pogodi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 günlük 2 dolabımdaki kıyafetleri de yatağa yığdım şu an yatağıma bakıp ağlıyorum ve sana bu satırları yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Ne zamandır domuz sosisi yememiştim çok mutluyum şu an^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 karı gibi alısveris yapdım hastayım yatıyorum. hepinize birer tur vurayım mucks ^+^+^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Ne aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 demin ne enerjiktim lan öyle. bi anda kelebek oldum sadfkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ben de kelebek olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 patlıcan salatası kadar mükemmel birşey yok günlük,resmen sapığı oldum. bi de süper bir haber aldım bugün 10 nisan <3 12 nisan<3 süper olcak ^^ yihuea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Günlük master mı yapıyoruz denyolarla mı debelleşiyoruz belli değil. İtü'de böyle mallları görünce askere mi gitseydim lan oluyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Ünlüler arasındaki bebek modasını anlamıyorum. Victoria's secret modellerini ele alalım mesela; Heidi Klum Alessandra Ambrosio Karolina Kurkova Adriana Lima Gisele Bündchen Nedir yani? Hepsi kariyerinin zirvesinde pıt diye doğuruverdiler peşpeşe. Kimileri hala hamile tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 günlük,postlarım hep en sona denk geliyo ne bahtsız insanım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Ben bazen sayıyorum, 15 mesaj olmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yarabbim feryadımı artık duysan diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bu saat olmuş ben hala ders çalışıyorum günlük. biraz daa bakınimde yatayım. hadi iyi geceler saa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 lam yarın da şu sismik mismik bişeysine gidicem sabahtan :/ yazın da yapmazlar şunları işte.. lam biton şey... her neyse, günlük!! hep şöle bi tepeden giriş yapmayı istemişimdir. http://www.shadowsanctum.net/interactive/tidbits_archive/ts-bm/bb-entrance.jpg bana çabuk pelerin getirin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Daraldım günlük, bi yol göster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 günlük bu akşam istanbula gitmek istiyorum. umarım başarırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 nestle bi tut elimden lütfen. hadi. inanıyorum.bence olumlu cevap alıcam sdfg karmaya çağrı atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 günlük. gayet kuul şekilde saksafon çalıyodu coleman amca. ta ki temizlikçi elektrik süpürgesiyle odama dalana kadar. bi kaka duyamıyorum ulan!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Bella said: nestle bi tut elimden lütfen. hadi. inanıyorum.bence olumlu cevap alıcam sdfg karmaya çağrı atayım. petit beurrelü çikolata çıkarmış allahsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Günlük, işe başlayalı bir hafta oldu. Hala internette takılarak geçiyorum zamanımı. Bu "iş" dedikleri şey meğer ne kolay işmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 dur lan aklıma bişey geldi şimdi günlük. geçende kuzenimin bir arkadaşındaydım. bi muhabbet geçti, o'nun bir arkadaşı "dinimize amin" demiş. konu bu değildi de, laf arasında geçti işte.. kafamda iki soru belirdi 1- "dinimize amin" paticik'te olan bir geyik mi? yoksa başka komünitilerde de kullanılıyor mu? 2- arkadaşı paticik'i biliyor muydu acaba? birinci soruyu salladım zaten, önemsemedim de.. ikinci soruyu çok sormak istedim günnük.. ama utandım lan.. PATİCİK diye soramadım. paticik.. pati.. pa.. lanet olsun adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 yok, uğur gürsoy'un fırat karikatüründen çıkma bişey. patide çok sevildi ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Tezimin literature review unu pazartesiye kadar nasıl yetiştireceğim diye düşünürken hocalarımdan biri, "hepiniz yetiştiremeyeceğim diye ağlıyorsunuz o yüzden deadline'ı 14 ocağa çektik" diye e-mail attı. Çok mutluyum. Group assignment ım var haftaya cumaya, bizimkilere e-mail attım direk bu hafta kesin bitiririz diyorsanız ben son haftayı miktiredip erken döneceğim diye. Tez zımbırtıları ertelendiyse bence bitiririz al biletini dediler. Bakalım hakkaten bitirirsek pazartesi günü geliyorums İstanbul bekle beni^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 barbun yapıyorum şu an çıtır çıtır. yanında da bir duble içtim miydi benden mutlusu yok. kıskan günlük, kıskan mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 of iyi giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar