abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 benim de 2 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 temas halindeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Günlük bu saatte sarhoş oldum evde yahu. Dayımın ellerinden öpüyorum tekrar müthiş şarabı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 günlük bu haftasonu hiç bişey yapmadım çünkü yapacak hiç bişeyim yoktu saçma vizeleri saymassak en yakın çalışmam gereken sınav mayısta ev temizledim ama yemek yapmadım, bıktım buzluktan yemke çıkartmaktam hep aynı çeşit otur oturduğun yerde deyip dursam en az 1 sene durabilirim sanırım, işte beklesem geç mi kalmış olurum, iyi mi yapmış olurum insanın ne şikayet ettiği ne de memnun olduğu nötr kaldığı bir işi olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 vaniLLe said: sesu said: BAŞIIIIM. Göte benziyorum. Kim bu halde ev temizleyip, ütü yapıp saç boyayacak? benim gazima gelmedin di mi dün gece ahsdf. eved, beynim catliyor. kim bu halde ders caliscak? bi de cok gerginim, delircem. evde eller belde terör estiriyorum. :( Senin gazına geldim tabii lan. Açmayacaktım ikinci şişeyi cam açıp jack n coke larını göstermeseydin, açtım bitirdim şişeyi. Ölüyordum sabah sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 gunluk biliyorum sayarsam zaman gecmez biliyorum rahat olmam gerek zilyon defa soyledi lan ama cok merak ediyorum. hala aramadi. aklim orda kaldi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Of be gunluk sabahtan beri oyun incelemesi icin oyun bakiyorum dolabimda Biri ciksada fikir verse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 selam istanbul. evimi ozlemisim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 evini mi AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bu günlükte ne oluyor bilmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 sabahı kılmaya geldiler mi skdlfjskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 AHHAHAH istanbulda mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 sana dedi fede bana demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 o zaman sana ne ? http://www.karalahana.com/makaleler/folklor/nasreddin-hoca.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 EVİNE HOŞGELDİN KERMİT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 fede said: o zaman sana ne ? http://www.karalahana.com/makaleler/folklor/nasreddin-hoca.jpg fail :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ARKADASLAR HOSBULDUK.fatih yoklugumu aratma hafizeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 o zaman bane ne? günlük bugün bi hıçkırdım bi hıçkırdım. sağ omzum ağrıyo lan hafizeyi yıkadım. bi uysallaştı süper oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 arkadaşlar mı? bitek ben dedim be hoşgeldin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Günlük , karnım acıktı 1.5 prosiyon köfte bide yarım ekmek arası köfte yetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Bella said: arkadaşlar mı? bitek ben dedim be hoşgeldin diye.hosbulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 hoşgeldin kermit. fdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 buranın ağası kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar