zingairin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 yapılacak çok işim olmasına ramen çok huzurluyum,salon,battaniye,sıcak ev ortamı,burnumu gözumu öpüp uyandıran adam.zencefilbal saaatiiiğ diye gezen kadın.antalyanın çok guzel oluşu^___^
oha300 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 pekaziz said: İçim karardı okuyunca resmen. hele birde beni düşün ne halt edeceğim
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 yarın üç tene vize var daha biri bitmedi ne güzel hayat
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Gece olup içmeye başlayınca hayattan tiksiniyorum ya. Acayip kafam bozuldu, çığlık atasım, duvarı tokatlayasım geldi.
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 üniversiteye gidesim yok, ama bilmem kaçıncı senem. Zaman ne çabuk geçiyor ya. Feci baydım. Bir de şu kafamdaki saçma sorun. 1 sene oldu lan yeter.
oha300 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 aq bu sehrin acık tekel bayi yok içmek istiommmmm
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Deli gibi ev yapımı şarap içiyorum günlük, sağolsun dayım bana da yollamış 8-10 litre :D
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Cok güzel geceydi inanılmaz eglendik. Kordon bombostu komple sesimizle yankılandı eyke. Simdide yemek yiyip yatarak rejime kaymaya devam edicem
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Sinir oldum gece gece farkında değil ya deliricem..
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Aslında delirmicem sadece sinir oldum günlük!
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 evlat... sonunda HaDiKo'nun elmasını çalmayı başarıcam. karlsruhenin fatihi GELİYOR
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Günlük lan sinir etti gitti neyse kendi bilir. Canım 5 tane vizem açıklandı 60+++++ gidiyorum bakalım elbet bi şeyden kalıcam edebiyat falan olsun canı sağolsun onun da.Dersten kalmazsan üniv değildir zaten :D Yarın birilerinin istediği gibi beyaz gömlek üstüne siyah v yaka bi kazak gibi bişey alıcam iyi geceler..yup.
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Dartanian said: Günlük lan sinir etti gitti neyse kendi bilir. Canım 5 tane vizem açıklandı 60+++++ gidiyorum bakalım elbet bi şeyden kalıcam edebiyat falan olsun canı sağolsun onun da.Dersten kalmazsan üniv değildir zaten :D Yarın birilerinin istediği gibi beyaz gömlek üstüne siyah v yaka bi kazak gibi bişey alıcam iyi geceler..yup. iyi geceler canım
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 hahah hafta içi 11:30'da kalkmak! paha biçilemez..
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bir insan saat 03:30da neden black eyed peas dinlemeye baslar lan, gerizekali kari. loopa aldi heralde tonight's gonna be a good nighti, bitti lan gece sabah oldu.
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 günlük , medeniyetten uzak bir dağdan yazıyorum bu mektubu sana , okulda öğlen arasındayım . 2 hafta üzerine okula gittim devamsızlıktan kalıcam kesin
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 günlük kahvaltı yaptım. öyle işte yatak keyfi yapıyorum şuan. akşama doğru duş alır çıkarım sevdiceğimin yanına. böyle işte. paylaşmak istedim günlük planımı.
Bella Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 dün okula başladım.selam. bugünde finansal dersimi arkadaşımın aklımı çelmesi üzerine kaçırdım. neyse yarın devam=) bi de kapıya ihtiyacım var sdfg
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 günlük bu akşam dönüyorum istanbula oh.
dory Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 gunluk bugun dondum ankaraya artik. agladim bi ton terminalde, 5 aylik izdirap basliyo bizim icin. insallah bugun sinavda bisiler olur da yakin yere cikar, gormeye giderim doya doya. simdi okula gidiyorum, evde az daha durursam kafam kurtarmicak.
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 meraba ben bir idiotum. hem de complete idiotum. direksiyon dersi o kadar fena gecti ki, artik saskinligin bokunu cikardim. ayrica herif de delirdi sonunda sigara yakti arabada :D of. hala gülüyorum da sinirim bozuldu. COK BOZULDU. yog artik böle olmicak, saskinliga bi care bulmak lazim. doktora gidiyim bari. CIDDIYIM . bye.
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 vanil uzulme, araba kullanamamak bayanlarin genel problemlerinden
Öne çıkan mesajlar