Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 nil... burdayim... titretirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bidakka ya, sen ciddi misin fo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 gulme lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 vaniLLe said: istiyorum ki döner bicagiyla gelip dograsinlar beni. istiyorum ki atlayayim tuna nehrine, bogulayim. göceyim baht-i diyarlara.... istiyorum ki önce ben düseyim suya, hunim de arkamdan düssün. intihar etmek istiyorum :(((( HAYAT COK TATSIIIZ. bana atla, ben bogmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 günlük bugün 18:00 da kalktım. bu gece nasıl uyucam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 pis herifler. adam gibi intihar bile edemiyoruz. ajsdfjsdf emir, hani toplu intihar edip karaya vurcaktik.. niye ilgiler benim üzerime toplandi, agromu cektim yine.... of yeter. bi gün trollden ölcem ölürsem zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 burasi iyi bir secim degilmis nil onu anladim simdi cok populer bi thread degilmis maalesef. daha ilgi cekici bir platoforma kaymamiz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 sırf tribüne oynayın ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 yüksek lisansı da iki katı kredi ile bitireceğim ufukta görünen o. 6 fizik 6 matematik falan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 lol southpark'ın hustle geyiğini izledim de.. yaw yeni sezonu çabuk gelse hustle'ın keşkem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Azmodai said: burasi iyi bir secim degilmis nil onu anladim simdi cok populer bi thread degilmis maalesef. daha ilgi cekici bir platoforma kaymamiz lazim. mesela buraya :> o değilde 4 yıldır ilk kez bi günde bu kadar mesaj attım heralde patiye. hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bu onun hikayesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ShadowFax said: günlük bugün 18:00 da kalktım. bu gece nasıl uyucam lan ben 21de kalktim. simdi notlarimi alip yataga uzancam elbet uykum gelir umuyorum =( erken kalkmam lazim gunluk, adam ariyo askerden uyku sersemi konustugumdan bi halt anlamiyorum moralim bozuluyo. 148 =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ee selam, dersaneye gidiyorum stop 1 aydır 6 da kalkmaktan yorgun düştüm stop kar yağsada 18 lerde 21 lerde kalksak stop öle bir uyurum ki şimdi yatak allahını şaşar stop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 günlük pazar günü 7de kalkmak da neymiş, nasıl bir organizmayım ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 günaydın günlük daha sonra uğrarım henüz bişe yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Cocukluk aşkım manken olmuş lan günlük 0.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Ay 1000.ci mesajımı az önce atmışım lan anaaaaaaa. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 asdfhsdfh cok egleniyorum. cok diktatörüm pedagoji hususunda onu farkettim. yegenler evde, komsunun veled de geldi. ev cocuk bahcesine döndü. annemlerin cocuklari susturma yöntemi su : AY YAPMAYIN AMAAA COCUKLAR AY AY AY. ben bunu duyuyorum, sinirleniyorum. iceri bi daliyorum... ortamslari cicero gibi yargiliyorum resmen. durum su sekilde oluyo ; - EEH YETER ULAN! - amaaa peeen yapmak istiyoooorumm kiiiyyy - HAYIR YAPMA DIYINCE YAPMICAKSIN. - yapcaaam - ben yapma dersem yapamazsin, sus otur yerine. heil nilstein oldu resmen. annem de arkadan bagiriyo; NIIIIIIIILLLLL !!!! ÖLE KONUSULUR MU COCUKLARLA. yeter be o kadar pedagoji okuduk, simdi cekemiyorum kardesim var mi dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 günlük, yeşil temayı çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 depresyondayim, unutuldum gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Günlük ben yedek oldum. 2 ay daha bekleyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Denver developmental screening test, sana kafam girsin. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Kaçan balık büyük olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar