Laraken Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 napae said: Meeh erkek arkadaşımla mutlu olmadığıma karar verdim, halbuki çok ilgili sürekli görüşmek istiyo falan ama üstüme çok düştüğü için soğudum galiba. O yüzden bugün ve yarın ve pazar günü onu ektim. Pazartesi duruma göre bakıcaz. ayrıldım lan direk dayanamadım sfjkl al işte ondan sonra türk erkekleri rerörerö. ulan ilgi göstersek suç göstermesek suç demekki bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Günlük yarın sabahın köründe sınavım var hiç çalışmadım. Poff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 günlük bu adam çok maço Orçun says: ama itşe bilizardı aramak lazım Osman says: harasslesene lan Orçun says: abi skypetan aramam lazım oda arkım ben uyanık olduğumda uyuyo oluyo uyanıncada blizzard kapanıyo fblkgmfln Osman says: abi ara nolacak uyanır sonra devam eder herif Orçun says: ya ben ona yasakladım skype ı ondan Osman says: ahahahahahahaha Orçun says: dfbkjdfşbldfbödf Osman says: HAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Laraken said: napae said: Meeh erkek arkadaşımla mutlu olmadığıma karar verdim, halbuki çok ilgili sürekli görüşmek istiyo falan ama üstüme çok düştüğü için soğudum galiba. O yüzden bugün ve yarın ve pazar günü onu ektim. Pazartesi duruma göre bakıcaz. ayrıldım lan direk dayanamadım sfjkl al işte ondan sonra türk erkekleri rerörerö. ulan ilgi göstersek suç göstermesek suç demekki bu ne lan? tam sopalık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 O değilde 2 gün önce şirin sevgilim gibi şeyler hatırlıyorum ne çabuk değişti... Neyse saygılar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 =) günlük bugün bengisuyla taksim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 peki ya melis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 melis döşşek çekti canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 saat 7 de yatakdan kalktım sonra yüzümü yıkadım. okula gittim. akşam eve geldim. dişimi fırçaladım. uyudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 pogodi said: =) günlük bugün bengisuyla taksim. enekterler arabanın altında kalık BENİ ARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ariciim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Laraken said: al işte ondan sonra türk erkekleri rerörerö. ulan ilgi göstersek suç göstermesek suç demekki bu ne lan? signed =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 KOMIKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 işten çık o trafikte bu yağmurda bakırköye git pöffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hayat soğuk ve ıslak günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 allahıma bitti lan staj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 oha hayırlı olsun aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 fede said: allahıma bitti lan staj gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ne boktan bir gün lan günlük. halbuki ne kadar güzel başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 eee yolda e5 de kaza fln varmış.napcam yahu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hadi bismillah günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 149 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Dynun said: Laraken said: napae said: Meeh erkek arkadaşımla mutlu olmadığıma karar verdim, halbuki çok ilgili sürekli görüşmek istiyo falan ama üstüme çok düştüğü için soğudum galiba. O yüzden bugün ve yarın ve pazar günü onu ektim. Pazartesi duruma göre bakıcaz. ayrıldım lan direk dayanamadım sfjkl al işte ondan sonra türk erkekleri rerörerö. ulan ilgi göstersek suç göstermesek suç demekki bu ne lan? tam sopalık ya Dozunu tutturamıyosunuz ama gerçekten. Dartanian said: O değilde 2 gün önce şirin sevgilim gibi şeyler hatırlıyorum ne çabuk değişti... Neyse saygılar =) Ağır dengesiz olduğumu şimdiye kadar anlaman lazımdı. Ona bakarsan bi kaç ay önce patiye geri dönmicem de demiştim. (: Ama şirindi yine de canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 lan ayrılırken bi duygu patlaması oldu. bi üzüldüm. tam o sırada müdür hadi bakalım fatih, vatana millete hayırlı oldu dedi. peki dedim. bi beynim sulandı sonrasını hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 :):): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar