elesso Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 çalgısına göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 hang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 senin çaldığın aleti senin çaldığın gibi sokak ortasında çalan bi evladım olsa daha beterini yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Reha şopar gibi sokakta darbuka çalıyorsun, evlatlıktan reddedilmek az bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 sokak aralarında kaval çalıyorsan hele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 kaval değil gaval Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 odeğilde atletico madride bi daha oynarsam şopar olayım zaten kırmızı giydim diye geçen adım şopara çıktı ulan 10 kişi bi takımı kezmanın oynadığı bi takımı nası yenemezsin ya o kadronun turşusunu kur emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 sokak çalgıcısı olacaksan böle ol: amca -muhtemelen kendi yaptığı- bi piyanoyla Ochi Chyornye çalıyodu. çogzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yha. bizim digitürk gibi bi tv pakedi vardi, fox tvnin tam zamaninda cikacagi tutmus. ALLEAH BELANI VERSIN KABELDEUTSCHLAND COCUGUN OLMASIN INSALLEAH HIC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 dün ne dedim bugün napıyorum. benden bi cacık olmaz. müstehak bana. pöf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 aha diyetini bozdu. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yoo ne diyeti. alakasız bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 tüh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 BOZULAN DİYET OLSAYDI ASHAUH milkanın limonlu patlak şekerli bi çikolatasını buldum çok güzel onu yiyorum gayet şuan. çok güzelmiş. ashuash. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 arkadasim benim killi bagrim falan yok. bu böyle biline. futbol seviyoz diye kabullenemiyo argadaslar. indirin o eli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 günlük selam, öyle derinlere girmeden bi selam çakayım dedim sadece. hadi eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 peder eve kavga çıkarmış olaylı bi şekilde gelirse sorumlusu benim. ama 60 yaşındaki adamıda ben kontrol edecek değilim. gitmiycem ne boku varsa yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Facebook friend suggestionlarımda Qadir Karakaya adlı bir kişilik var. Beş tane arkadaşı var bir tanesi de Kadir Karakaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Qaraqaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 q1y4m4m5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Her açtığımda suggestions'da xunn'u görmekten bıktım, yeter lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 günlük dün halamların uzaklardaki evine gittik bayatbademe bu yaşıma geldim, hayatımda ilk defa direksiyona geçtim sdf ama çok heyecanlandım böyle 2. vitese takarken bağırdım falan bi de öğreten kuzenim de benden küçük asda sonra yola çıkardım eve kadar götürdüm mangal yaptık annemlerle okey oynadık korkuteli dondurması yedik 12de de uyuduk uyumalara doyamadım o serinlikte sessizlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Ofisteki 30 yaşındaki adam bana yazıyo günlük. Öğrendim ki 1 buçuk sene önce de bi stajyerle ilişkisi olmuş. Benimle olamaz, kusura bakmasın sdfjksd. Acayip bi mail atmış zaten. İşin kötü yanı serviste de beraberiz. Çok sevimsiz ya öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sevgili dümbük; hafta sonu dinlenme planlarım birazda olsa suya cupladı. biraz hasta biraz köhköh öksürük de bu duruma eşlik etti. annemler pazar günü yola çıktılar yazlığa tekrar gittiler ve sanırım 50 gün kadar yoklar bayrama yakın döneriz hafta sonları seni de bekleriz dediler ve üvey evlat misali beni tek başıma bırakıp bavullarını alıp kacarca gittiler ( noluyo olm :() bugün işten izin almam lazım belki doktora giderim üşenirsemde eve gider yatarım. böyle hafif mutsuz hüzünlü bi garibim ya. evde yemek yiyesim bile gelmiyo. sanırım ilk defa bu kadar yalnız kalcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar