Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yemek konusu geçer foto olmassa olmaz. istiyorum http://www.oktayustam.com/images/tarifler/01-12-2008/haziran2008/02-05-2008/kofteli-borek%20(1).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hrmm gulluoglu zamani gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kralı gelse o spoiler ı açtıramaz şu an bana hieyyytttttt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 aquila said: hrmm gulluoglu zamani gelmis. güllüoğlu (td) http://www.dilimborek.com.tr/borekler.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Anne böreği gibisi var mı yahu, off 10 dilim yedim sanırım, patlayacak gibi oldu kardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ne bulursak o valla, oyle parmak filan yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben annem uğraşmasın diye bayramlarda filan buradan hazır alıyorum. zaten normal zamanda börek yapmışsa kesin misafir gelicek demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 maden büfe kavurmalı kaşarlı tost. süper kahvaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 sigara+ kahve. enfes. mmffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yemeğin tadını kahvenin kokusunu sigaranın hem tadını hem kokusunu genizden konuşmamayı özledim =( iyileşmek istiyorum artık günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 selam günlük. 22 yılda yapmadığım temizliği 1 haftada yaptım. asıl kalbimi 18 yerinden kıran şey,yemedim yedirdim hayvan gidip toprak yiyip salondaki halılara saçıyor. fedakarlık çirkin birşey. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bence ismine tepkili o.. demokratik tepki koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 azmini gerçekten başarılı buluyorum dasaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben de ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Dün House Cafe'de Umur Talu ile karşılaştık, beraber kahve içtik. Kafası baya rahat ben tam tersini beklerdim. Kendisi de Foucault'cu belli ki ismini kullanınca yüzü bir güldü^^ Sonra da babamla Avatar'a gittim, 5 senedir falan ilk defa yemek yemekten başka birşey yaptık babamla. Sonra da sevgilimle içtik baş başa. Çok güzel bir gündü lan. Ps: Ah Elaidi burada olacaktın da "OLM Umur Talu'yla kahve içtik diye arayacaktım seni"; sen de "ABİİİ çok iyi" diyecektin. Özledim vallahi. Gelince okursun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hayat size güzel bea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Simurgdakilere kızgınım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Ayrıca avatardaki gezegende yaşamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 reuters ödüllü quiz yapıo ama hızlı olamıorum kaçıo şampanyalar günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Of tam gerizekalı ama yine de çok tatlı ya. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Facebook'taki Tatar Ramazan feykinin kim olduğunu buldum ya sonunda nasıl rahatladım anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 napae said: Of tam gerizekalı ama yine de çok tatlı ya. (: benden bahsediyor balım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 50inci kattan atlayıp son 1 metre kala pause'lamak istiyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bugün çok eğlenceliydi, kızın biri içine etmek istedi ama başaramadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Ginalier said: napae said: Of tam gerizekalı ama yine de çok tatlı ya. (: benden bahsediyor balım^^ heee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar