abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 hayatımdan nefret ediyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 günlük bana umut sarıkayanın anne dendi beyler sessizlik karikatürünü bulsana ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 this live is bored :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 vaniLLe said: this live is bored :(( aynen öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 HAYAAD COK TATSIIIIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bence hayat çok güzel ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Hayat beni neden yoruyosuuuun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Sparkcaster said: bence hayat çok güzel ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_ gördün mü aga kızı evinin önünde kosarak yuvarlak çizerken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 same shit different day :/:/:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 açım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 vaniLLe said: HAYAAD COK TATSIIIIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Flassh said: günlük, yattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 gunluk bbt cikmis, himym cikmis, onlari acip sizicam insallah uyanabilicem sabah pfft. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 2 saat daha uyanik kalip okula gitme planlarim var 1de dersten cikip aksam bi saatte uyanirim heralde finallerden once uykuyu duzene sokmam lzm FU BLIZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 of havaya bak lan, sabah oldu hala zifiri karanlık bi de hastayım diye 1 hafta dersaneye gitmedim, gençler nerdeydin nerdeydin diye yoracak beni ayrıca çokoprensle kahvaltı ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Fin said: 2 saat daha uyanik kalip okula gitme planlarim var 1de dersten cikip aksam bi saatte uyanirim heralde finallerden once uykuyu duzene sokmam lzm FU BLIZZ bu kadar aynı durumda olamayız galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Günaydın günlük :) Bundan sonra biraz daha gülücük saçmaya uğraşıyoruz anlaştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 saçma bi saatte yine burdayım günlük sor bi neden? çünkü yapacak daha iyi bi işim yok =( hala hastanedeyim çok yorgunum evime gidip deliksiz uyumak istiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abvblizzard said: Sparkcaster said: bence hayat çok güzel ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_ gördün mü aga kızı evinin önünde kosarak yuvarlak çizerken? dahada iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 cünaydın herçüse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 gelsin artık dünyanın sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 uuu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 rahatsiz said: gelsin artık dünyanın sonu. di mi lan.. allan her günü "heey ben bugünkü bölümü önceden izlemiştim" diye geçiriyorum. production'da masraftan kaçınılmamış ama tüm para dekora harcanmış ayrıca. cgi falan hallederdik halbusi onu. figuranlar da iyi seçilmemiş ve özel efekler nerede ise hiiiiç yok. hayatın boyunca bi kere güneş tutulması, kuyruklu yıldız görürsen şanslısın. godzilla falan desen hiç yok mesela.. onu bırak meme görmek bile zor arkadaşım. halbusi malzemeden kaçılmamış ama olaya entegrasyonu iyi sağlanmamış. kısaca bu şekilde gidese marduk yerine kartondan bir maket getirirler. böle rölatif kameraya yaklaştırırlar "İŞTE MARDUUUUUUKKKK" marmaduk abicim marmaduk olmaz böle şey. yoksa rüyamı tam mutlu oldum derken yıktın bütün dünyamı ben bu dertten ölürsem, söyle MARDUK bey, hiç mi kalbin sızlamaz? olmaz böyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 günlük annem bile trip attıysa bana ben napiyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Sen ne diyon cansın ya dün annem okula gitme dedi ben gidicem dedim bunun için tartıştık asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar