaynar suyun altında kendimi haşladım.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 fede said: çok şükür hiç derdim yok onemli degil.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bigün biri bana "sana alienware laptop aldım" dicek. böyle oturup ağlıcam mutluluktan.
retawis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 günlük sana hiç sen nasılsın diye soran oldumu günlük :)
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ruyamda dounun bana verdigi kolyenin butun denizleri korudunu ogrendim. bu gizli bilgi ile dunyayi kurtarabilirmişim. şşşt
Öne çıkan mesajlar