fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 OFF NE KOMUŞSUN AGA KODU YAZIYO ZATEN ORDA DA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 SQRMMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 gunluk selam stop. gerginim stop. dory'den bu kadar artik, yayinda ve yapimda emegi gecen herkese tesekkurler stop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 günlük yine berbere gitmeyi unuttum lan. gerçi berberde kabuk değiştirdi o yüzden sallıyorum sanırım. manikür yapan bir hatun bulmuş bir de zam yapmış. yenisini bulmak lazım. orjinal berber kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 konuşurken acı çekiyorum lan, hala rol kıvamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 şu an hello kitty yi bile dövebilirim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Ters Cephe'ye çok güldüm ya. Kitledi 3 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 günlük; yattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 sabah 8 de iş var benim burda ne işim var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 maç izliyorum , yarın okula gitcem öbdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ickine, kumarina, surtlugune, dersine karismam ama sigarana karisirim, kirarim bacaklarini bunu duydum bugun en yakin arkadasimdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Günlük, bana güç ver. Güç bende olsun artık, alıyım kılıcımı dağlara çıkıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ring ring ring ring ring ring ring ring BANANA PHOOOONE günlük çok soğudu olm hava, alarmı kapatıp uyuyakalıcaktım nerdeyse bi de bugün seferihisar'a dönmek için 1 saat otobüs beklicem o 1 saat içinde yağmur şu anki gibi yağıyor olursa vay bana vaylar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 günaydin sevgili idiot, organize olarak cok pis uyuya kaliyorum. bak simdi söyle. saat caliyo, ben bugün uyuya kalcam diyorum. yarim saat soora yine caliyo, yok yok biraz daha uyuya kaliyim diyorum. yine caliyo e kalkiyim bari diyorum o ara bi de kendimle aka vicdanimla monologlar kuruyorum. ne var ki zaten stajdayken bi sürü mesaiye kaldim! hem herkes uyuya kalabilir. sen yalan oldugunu bildigin icin vicdanin sizliyo o yüzden kes! seklinde. neeyse ondan soora rahad rahad kahve iciliyo, hazirlaniliyo. saclar bile yapiliyo düsün. ama saclari hafif dagitiyoruz, yataktan kalkmis misali. sonra soruyolar aa nilcim nerdeydin bebegim die. sorma yha uyuya kaldim diyosun madure ses tonuyla. ve sonuc itibariyle 45 dakka daha uykumu almis oluyorum. baya iyiymisim de bence wot dösememe hic gerenk yoktu hani. iste o da sikilmamizin sebeplerinden bi tanesi. neyse arastiriyim ben daha cs ile ilgili bisiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 allahim koridordan bagirarak arabesk söyleyen alamancilar geciyor. DERDIMEEEEEE DERMAN MEYLEEEER die cevap vercem simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 s.a istanbula gidiyorum gitmek istemiyorum kalmak da istemiyorum ama napiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 sapancada in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 montla gel, yağmur yağıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 atlayıp izmire felan mı gitsem ya bos bos dolasırım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Nein. İstanbul'a gel İzmir'de ne yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ekmek hadi bende burdan çıkıyorum yolda buluşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Meeh erkek arkadaşımla mutlu olmadığıma karar verdim, halbuki çok ilgili sürekli görüşmek istiyo falan ama üstüme çok düştüğü için soğudum galiba. O yüzden bugün ve yarın ve pazar günü onu ektim. Pazartesi duruma göre bakıcaz. ayrıldım lan direk dayanamadım sfjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Ahah:D İnşallah bir dahakini çok seversin.. oda seni boynuzlar her daim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar