abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 2=> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Meh. Kadınlar anlamaz böyle şeylerden; yersen. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Günlük, anlık sinirlenmelerimden nefret ediyorum. her şey sakin olucak,huzursuzluk bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ölürsem kimseye masraf olmamak için bi yere para saklamıştım onu ölmeden 2 dk önce söylerim size jher an ölebilirim gözlerim yanıyo acıyo dişlerim acıyo kaşıntı acısı ama çok kötüğ kırıcam nerdeyse dudaklarım soyuluyo burnumdan su akıyo vücudum acıyo lan heryeri ateşim var çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bak mithat.. wikiepdia'nın summary edition'ı vardı. misal 2.dünya savaşı: en çok kaybın olduğu dünyayı en çok etkilene savaştır (39-45). diyordu işte lan onu kitaplara uygulamak gerek. bıkkınlık var bi de mithat.. gitmiyor artık. 2hafta falan kaldı. kaktırsan da gitmeli, bıktırsan da gitmeli.. bana bıttım sabunu getir mithat! ekmek arasi biberle yendiğinde sabır veririmiş dedilerdiydi 1430lı yıllarda büyücüler. koş git mithat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 günlük. merhaba. çok tehlikeli. saks. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 SS miş yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 mide spazmı geçirdim bütün gün hiçbişey yiyemedim halada yemedim mide asidi kusuyorum sevgilimden ayrıldım kredi kartı ekstresi manyak gibi fazla geldi mid term den olamayacak kadar kötü bi not aldım.. Evet hepsi bugün oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Selam 10/1 devlet memuru mu yoksa hafif kartlaşmış üniversite genci mi olmalıyım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 AÇSANA ŞU TELEFONU YA OKUYOSUNDUR BUNU ALALH BİLİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 CEVavp yok dedfie küsücem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 günlük deli olacam 1 aylık kediyi kesmiş manyagın teki öküzün tekide inanmıyorsanız saygı duyun diyor bu ne biçim iş ya ne biçim miğde aq ana avrat kayacam şimdi buraya yazmak olmaz öoffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bakalım sabah 10:00daki teknik resim sınavından 5.ye kalabilecek miyim heyecanla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bütün çiftler cehennemde yansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 hepsi diil lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yarın sabah 10 da parti menejerligi filan yapıcam pls :o hala uyumadım eyke, yine enkaz gibi olacağım ne üzücüdür ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 nil foruma küsücem cevap versena abi nerden çıtkı gerekirse basın açıklamasış yapıcaşn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 mfo konserine gidiyorum gunluk, hadi bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 off 2 saattir günlüğe basmaya çalışıyorum beceremediim.Ayrıca insan alkollüyken isterse typo yapmıyo muş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Günlük its a basın açıkalamas copy pastedir 2 saat uğraşılmasın diye typolar düzeltilmiştir Arkadaşlar düşündüğünüz gibi bişey yoktur düşündüğümüz gibi bişey olsa gizlim saklım yoktur..Saygılar sevgiler Ha o insanı çok severim ama arkadaşımdır..O da böyle düşünüyodur.Banı açılınca buna cevap yazar veya yazmaz kendini bilir veya bilmez...Böyle sorulara gerek yok.. Bişey olursa herhangi biriyle ben x kişisiyle birlikteyim derim üstüne mucx'u eklerim.. Ayrıca typo için çok kastım yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 arkadaşlar lütfen su cocugun elinden tutun ailesi perişan oldu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Saol olivies.Tut elidmen.Olm valla bieşy yok. selam ederim yatarım iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 2010´a profesyonel olarak girmeye karar verdim. okul da baska zamana artik kismetse. ahan da boyle. babama da citlattim. ses etmedi. annem evlatliktan reddeder duysa ama bilmesine gerek yok. senin icin sorun degildir umarim gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 1 haftadır görmüyorum günlük, unutim diyorum o da olmuyo ne bok yicem akıl ver bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 gitti gunluk. el salladik mars soyledik agladik ve ugurladik cok zor. moralim hiç eglenceli degil. basliyorum: 155. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar