deadea Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yatmadan önce iki posta güldüm günlük eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 kermit said: çok garip bi dönem beni bekliyo arapçamı geliştircem bu sayede belki iyi olacak ama hayırlısı. az dayanıp dişimi sıksam bahardan sonra rahatlarım. hertürlü rahat olucamda yinede sıkıntı yapıcam ister istemez. şansım gülsün lan az bide bana gül nolcak yani. http://forum.paticik.com/thumbnails/4fa/82a/cb4/e00/39a/339/deb/e6b/5d5/c8d/04_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 jim carrey geni war bu çocukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 vazgeçtim böyle gülcekse gülmesnin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ALLAHIM TÖBE TÖBE TÖBE YOK VALLA VAZGEÇTİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 alnımda kocaman sivilce çıktı günlük. ne o öyle ya, ergen gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 OLM EV ARKADAŞIM SURİYELİ ZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 YO DAWG I HEARD YOU LIEK ATLETS SO I PUT AN ATLET IN YOUR FANILA SO YOU CAN WEAR AN ATLET WHEN YOU WEAR A FANILA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ahahsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ÖDEV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 beynim uyustu resmen oha günlük cok kötüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Günlük ne gereksizsin, Cons kanayan bir yaraya parmak basmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 7 saatlik bir uykunun ardından bir yeni güne daha merhaba günlük. acaba bugün şansım dönüp zengin olabilecek miyim? ya da super extreme bir olay gerçekleşecek mi? uzaylılar falan saldıracak mı? doğal felaket ile tüm şehir kaosa sürüklenecek mi? en güzel kızlar çıkma teklif edecekler mi? ya da asansörde kızın teki stop'a basıp üstüme atlayacak mı? çok enteresan bir şekilde süper güçlerim olacak mı? süper güçlerim olursa ilk başta kötüye kullanıp dünyanın ebesine atlayıp keyfini aldıktan sonra insanlığa acıyıp iyilik ve doğruluğun koruyucusu mu olacam? yoksa... yoksa.... HER GÜN OLDUĞU GİBİ BOKTAN SIKICI BİR GÜN MÜ OLACAK? tüm bunların cevabı önümüzdeki saatlerde, bizi izlemeye devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Günlük, Saat 00:45. Ve ben yeni bir güne doğru yol alıyorum. Elimde şarap dolu çay bardağım. Bacaklarım sandalyeye uzatılmış vaziyette. Kulağımda pati fm'den yükselen melodiler. Yaşamak buysa ölmek nedir. Günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 annanenin ölmesi ama üzülememek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 süper baba fiko geldi bugun bar'a. yaşlanmış. ama viskiyi çat içti.helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 fede said: annanenin ölmesi ama üzülememek başın saolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 sevgili gunluk bugun eski bi arkadasim geldi cay ictik lafladik cok degisik, guzel, eglenceli bi aksamdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 iyi geceler günlük iyi geceler dory iyi geceler paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 fede said: annanenin ölmesi ama üzülememek başın sağolsun fd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Sevgili günlük uyuyamıyorm. Bugün spor yaptım üstüne hayvan gibi yemek yedim. Üstüne bi kase yoğurt yedim yatmadan yarım saat önce kas gevşetici attım bana mısın demiyor.:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 kadehimi hayata kaldırıyorum. /cheers ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 copry said: fede said: annanenin ölmesi ama üzülememek başın saolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 günlük, yattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 kismen gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar