burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 sex durumu ahah in progress filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 elimle seviyeli bi ilişki içerisindeyiz aybaşısı gelmiş 1 hafta kapalıyız mesajını astı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 burtonesk said: sex durumu ahah in progress filan o olsa olsa iişnn ptrssgogresddd olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bu nası tw lan :D günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 o biçim. niye sordun gülüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Günlük çok uykum geldi sinir bozucu bir insan olma yolunda ilerliyorum. Halbüskü sevgilim ve paticikten bir sürü arkadaşım yanımda ama çok yorulmuşum demek ki. Her yerimi de sivrisinek yedi. Bir de üşüyorum ya üstümde sweatshirt le oturuyorum bu havada. Aman yine hastalanmayayım. Neyse müzik açacakmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 günlük eskisi gibi pısmicağıma dair kendime söz veriyorum ve na buraya da yazıyorum. umrumda değil hiç bişey. asiyim bundan sonra evet. şimdi uyicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ben bir sıpayıım ben bir sıpayııım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 günlük keşke başak gibi özgür ve pervasız olabilsem. tşk. bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Biz nerelerde takılıp kaldık , hayat hangi durağa kaçmış belli değil günlük ya yaa /Letsgetthesunshine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 alışığım az uykuya lan allahtan yoksa 4 saat uyku uyudum diye mızmızlanana bi sürü adam var zaten iş mi yapıyomda sabahtan akşama kdar otur maç izle futbol muhabbeti canın sıkılırsa tavla oyna yandaki balıkçıyla. kebap gibi iş lan aslında da bayıyo. bi olayı yok. geleceği yok. çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 sabah 4 canım, yarın güzel bir gün olsun . ihtiyacım var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 günlük odamdaki 3 tane sivrisineğin Allah belasını versin bir vampir edasıyla kanımı kuruttular. bir de az önce radikal bir karar aldım. spesifik bi isim var birdaha o isimle başlayan kimseyle tanışmicam sdf. tanışmaya falan kalkarsa zorla tanışmicam ortamı koşarak terketcem falan sdhuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ekieki. GÜLÜYORUM GÜNLÜK İNSANLARA, GÜLÜYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 abbov pepsi light? abbov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 sabaha kadar kenklerle konuştuk yiea. Diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yazik oldu tavuklara, avunurum anilarla. Diye düsünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Artık yemeğimin gelmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Dynun said: günlük keşke başak gibi özgür ve pervasız olabilsem. tşk. bitti.ne pervasızlığımı gordun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 lam günnük. odam tech center oldu resmen. notebook, subnotebook, LCD, tablet, açıkta kasasız bilgisayar, harici disk, wireless repeater, kolonlar vs. vs. sdfdfs manyak oldum lelelelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 günlük her şeyim var ama sölicek kimse yok ondan buralarda takiliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 subnotebook benim değil merak etme :) ama notebook almak yerine bundan almak lazım ya çogzel alet. ne netbook gibi ezik ne notebook gibi hantal ve kısa pil ömürlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Diye düşünmüyorum artık. Diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 lem günnük seviyom ooofff of ama anlamıyo :( zamanında yaptık bi hıyarlık, affedip unutsan nolurdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 günlük sokak çalgıcılığı evlatlıktan red sebebi midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar